s
23 güİkisinde de tanıyamıyorum. Ne gittiklerini anlam verebiliyorum ne geldiklerine. Gidecek insan gelmemeli gelecek insanda gitmemeli. Aynısı senin için de geçerli dersen doğru. Yapıyoruz bazen bizde. Giden insan bir sinirle gidiyordur geri dönüyorsa seni seviyordur. Geldiğinde de tabii süt dökmüş kedi gibi geliyorsa. Öyle insanlar tanıdım ki bir sinirle gidip masum bir şekilde dönen çok güzel bir şekilde dönen. Gittiği şekilde önemli benden tabii ki. Canlı acıtarak derin bir yara açıp gittiyse farklı ama normal bir şekilde sinirlenip gittiyse farklı. Her geleni de kabul etmeyeceğiz. Orada da belli bir sınır var. Var kapıdan girebilecekler ayrı giremeyecekler ayrı.
22 Yorumla- 23 gü
Evet aslında giderken de sözleri özenle seçmek gerek. Dönme ihtimalinden dolayı belki bir gün👍🏻
- 23 gü
Aslında bazen hatta genelde giderken geleceğim diye gitmiyorsun ki. Yine bazı şeyler etken oluyor gelmen için.
En İyi Cevaplar
m
23 güİnsanlar gerçek yüzlerini giderken gösterirler.. Geldiklerinde dünyanın en düşünceli insanıyken gittiklerinde ise dünyanın en kırıcı insanı olabiliyorlar.. Aslında gerçek yüzlerini görmüş oluyoruz..
45 Yorumla- 23 gü
Kesinlikle en kırıci tarafları giderken belli oluyor. Haklısın yine @TatlıKızzzz34☺️🌸
- 23 gü
Her zaman ki gibi.. ☺️ Keşke yanılıyor olsaydım ama maalesef haklıyım.. 🥰
- 23 gü
İnsan yanılmayı istiyor bu durumlarda gerçekten de ☺️
- 23 gü
Aynen öyle hepsi bizim için bir tecrübe.. ☺️ Sağlık olsun..
- 23 gü
🎀🦋🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, bu aslında herkesin hayatında bir şekilde fark ettiği bir durum. İnsanları genelde gidişlerinde daha iyi tanıyorsun, çünkü gerçek kişilikleri işte o zaman su yüzüne çıkıyor. Nasıl ayrıldıkları, vedalarını nasıl yaptıkları, geçmişteki bağlılıklarını ya da sorumluluklarını ne kadar ciddiye aldıkları bir nevi onların ruhunu ortaya koyuyor. Gelişlerinde ise herkes biraz daha etkileyici ve hoş olmaya çalışır. 🌸 Ama unutma, her insan için geçerli değil bu; bazıları hem gelişleriyle hem gidişleriyle yürek ısıtır. ❤️
32 Yorumla- 23 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Giderken ve gittikten sonraki halleri daha iyi tanıtıyor
11 Yorumla- 23 gü
Evet gittikten sonra hakkında neler konuştuğu da belli ediyor👍🏻
u
23 güHerkesi gittikten sonra daha iyi tanıyorum, teşekkürler gidenler djdj
15 Yorumla- 23 gü
- 23 gü
Aynen okudum :D iyiliği hayatımıza hiç girmeden yapsalar keşke fjdj
- 23 gü
Değil mi? Doğru valla😄
- 23 gü
Hıhı 😌🩵
- 23 gü
💜
- 23 gü
Tabi ki gidişlerde çünkü o kişi için kocaman fikirlerin var artık
10 Yorumla u
23 güGidişlerinde daha iyi tanırım. Çünkü o an duygularını ve düşüncelerini daha net bir şekilde ortaya koyarlar.
12 Yorumla- 23 gü
Evet ne kadar dolmuşlarsa her şeyleri dökülüyor pat pat😅
- 23 gü
Aynen 😅
- 22 gü
Gidişlerinde tanıdım, iyi ki gitmişler...
20 Yorumla u
23 gügiderken daha iyi tanıyoruz insanları
10 Yorumla- 22 gü
Gelirken herkes tatlılıkla geliyor, tatlı tatlı, belki de köprüyü aşana kadar, elde edene kadar, seni ele geçirene kadar , tabii ki her insan aynı değil lakin gerçek yüzleri düştüğümüz vakit görüyoruz, insanlar gittikleri zaman yüzlerindeki maskeyi de bırakıp öyle gidiyorlar , kaliteli bir insanın maskelerle yaşamasına gerek yok, kaliteli bir insanın gidişi de asaletli oluyor , bir insan gittiği zaman gösteriyor hakiki kimliğini, kimisi için ilk gün ki gibi diyorsun, kimisi içinde tanıyamamışım diyorsun ya da gözümde fazla büyütmüşüm diyorsun
10 Yorumla - 23 gü
insanları gelişiyle tanıdığını düşünürsün ancak gittiklerinde öyle bir görüntüyle karşı karşıya kalırsın ki, kendine acırsın böyle biri için yaptıklarını düşünüp.. en alçakça tavırları sergiler, olmaz denilen her şeyi gözünün önünde yapar.. Bütün tuşlara basar, seninleyken bastırdığı bütün duygularını en yakın virajda serer serpiştirir.. Aslında "ben buyum" mesajı verir bize..
En hafif tabirle; iti bağladığında değil, ipini gevşettiğinde tanırsın.. Kimin kucağında olduğu belli olmuyor bunların..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir insanı tanımak imkansız. Herkesin bize göstermek istediği yüzünü biliyoruz ve tanıyoruz. Herkesin kendi içinde sakladığı bir başka benlik vardır. Günümüzde kimse %100 samimi değil.
İnsanların gerçek ve şeffaf yüzlerini en sinirli ve güçlü oldukları dönemde görürüz. Soruna bakacak olursak giderken daha iyi tanırız. Gelirken herkes kusursuz.
💅🏻💅🏻23 Yorumla- 23 gü
Haklısın..😌
- 23 gü
Gern geschehen🤝☺️
Kişilik & Karakter konusunda 979 cevap paylaştı. Soruyu kafamda bir yere oturtmaya çalışıyorum lakin sürekli sorular oluşuyor Tanımadığım biri bana geliyor onun hakkın da tanıdım demek için geçen süre nedir? aramız da bir birimiz tanıyacağım kadar bir süre geçmiş ise gider iken de onun hakkında edineceğim bir konu ola bilir de olmaya bilir de.
11 Yorumla- 23 gü
Kendi hayatında karşılaştığın kişiler için aslında değerlendirebilirsin:)
Neden çok mu matruşka bir soru?😄
m
23 güİlk görüşte insanlar kendilerini mükemmel.. tam ideal bir insan gibi göstere bilir ama bir insanın gerçek yüzü kavga anında görsenir.. aslında kim olduğu nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlarız, zaten o da gidiş anı olmuş olur.
11 Yorumla- 23 gü
Evet evet en çok kavga anında belli oluyor👍🏻
- 23 gü
Kimse gelişinden açığını ele vermez ama gidişler çok önemlidir. Gerçekler sadece giderken ortaya çıkar.
11 Yorumla- 23 gü
Kesinlikle gelirken ya arafta ya da pozitif gelir çoğu insan hayata👌🏻
- 23 gü
Güzel ve zor bi soru tanıyamadığın mı ne gidiş ne kalış yanında iken bilen tanıyamıyor insan kötü gün hariç
15 Yorumla- 23 gü
Teşekkürler çiçeğim🌸
En iyi kötü günde ve aslında vedalarda çok güzel tanıtıyorlar kendilerini. Bir cümle var severim. Bir insanı ya kavgada ya tartışmada ya da vedasında tanırsın.👌🏻 - 23 gü
Birde alışveriş te bak onuda dene kredi kartı gibi fena patlıyor çogu😂🤣
- 23 gü
Ahahah denerim bunu da😅😅
- 23 gü
🤣😂🥰🙏
- 23 gü
🥰🥰☺️☺️
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gelişlerinde gelmek için çok farklı koşullar oluşabilir sonuç olarak genelde iyiye yorumlanabilir ama gidişlerinde neden gittiklwri nasıl gittikleri
Genelde bu noktada daha iyi tanırız herhalde20 Yorumla- 21 gü
Ben arkadaşımı aslında tanıdım da ilk defa bağırınca daha iyi keşfettim kazık atmaya meraklı olduğunu biliyordum gösterdi de ama kurtulamadım üstüne yine kazıklar attı tuzak kurdular kurtuldum Allah'a şükürler olsun ki
10 Yorumla - 23 gü
Çoğu insan gelişinde gerçek kendiyle gelmiyor o yüzden gidişinde gerçek kendisini görebiliyorum
12 Yorumla- 23 gü
Kesinlikle çoğu kendinden farklı yaklaşır, gelir @simlitavsan🐇🥕
- 23 gü
Öyleliiii🍓🐛
m
23 güGelişlerinde, genelde giden ben oluyom djsjdjjd
11 Yorumla- 23 gü
Hahaha😄😄
Önce sen sonra ben diyorsun demek paint mezun😄
- 23 gü
Bir insanı kavgada, ayrılıkta, dar günde, zor günde en iyi tanırsın..
20 Yorumla - 22 gü
Gidiş mi geliş mi sorusu için, sürekli gidip gelen bir partnerden bahsediyorsak bağlanma sorunu var da diyebiliriz, her zaman dönebileceği bir kapıyı açık da bırakıyor diyebiliriz.
Ama sözlere değil davranışlara bakmak her zaman kendi sınırlarınızı belirlemek için en doğru yöntemdir.
Sevgilerimle10 Yorumla Muhtemelen yolun ortalarında...
Tanıyalım diye geliyoruz birbirimize, tanıdığımız için gidiyoruz birbirimizden.
10 Yorumla- 21 gü
Gidişlerinde gerçek yüzleri ortaya çıkıyo ama ben gelişlerinde de kimin ne olduğunu hissediyorum, hislerim çok kuvvetlidir.
10 Yorumla Gelişlerinde gerçek yüzlerini gösterdiklerini düşünmüyorum gidişlerinde saf hallerini sergiledikleri için o zaman daha iyi tanıyoruz
10 Yorumla- 22 gü
Gidişlerinde Nasıl ayrıldıkları, karakterlerini açıkça gösterir. Samimiyet ve nezaket, en çok o anlarda belli olur.
10 Yorumla - 22 gü
Defoluşlarında en net.
11 Yorumla- 22 gü
Defoluş ahaha bu çok iyiydi😂
- 23 gü
"Olmuştan yana mutluyum, olandan hoşnutum, olacak başımla beraber"... Gelene de gidene de eyvallah 😅
10 Yorumla gelislerinde herkes iyi gelir ama o gidis varya o gidiisss herkes gercek yuzunu gosteriyo sonda o yuzden gidislerinden taniyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 36,8b cevap paylaştı. Gidişatları daha iyi belli ediyor kendilerini
14 Yorumla- 23 gü
Gidişat gidişe yakın kırmızı alarm veriyor zaar😂🚨🚨
- 23 gü
😂😂
- 21 gü
İnsanın karakterini gidişi gösterir.
Giderken nasılsa karakteri odur10 Yorumla - 22 gü
Gider ayak maskelerini fırlatıp gittikleri için o sıra tanıyor insan
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Girişlerinde tanımak daha kolaydır gelmeye herkes gelir
10 Yorumla- 22 gü
Gidişleri, her şeyini ortaya çıkardığı süreçtir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Giderken söylediği sözler ve davranışları, arkadan konuştukları gerçek yüzünü gösteriyor...
10 Yorumla- 22 gü
Gidişlerinde tanırız, Giderken ne mal oldukları anlaşılır.
10 Yorumla İnsanları tanımak çözmek çok zor herkes binbir surat olmuş.
Sen beni nasıl bilirsin 🙂🙂10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 493 cevap paylaştı. Bir insanın giderken ve gittikten sonra daha iyi tanıyorsun
10 Yorumla- 23 gü
İnsan giderken içindekileri kusar, bu nedenle nasıl gittiği önem arz eder : ))
10 Yorumla - 23 gü
Gidişlerine tabiki ama bir kişiyi tanımanın en iyi yolu o kişi ile az biraz ticaret yapmak olur
10 Yorumla - 23 gü
Giderken popoları görünüyor, yere yakınsa tehlikelidir.
10 Yorumla - 23 gü
Kesinlikle gidişlerine göre !
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)23 gü
sohbet ederken aniden mesajları silişlerinde:)
26 Yorumla- 23 gü
Konuşmayı sürdürmek istemiyor belkide bulunduğu yerde bilinmez:)
- Cevap sahibi23 gü
ona göre davranmalı insanız ya açıkça belirtebilir istemediğini fakat egodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
- 23 gü
Sanmam.
- Cevap sahibi23 gü
tam olarak bu neyse hastayım zaten uzatamıcam
- 23 gü
Geçmiş olsun👋🏻😌
- Cevap sahibi23 gü
teşekkür ederim🖐️
Ailenden biri öldüğünde bence. Hala bir başın sağolsun demek için bile gururunu kenara bırakıyorsa olmaması gereken birini kaybettin demektir.
10 Yorumla- 23 gü
Gelişlerinde iyi tanırım.
12 Yorumla- 23 gü
Sen daha farklı söyledin bak😂
- 23 gü
Evet. 😂
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç fark etmez anında notunu veririm abla
111 Yorumla- 23 gü
Abla demeyi seviyorsun galiba😄
- 23 gü
Nasıl rahatsa. Hep demişsin de diğer yorumlar da gördüm güldüm😂
Bazı coğrafyalarda saygıdan derler olabilir.😀👍🏻 - 23 gü
Yaşlarımız daha genç abla demek için de ondan sormuşlardır😄
Sıkıntı yok öğrendik sebebini okuyanlarla beraber😄😄 - 23 gü
Yok yok o kadar kimse yapmaz.😂
Gülüp eğlendiğimiz yerde gerilmesinler de zaten gerek yok😄👋🏻
- 23 gü
Peki gençliği yavaş yavaş terk etmeye başlayan kibar beyefendi😄👍🏻
- 23 gü
☺️☺️
- 22 gü
Bi insan tartışmada neyse özü odur, gidişinde daha iyi tanırsın
10 Yorumla - 22 gü
İnsan ne kadar insan olduğunu giderken belli eder.
10 Yorumla herkes giderken gerçek kişiliğini ve karakterini gösterir başta herkes iyi ve masum😉
10 Yorumla- 22 gü
gidişleri daha tanıdık
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gelişinden sonra gidişinden anlarım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çöküşlerinde tanırım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bi bakişta tanirim :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gidişlerinde daha net tanınır bence.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Gidişlerinde tanıdıklarım oldu
10 Yorumla- 23 gü
Herkesi geldiği gibi gider.
10 Yorumla Giderken belli eder gerçek kişiliğini herkes.
10 Yorumla- 23 gü
Bazılarını hiç tanımıyorsun.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kesinlikle giderken gerçek yüzleri çıkıyor…
10 Yorumla- 22 gü
Borç istediğimde daha iyi tanıyorum gadası
10 Yorumla - 23 gü
Gelene hay hay, gidene bye bye.
11 Yorumla- 23 gü
Gidişlerinde tanımak daha çok mümkün oluyor.
Kişilik & Karakter konusunda 671 cevap paylaştı. Girişlerinden :D
14 Yorumla- 23 gü
Ortama giriş diyorsun😅
- 23 gü
Evet güzeldir var olması dilekleriyle yayılarak...
- 23 gü
Gidişlerine
12 Yorumla- 23 gü
Öyle çılgın peri giderken gerçek yüzler çıkıyor🍫👌🏻
- 23 gü
Tabi ki 🌼🍪
- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi