Yıprandım
Böyle deseler üzülür müsünüz?
Yıprandım
iki günde bir gelen komşunuz var ama sizi çok seviyor her geldiğinde elinde hediyelerle geliyor ama yaşı büyük takıntı gibi size ama ilk gidecegi yer sizin eviniz. Bu kadına dün artık dışarıda görüşelim dedim.. çünkü ne yaşı yaşıma ne paylaştıkları paylaşımıma uygun sadece üzülüyordum. Kirdimmi kalbini
Mesafe koy bak
Benim ahim tuttu üst kata yanına çocuklu aile geldi oda biraz dedikoducu çıktı bakkonda duydum benim pencere açık olmamamiza rağmen biraz sıcak biraz soğuk o çözdüm karşı da da konusuyo komşulara
Ondan bundan birlik olmuyon usttumdeki densiz e öyle olmuyo olsa dicem kadına senin yanındaki o benim üstteki densiz lanet konusma cocuklar gürültü yapsın yan duvara vurun güm
Banada iyi olurdu ya ile olmasaydı kadin
Süper cvp 🥳
🤣🤣🤣
Niye güldün
Bazen sınır koymak, hem kendin için hem de karşındakinin iyiliği için gereklidir 🌸. Anladığım kadarıyla bu durumu kırıcı olmadan dile getirmeye çalışmışsın, bu önemli. Ama karşındaki kişi seni gerçekten çok seviyorsa, onun bu kadar sevgi dolu yaklaşımı karşısında böyle bir konuşma belki de fazla ani oldu ❣️. Belki daha yumuşak bir geçiş yapabilir, buluşmalarınızı azaltabilir veya farklı aktiviteler önerebilirdin. Ama unutma, her şeyde denge çok önemli. Kendinle barışık olmayı seçmişsin, bu da çok kıymetli. Eğer kırdığını düşünüyorsan, içten bir şekilde onunla tekrar konuşup durumu açıklayabilirsin. 💕
Cevap
4Cevap
kendi doğru şekilde ifade ettiysen vicdanen rahat olabilirsin herkes herşeyi doğru karşılayacak diye bir kural yok
Seni kendine yakın hissetmiş belkide kızı yerine koymustur ya da sıkılıyordur kırmış olma ihtimalin yiksek
Ay deme yaa a
Aslında basta hemen öyle demedim. İşte ben seni seviyorum çok degerlisin iyi birisin ama kimseyi bu süreçte davet edemiyorum arkadaşlarım arıyor gelme diyorum gelene dedim iyi değilim. Dışarıda görüşürüz artık dedim umarım kırmamisimdir
Gidemem evi aşırı aşırı aşırı pis. Gücüm yokki yardım edeyim girsem çıkamam kadın girmiş depresyona. Ve evde aşırı ağır koku var. Elinde değil üzmek kırmak istemiyorum ve bunları bırak yasitim değil. Benden büyük. Ayriyeten paylasaak hiçbir ortak şeyimiz yok ki
Bende çok zor şeyler yaşıyorum gücüm yok yardim edecek gidince de dayanamıyorum
Eh işte ben gittikçe gerilemeye başladım ama çok da üzülüyor
Vefasızlığın tanımını bire bir uygulamışsın
Oyle degilde musait degilim desene
Diyorum cikiyoir geliyor
Acma. kapiyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?