Kişilik & Karakter Üzüldüğünüz de ruhunuz çekiliyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Üzülmek ve panik yapmak ne kadar yasak olasa da. bazı şeyler ruhu derinde sarsıyor seni yıpratan ve istemeden elin de olmayan düşünceler için de boğulmak bir nefes alamamak kadar zor geliyor bana. Üzüldüğünüz de ruhunuz çekiliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ruhum bedenime sığmıyor enginleri aşıp arzulara atasım geliyor kendimi 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evet ruhum çekiliyor maalesef. ama son zamanlarda duygu da hissetmiyorum pek 0 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bazen an oluyor ki ruhumu hissetmiyorum dahi.. Sanki varım ama yokum gibi.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Üzülünce ruhum çekilir ama asla yansıtmam aksine yukselmek icin caba sarf ederim 🥰🥰 0 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Üzüldüğümde ölüden bir farkım olmuyor 0 0 Yorumla
kenarmahalletanrisi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl gelinen noktada sinirden başka duygum yoktur. 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 756 cevap paylaştı. Ruh çekilmesini bilmiyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Üzüldüğüm zaman kendi halime çekiliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ruhum bedenime sığmıyor enginleri aşıp arzulara atasım geliyor kendimi
Evet ruhum çekiliyor maalesef. ama son zamanlarda duygu da hissetmiyorum pek
Bazen an oluyor ki ruhumu hissetmiyorum dahi.. Sanki varım ama yokum gibi..
Üzülünce ruhum çekilir ama asla yansıtmam aksine yukselmek icin caba sarf ederim 🥰🥰
Sinirleniyorum genelde
Üzüldüğümde ölüden bir farkım olmuyor
üzülmemeye çalışıyorum
Evet öyle oluyor
gelinen noktada sinirden başka duygum yoktur.
Ruh çekilmesini bilmiyorum
Üzüldüğüm zaman kendi halime çekiliyorum
Yok da uyuyorum dhdh
Benim Direkt istahım kapanıyor kusasım geliyo
Çekiyor
Evet