Bugün doğum günüm sakin Bu yaşta ne doğum günü demeyin. İnsan hissettiği yaştadir. Mutlu olmak için genç olmaya gerek yok.

Bugün doğum günüm sakin Bu yaşta ne doğum günü demeyin. İnsan hissettiği yaştadir. Mutlu olmak için genç olmaya gerek yok.
Yaş tabii ki önemli 20'li yaşlarda insan bir şey anlamıyor ama kırklı yaşlara geldiğinde yıllar beşer beşer atlıyor. O yüzden her yaşın değerini ayrı bilmek lazım. Baktığın zaman yaş rakamlardan ibaret gibi gözüküyor ama kesinlikle öyle değil. Her yaşın ayrı yaşanması gereken güzellikler var onlar yaşamak lazım. Bunun farkında olması lazım insan. 15 20 yaşlar arası lise güzel 20-25 yaşlar arası üniversite ve öğrencilik güzel 25'ten sonrası zaten genelde hayat macerası başlıyor askerlik evlilik iş güç çeyiz aklınıza ne gelirse. Ve daha sonra bu mücadele bir şekilde devam ediyor. Bir bakmışsınız ki gelmişsiniz 50 60 70 Allah daha uzun ömürler versin herkese.
Amin cümlemize
Idte ben 41 oldum maşallah demelisin bana
Doğum günün kutlu olsun sanki yeni 41 olmuşsun.
Pardon ben detayı okumadan cevap vermiştim doğum günün kutlu olsun gerçekten nice nice yaşlara.
Zorla kutlattim sanki ama neyse pek içinden gelmedi
Yok ya zorla olur mu estağfurullah araba kullanıyordum ya orayı görememişim araba kullandım bir taraftan bir taraftan da sonra cevap vermeye çalıştım geç kalmadan
Soru Kaçmaz Sen gene de Dikkatli kullan arabayı sabah sabah bir de sana üzülmeyelim
Çok düşüncelisin teşekkür ederim ama erken cevap vereyim dedim
yaş benim için hayatın ta kendisi. Düne kadar aslında yaşın nasıl geçtiğini anlamamıştım ama bugün geçen günlerimin kıymetini daha iyi anlıyorum çünkü 31 oluyorum ve nasıl ne zaman geldim bu güne diye sorgulamaya başladım. Genciz baktığın zaman ama enerjimiz her geçen gün azalıyor. Ama bu konuda ki en hoşuma giden şey tecrübelerim artıyor :)
Yaş ne yaşanmış senelerin toplami ile nede vücudun fiziksel durumu ile olcule bilecek bir sey.
Ki yüzlerce hayat yasadim ben derdi anneannem hep ama o baska bir hikaye.
Doğum günün kutlu olsun ablam.
Sagol abam ☺️☺️☺️
Oy doğum günün kutlu olsun. O tatlı kız sen misin yoksa? 🙂Allah gözlerini dünyaya açtığın her yeni günde hayatına her daim kolaylıklar ve güzellikler versin. Yeni yaşın sana huzur, şifa, bereket ve en çok da her neyi istiyorsan onu getirsin kolaylıkla ve güzellikle her daim... Yaş meselesi hassas ve derin bir konu. 25 yaşımdayım. Yasitlarimla aynı hissetmiyorum onların yaptığı hiçbir şeyi yapmıyorum. Çünkü yaşanmışlık çok fazla..🙂
Evet o benim küçüklüğüm İyi dilekler için çok teşekkür ederim Allah kalbinin güzelliğini yaşantına aksettim Herkesin hayatı mükemmeli olmuyor bazıları erken olgunlaşmak zorunda kalıyor veya hiç büyümemek isteyen oluyor Ama ne olursa olsun önümüze ne çıkarsa çıksın değişmeyen tek şey her şey insan için Onu unutma
Rica ederim. Çok teşekkür ediyorum ben de 🙂🙏
Cevap
50Cevap
Bazen çok şey bazen hiç bir şey hissettirmiyor , yaş aldıkça insan olgunlaşmıyor hissizleşiyor aslında dingil bir hayata başlıyorsun ve herşeye eyvallah diyorsun 🙋 bu arada doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inşallah 🙏 🥰 ❤️🥰🌸 gerçi bugün @almanprens ' in sorusunda doğum gününü kutlamıştım hemde çiçekli böcekli ama görmedin sanırım burdan tekrar kutlamış olayım 🙋🌹
Teşekkür ederim gördüm görmesine de siz yazisiyorsunuz ben araya girmek istemedim çok baktım ama bölmek istemedim
Teşekkür ederim iyi dileklerim içinde seviliyorsun💞💕💘💖💝❤️💙💜💛😊😊
Rica ederim gülüm ne demek 🙋🥰
🎂💯🌷🌹🌷✨🌹
Yaş sadece rakamdan ibaret, ruhen kaç haşında hissediyorsa insan bence o yaştadır. Doğum günün kutlu olsun...🥳🎊
Teşekkür ederim 💕
Hissedilen yas daha önemli bencede😊
Doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar dilerim. yaş benim için sadece sayıdan ibaret
Teşekkür ederim ablam💙
Rica ederim Ablam, sağlık ve huzurlu yeni güzel yaşların olsun inşallah 💙🙏
Doğum günün kutlu olsun 🎂
Yaş bence rakamdan ibaret, hangi yaşta hissediyor isek o yaştayız 🥂
Teşekkür ederim hissedilen yas daha önemli bencede💖
Doğum günün kutlu olsun tatlış 🥳
Sagolsun canimcim💖💖💖
Gecmis doğum günün kutlu olsun! Ömür boyu yaşinin güzelliklerini yaşayip daima huzur icinde olursun. Hayallerin gerceklesip daima mutlu olasin 💖💓 ve tüm sevdiklerinle birlik ve beraberlik icinde nice güzel ve neşeli anlariniz olsun!! 🎉🎈🎂
Insan nicin bu yaşta ne doğum günü desin'ki, sevdiklerinle bi zaman gecirmek eğlenerek 🥳
Güzel düşünceler için teşekkür ederim çok sağ ol😊
Kirli bir camı silip gerçeğe aynı yerden farklı gözlerle bakabilme becerisidir. Bir süredir de doğum günümü değil yeniden doğduğumu hissettiğim anları kutluyorum. Çünkü istediğimiz dışında, nasibe bağlı olarak doğduğumuz günü kutlamanın bir anlamı yok. Gerçekten bize canlı hissettiren anları bilmeli ve onlar için saymalıyız dünyadaki zamanımızı.
Bu guzel bir bakış açısını farkı bir düşünce ve çok doğru 🤝
Teşekkürler
İnsanlar yaşları ile değerlendirilir. Bunun aksini iddia edenler sonrasında yine anlıyorlar şimdiki zamanda 2-3 yıl önceki gibi olmadıklarını. Her 1 yaş yaşanılan büyük bir tecrübe, öğrenilmiş çaresizlik bile olsa yine de öğrenilmiştir :)
Z kuşağı bu yorumumun dışındadır.
Mutlu yıllar. Her geçen gün çok daha mutlu bir hayat yaşaman dileği ile.
Teşekkür ederim sağ olasın iyi niyetin düşüncelerin
Rica ederim, ne demek.
Öncelikle iyi ki doğdun ve doğum günün kutlu olsun.
İnsan 30'una kadar genelde her yeni yaşını heyecan ile kutlar, 30 sonrası durgunlaşır ve 40'a geldiğinde garip hisseder.
Ama bazen bundan sonrası bile kendince bir mutluluk sebebidir. Her ne kadar mutsuzluk dolu olsa da.
Teşekkür ederim her yasin ayrı bir güzelliği var derler
Ben 29 da kaldım sanki:)) bakma 41 olduk
Rica ederim 🙂 ben de yakında 40 olacağım.
tamam seninkinide kutlarız artik😊
Şimdiden teşekkürler ☺️🙏
Yaş aslında Sadece rakamlardan ibaret bana göre Bence hayat farkına varınca başlıyor Ben de sizin yaşınızda Hayatı fark etmiştim 3 senedir yaşadığımı anlıyorum... yeni yaşınız size istediğiniz tüm güzellikleri getirsin Her şey gönlünüzce olsun İyi ki doğmuşsunuz Doğum gününüz kutlu olsun,..
Güzel dileklerin için teşekkür ederim yani benimki de öyle oldu biraz yaşamaya Daha yeni başladım diyelim
O zaman yolunuz bahtınız açık olsun🤲😊
Happy birthday 🎂 🎈 yaş benim için gelişim demek, bir evrim sureci, edinilen tecrübeler bilgi aklı doğru isleyebilmek vs. Benim için önemlidir yaş bir başkası için sadece bir sayı olsada bende zaman kavraminin içinde kurulan bir dengedir.
👍👍🤌
Yaşın insanlar üzerinde bir etkisinin olması gerektiğini düşünüyorum.. Her yaşta aynı davranmak, aynı düşünmek, aynı yaşamak olmaz.. Bir sorumluluk yüklüyor insana.. Dikkat edilmesi gereken birçok nokta oluyor.. Bu anlamda önemli yaş kavramı..
Güzel düşünce her yas insana farklı şeyler katıyor yeni şeyler öğrenip büyüyoruz
Yaş sadece bir sayı benim için ➡. Kendini özgür ve güzel hissettiğin yaştasın. Ne eksik ne fazla. Doğum günü kutlaması 🎉🎊🎁için çocuk olmak gerekmiyor. Her insan özel hissedilmeyi, hatırlanmayı ister içten içe iyi ki doğdun, iyi ki varsın. ♥🥳🎂
Teşekkür ederim canım güzel dusuncelrin için sağol 🥰🥰
Lafı olmaz her zaman bitanem yaşam dolu güzel yaşların olsun.🥳♥🌸
Fotoğraftaki sensen çok güzel, çok hoş bir fotoğraf👼
Yaş bana zamanı tutamadığımı hatırlatıyor. Her ne kadar her yaşımı sevsemde zamanı bir yaşta tutmak istemekten alıkoyamıyorum kendimi. Geçmişte yaşımdan bir büyük söyleyerek kendimi büyütüm çevrem tarafından daha çok dikkate alınmak isterdim. Şimdilerde ise neredeyse 4-5 yaş küçüktülmüş yaşımı söylemek istiyorum. Bu memnuniyetsizliğe karşı tamahkârım. Yine de her yaşın sahip olduğu güzelliğe odaklanmaya çalışıyorum.
Evet benim
O yas meselesi bendede olmuştu çaktırma 🫣 zamani tutmamak güzel bir bakış açısı💖
Aynen tanidik biri yuz gibi ☺️
öncelikle dogum günün kutlu olsun tatli kadin 😘🧡😊 nice saglikli güzel yaslara 🌺🌺🌺
insan anlamıyor yaş ne demek zaman ne demek kendi kendine ögrenirse bir insan benim gibi cok sey kaybediyor bence aileler cocuklara dogum gunu kutlamak yerine zamanin kiymetini yaşın ne olduğunu anlatmalı
zaman dünyanin en kiymetli seyi bilmessen cok sey kaybedersin hani hep sorarlar saglik mi para mi diye saglik icin bile zaman önemli
30 yıl şiiri var vaktin olursa bi oku 🙂
Teşekkür ederim sagolsin
tabiki okurum canisi
🧡🙂
Yaş dersler aldığın yaş ve daha çok şeyler öğrendiğin yaşlanmadır belki de güzel başlangıçlardır doğum günün kutlu olsun nice yıllara mutlu senelere 🎂🎉♥️
Teşekkür ederim 😊
Yas olarak değilde öğrenim tecrübe olarak bakmn güzel
Rica ederim
Küçükken büyümeyi ifade ederdi ama yeterince büyüdüm artık bir anlamı kalmadı.
Doğum günün kutlu olsun 💐
Ben de yeterince büyüdüm artık Durduğum yerde dursam ilerlemese yaşım Teşekkür ederim sağ ol😅
Nice güzel mutlu ve huzurlu yaşlara.
Gerek zihinsel gerekse fiziksel bir sayaç sadece.
Sagol
Katılıyorum ☺️
Yaş sadece rakamdan ibarettir insan kendini hangi yaşta hissettiğidir önemli olan nice seneleriniz olsun.
Teşekkür ederim😊
Başarı emek saygı gurur onur ve huzur 😌🙏..
Doğum gününüz kutlu olsun nice senelere sağlık mutluluk ve huzurla 🎂🌺✨️
Teşekkür ederim çok sağol
Yaş dediğin rakamlardır sadece. Önemli olan yaşanmışlıklar. Ve tabi başka önemli olan bişey de içindeki çocuğu kaç yaşında hissettiğin.
Cocuk 29 genc daha
Dogum gununuz kutlu olsun. Yas aldikca zaman daha hizli akiyor. 24 saati artik hissedemiyorum. Sikilacak bir zamanim kalmadi.
Teşekkür ederim yaş kac ki?
:) Kendi yasinizin sorulmasini istemeyip baskasinin kini ogrenmek istiyorsunuz? enteresan?
Niye ben söyledim söylüyorum da her yasimı sevdim asıl enteresan beni tanımadan bunşekilde yargilamaniz
Söylemek istemiyorsanız sorun yok sadece soruydu
ozur dilerim. ben genel olarak demistim. hani kadinlarin yasi sorulmaz derler ya. 45.
Peki anladim öyle olsun bakam
Öyle demeyin.. Her yaşta doğum günü kutlanır.. Annem 75 yaşında ona bile pasta keseriz hediye alırız oda çok mutlu olur
Bak bende o kafadayım insanlar mutlu edilmeli
Yaş bir sayıdır olgunlık ise insanların yaşama biçimidir bence gösterir
Güzel bir bakis
Evet
Yaş benim için hayatta alınan yeni riskler veya deneyimler demek.
Her yaşın ne hissettirdiğini bilmek istemek demek.
Benden büyükleri görünce acaba ben de o yaşa gelince böyle mi hissedecem merakına kapılmak demek.
Bişey ifade etmiyor efendim 41 kere maşallah size..
Sagolun
Teşekkür ederim
Mutlu yıllar dilerim boş ver insanların ne dediğini hayatı dolu dolu yaşamaya bak
Teşekkür ederim bakmiyim bari☺️
gelir gider hesabı
yeni yaşın bana getirdikleri de var götürdükleri de
Güzel benzetme
Hiç bir şeyi ifade etmiyor benim için , dünyada kaldığın yılı ifade ediyor.
Daha 20 yaşındasın ondandır
19 yaşındayım fakat çoğu şeyi bu yaşta başardım ve çok zorluk çektim.
Ailemden uzakta, 1 yıldır gurbet hayatı yaşıyorum. Hayatı güzel bir şekilde deneyimledim. Yaşım küçük olabilir ama deneyimlerim büyük.
Senin adına sevindim erken buyuyenlerdensin demekki
Hedeflerim çok büyük , gerçekleştirmek için hayata erken atılmam lazımdı diyelim.
Sadece sayılardan ibaret nezdimde. 13 yaşında arkadaşım da var 54 yaşında arkadaşım da var. Yeter ki kendini bilen ve sohbeti saran insanlara denk geleyim.
Doğum gününüz kutlu olsun..
Yaş dediğiniz rakamlardan ibaret. Takılmayan insanlar için hayati anlam taşımaz.
Yasanmislari ifade eder güzel seyleri hayatı anlatır. Doğum günün kutlu olsun 🎂
Sagol teşekkür ederim☺️
Yaş, sayıdan ibarettir. Kişiye yaşadım dediği zamanlar vardır, yaşanmadan geçen her şey boş, yaştan sayılmaz
Alem-i ervah' tan alem-i berzah'a bir adım daha yaklaşmak.
Wow 🌹 nice mutlu senelere…. Parti yapalım hadi dksjsjsjs
Hadi yapak🥳🥳🥳
Ben ama çok giremezsem kızma derse gömüldüm….
Sizi doğum günü Partisine çağırır mıydık söyleyelim mi😏?
yas sadece bir sayısal değerdir ne hissediyor ne hayal kuruyorsan osun
Eşimle ailemin dünyaya gelişlerin tarihinde var oluşum
Bence yaşanmışlık olgunluk yaştan bagmsız bir sey ama genel olarak erkekler gec olgunlaşıyor
Mutlu yıllar🎂 hissettiğiniz yaş neyse o yaştasınızdır gerisi rakamlardan ibaret. Yaş her geçen yıl üzerimize eklenen yaşanmışlıkların bizi olgunlaştırdığı bir sayıdır bence
Yaşlar sadece rakamlardan ibaret diyemicem öyle diyenler kendini kandırıyor bence :)) doğum günün kutlu olsun 🎂
Değil zaten bence. Teşekkür ederim☺️
Ne kadar güzel bir çocukmuşsun, umarım bu güzelliğin gibi çok güzel bir yaşam sürersin. İyi ki doğmuşsun 🌸💝
Var olan yaşımı seviyorum, yavaş yavaş ağırlık çökse de basamakları tırmanmak hoşuma gidiyor..
Nice mutlu yaşların olsun..
25 yaşına girmeme 2.5 ay var kendimi 38 gibi hissediyorum 😥
Yaaaa neden ki 😟
bilmiyorum abla kendimi çok yorgun hissediyorum içimden hiç eğlenmek gelmiyor
Kıyamam ben sana olur bazen öyle şeyler daha gençsin karalari baglama
hiç öyle hissetmiyorum abla 🥲
Kiz neselen olmaz böyle kendini mutlu hissettin birseyler yapmalısın hemen
mutlu olmak için sebep yokki abla 😁
Himmmm her zaman vardır unutma bakman gormen lazım
bu arada doğum günün kutlu olsun nutlu olacağın üzülmeyeceğin nice yıllara
Amin insaalh kuzum teşekkür ederim seninde ömrümde mutlu günlerin olsun
♥️
Doğum günün kutlu olsun, 41 kere maşallah diyelim sana o halde 🎂
Teşekkür ederim:)
Rakamdan ibaret. Ben hala 20li yaşlarımdayım. Ruhum hala karo taşlarında seksek oynuyor 😀🤗
17 den sonrası hep aynı
Yok ya sen de abartma
Bir sayı bu arada iyi ki doğdun 🎂
Teşekkür ederim hocam
Rica ederim 🌹
Yaş yani ıslak demek
En iyi cevap sende akıllı cocuk
🥺 Dalga geçme
Peki sakin ol kizma🥺
Nice yaşlara : ))
Teşekkür ederim;)))
Sen misin detaydaki prenses : ))
Evet benim; )
Tütütütü 41 kere maşallah 😂
Dimi yaaa bana 41 kere maşallah: ))
sadece bi sayı dostum:)
Peki dostum
öneml değil dostum:)
Peki dostum:))
ozaman tamam dostum:)
Tamamsa tamam dostum :)
restinede rest dostum:)
Ben kaldım benden bu kadar dostum: ))
iyi giyom ben takıl:)
tamam takılırım dostum :))
sırıtmaa :)
Neden 😂
bişey dicemde neyse:) ortalık yer:)
Deme sen dostum boş ver:))
Yok icimde zaten :))
Kalsin dostum içinde dert yapmasın ama
Tamam tamam :)
Nice mutlu senelere 🎉🎁
Teşekkür ederim☺️
Mutlu yıllar dilerim :)
Teşekkür ederim
Ne varki yaşında gayet iyi bir yaş bence.
Hiç bir önemi yok. Önemli olan yaşanılan
Ay iyi ki doğmuşsun çokkk mutlu olll
Günün kutlu mutlu olsun.🌸🎈
rakkam
Bencede
Mutlu yıllar 🌸
Teşekkür ederim
Yaşanmışlığı
☺️ güzel bu
Doğum günün kutlu olsun 💕
Teşekkür ederim 💖
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?