20 gü
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ben kendim biriyle ifade etmeye olgusunu bıraktım artık umrumda değil kim ne algılarsa ne düşünürse düşünsün ben kendim kendim gibi davranıyor kendim gibi yaşıyorum kendi istediğim gibi hareket ediyorum hiç kimse umrumda değil toplumun kuralları kanunun getirdiği kurallar tabii bir yere kadar uymak zorundayım ama bir yerden sonra gerçekten o da umrumda değil tamamıyla kendi iradem özgürlüğün tadına varmaya çalışıyor ve ona göre davranıyorum
İfade edilmesi gerekilen bir an olur ifade ederim ama kendimi ifade etme becerimde bitmiyor ki her şey karşındakinin de bunu anlayabilecek birisi olması gerekiyor zaten karşımdaki insan beni anlayabilecek birisiyse kendimi ifade edebilirim tam olarak
Cevap
6Cevap
Hayır ifade ettiğimi düşünüyorum. Lakin ne kadar anlatsak da anlatalım karşı tarafın anladığı kadarıyla anlaşılıyoruz.
Diğerleri için herhangi bir şekilde yaşayan biri değilim, kendimi ifade ediş şeklim de tamamen özgür saygı çerçevesi içinde
Kendinizi nasıl ifade ederseniz edin insanlar kendi yargılarına göre algılıyorlar.
Rol model miyim tam bilmiyorum ama kendimi gayet iyi ifade edebilen biriyim.
Ben kendimi ifade etmekle uğraşmam, insanlar işlerine geldiği gibi anlıyorlar nasılsa
Sen ne anlatırsan anlat karşı tarafın anlama kapesitesine bağlı
Kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum
Tam ve istediğim gibi ifade ederim
Net ifade edebilen bir insanım
Kendimle savaşmayı bıraktım