AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çirkinim ben fjdkdk hep hüzün var
Hangi güzel yüz ki toprak olmadı 🫤
Olsun en azından seçmişlerdir beni kimse sevmiyor jdkdks
Birisinin sevgisine mi muhtacsin kendin seviceksin ilk kendini bunu sen yapmadığın sürece birisinden beklemek mantıksız
Aşk boş sözleri bırak ya ben kendimi zaten seviom ama başkası da sevmesin mi ya alla alla biri de sevsin noluyor yani hrp ben hen nere kadar delircem bı bitmediniz yok kendini sev kendini sev hepiniz kendinizi çok seviyorsunuz ya aq
Ya sen şimdi niye bana atarlandin ki zaten kötüyüm
Fjdjsksk ama sinir ettin ya bıktım şu sözden kendini sev kendini sev bir insanın krnfini severken de başkasının onu sevmesine ihtiyaç duyabilir gayette
Benim orada demek istediğim şey eğer ki sen bile kendini sevmiyorsan beni sevsinler demen mantiksizdi tabiki insan olarak sevilmek istiyoruz bu bir ihtiyaç ruhun doyumu böyle sağlanıyor 😕
Eee o zaman ne yani ben 190 boyunda tatlı mı tatlı şeker bir çocuğum yani kendimi seviyorum ki kendimle seviştiğim bile oluyor kendime güvenmesem hiç mastürbasyon yapar mıyım? Hayır asla!! Yani kendime aşığım ama başkası da beni sevse azıcık güzel olmaz mı yaa.. seni seviyorum dese falan
Sinirlerim bozuldu senin yüzünden jdhdhfjgfjdhdf
Hshsja kendini sev bozma sinirlenirini hep kendini sevmediğin için
Yaaa erkekler neden bu kadar sinir bozucu jfjdjiejdjdnvbsyhd
Dhsjak bütün erkekleri tanımak yerine birini tanisaydin sende ohhh djsjsjsn iyi laf atiom ama sana tam bütün yıl uğraşmalik kızsın hes
Bak sen dua et bu gece iyi değilim ben sana bı laf atardım yoksa kendini sevemezsin bilee 🙂
Uğraşma benimle
Ohoo ben kendimi çok seviyorummmmm yaralıyım bir kere yakışıklıyım.. foton bile yok hadsiz foton bile yok fjdkksk başka erkolar üzüp bana mı cemkircen ahahahah
Çirkinim yorumunun altına yakışıklıyim demek ironik bı erkeğin üzdügunu de nerden çıkardın onlardan başka sorun yok mu hayatta gizli olarak sorduğum soruda fotom olmadığı için eleştiri alalaaoapald seninle aynı yolda bile yurumiyecek biriyim
Fhjsks evet çünkü ben pavyona gitmem fjdjsksk çirkin biri tatlı olabilir ben hiç yakışıklıyım demedim bu arada fjsjsk çirkin olan yakışıklı olmaz ben yakışıklı değilim çirkinim ama tatlıyım fjdkdks
Hadi benim yazdıklarımı okumuyorsun kendi yazdiklarini oku bari baya da yakışıklıyım falan dedin görünce ağzının suyu akıcak türden emin ol o yüzden çok iddali konuşma sen
Ağzımın suyu mu fhsjsjs aksa aksa kusmadan gelen şey olur xhsjsj ben bile kendimi bu kadar övmüyorum sana noluyor fotoğraf atsan direkt engellerim ne suyu ne çeşmesi hddhshah
Peki 🙂
Hemen hızlıca
Google > güzel yabancı kızlar > fotoğraf indir
Fjdksksk al hadi engelle mesajı > gönder :D
Kendimi sana kanıtlama gibi bir çabam yok ve meraktan yazdığın şeyi gidip arattım ahsndbxhdfhd ve evet onlardan daha iyiyim jdncjfnxc
Shddhsjs ulan ya ne gülerim ne gülerim ne gülerim dhshsh kız diyorum ya attığın an ışık hızıyla engel yersin benden sen kendine herhalde çok bir şey sanion büyük ihtimalle kapalı birisin fjdjsks ne bu hava fjsks eşeğe altın semer vurmuşlar demiş ki artık daha güzelim sfdkdkslsl of bugün de dalga geçilecek birini buldum şükür şükürrrr kezbanlar olmasa gün bitmiyor ya iyi ki varsınız
Ah yavrum asıl gülmen gereken şey aynaya bakmadan konuşman kapalı olup olmamam neyi değiştirir bunu bile anlamış değilim sanmıyorum zaten öyleyim oradaki eşek de sensin bende sana çok gülüyorum biliyor musun bana o kadar laf ediyorsun ki görmedin bile peki sen üzüldüm adına sana kezbanlar bile bakmaz hadi git bunun için ağla ötede
Fjsksks yüzünü o kadar tahmin edebiliyorum kii.. üzülüyorum halin bemde Cookkk çünkü makyaj bile kurtarmaz seni o eşarbı arada cikar da beynin hava alsın dhhaha görmeye gerek yok her şey ortada belli kara saç kara göz kendini güzel sanan Kara Fatma :D ahahaha kezbanlar bana bakmasın inşallah bakmaz aman bakar falan nazar deyer :) o pis gözlerinize ihtiyacım yok kezbannn :) adını sormadan adını da söyledin kız kezbann
Egerki bir gün bir soruna denk gelirsem kezban yazarım tamam mı gorursun o zaman akalqlqpskmwqlwlsdmdk
Yoruldum la tam iyi ettik moralin düzeldi laf soka soka herhalde fhjsks
Gerçi ben yendim ama olsun 2. Olmak da başarıdır kezban
La neyden yoruldun laaa iyi ettin moralim düzeldi sağol alwlwpdndmdmwlw
Çirkin suratını çekmekten yoruldum kankacim.. başka neyden olabilir fjsksk
hayırdır lan kim kime çöküyor
Ağlama isteği bana çöktü işte 😥
ağla sonra aç bi murat dalkılıç yalan dünya keyfine bak aşkm
Hayır ama derdini dinlerim knk
üstüne sezen ablayı dinle
Bergen dinliyorum şu an :-\
oda güzel
Yoo ilah gibiyim ben