Kişilik & Karakter Sad editlere üzülüp ağlıyor musunuz? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ay üstüme gelmeyin 🌧Ben aslında her fırsatta kendime ağlıyorum galiba🌧 Sad editlere üzülüp ağlıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Valla üzülebiliyorum da ağlamıyorum kolay kolay 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. hayır ama gece duygusal film açıp ağlarım 1 0 Yorumla
ddeeniiz Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl vicdanima dokunan seyler oluyo oldugu icinde aglayabiliyorum 1 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Gozyaslarimi aldırdım rahatke 😂 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Oh ne güzel Yorumla
dertli_insan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 77% 1 yıl erkeğim ve ben bile ağlayacak duruma gelebiliyorum 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. sad editlere ağlamıyorum ama etkiliyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Valla üzülebiliyorum da ağlamıyorum kolay kolay
hayır ama gece duygusal film açıp ağlarım
vicdanima dokunan seyler oluyo oldugu icinde aglayabiliyorum
Gozyaslarimi aldırdım rahatke 😂
Oh ne güzel
erkeğim ve ben bile ağlayacak duruma gelebiliyorum
sad editlere ağlamıyorum ama etkiliyor
saygı videoları göz dolduruyor yalan yok
Hayır