Saçlarınızın beyazlaması Ağrıların artması gözlerin bozulması tansiyon... Evet artık yakışıklı 4 pille çalışan konuşan bir tansiyon aleti sahibiyim 😒 yaşlılık zormuş evladım

Saçlarınızın beyazlaması Ağrıların artması gözlerin bozulması tansiyon... Evet artık yakışıklı 4 pille çalışan konuşan bir tansiyon aleti sahibiyim 😒 yaşlılık zormuş evladım

saçlarıma 10/15 tane ak düştü ve nasıl oluyorsa açık kumral saçlarımın arasında ışıltı gibi görünüyor o beyazlar 😀 bir de ben miyopum gözümün bozuk olduğunu aynı zamanda astigmat olduğumu öğrendiğimde 20 yaşımdaydım 🥺 siz beni bir de kemik siyah ultra kendime yakıştırdığım miyopi gözlüğümle kitap okurken falan görseniz evde tam müdüre edası 😂😂😂😂😂
Of astigmat deme ya 😕
genetikmiş o :/
Ailede kimsede yok🤔al işte şüphelenmem için bir sebep daha
belki büyük büyük atalarında vardır 🙄
ona bakarsan bizim sülalede kıvırcık yok ben kıvırcığım o zaman ben daha çok şüphelenmeliyim 😂
😂😂😂 aksam sorucam artik gercekleri ogrenme zamani geldi
ahahahahaha 😂😂😂😂
Amca diye elime sarılanlar, sen bilirsin diyerek yaşlılığımı yüzüme vuranlar, senden geçti diyerek motivasyonumu yıkanlar, aklar, beyazlar, kan tahlilleri, ameliyatlar, dünyayı daha çekilmez hale getiren doktor tavsiyeleri,..
Birde belediye otobüsünde yaş aldığımı belli edip yer verseler tamam olacak bu iş.
Saçımda beyaz yok dişimde tek çürük yok ağrı yok sızı yok tansiyon aleti desen o da yok gam yok keder yok para yok 😂😂
Yaşlanmış gibi hissetirecek tek şey var o da abi amca falan diyorlar onlarında ağzına yerleştireksin terligi babandır amca diye :))
Amca 😁
Bunu diyeceğini biliyordum ebe 😬😬
Benimde ağrılarım %150 seviyesinde arttı. Özellikle 29 sonrasında.. Sakalımda beyaz çıktı falan. Garip geliyor hala. Daha dün 18 yaşıma yeni girmiştim. Ne çabuk geldik bu noktaya? 😑
Cevap
41Cevap
Üzülmek oluyor genelde
30'a hızlı bir giriş yapmışsın 🙂
Beni kanul etmediler galiba 30'lar kulübüne ya da tam üyelik vermdiler henüz bilmiyorum, ben daha çok görselin sağ tarafındaki gibi hissediyorum.
Mental anlamda sanki bir dönemin kapanıp yeni bir dönemin başlaması gibiydi.
Geçen günlerde bir tane beyaz sakal sakal gördüm gibi oldu, neyse ki fazla açık sarı imiş 😀 fakat eninde sonunda bu yazdıkların gelecek, kaçış yok...
yaşlandık demiyelimde biraz büyüdük diyelim 🤣🤣 Yaş ilerledikce insan yaşlanmiyor hissizleşiyor eskisi gibi birşeye kafa yormuyorsun üzülmüyorsun daha mantıklı , ve her konuda daha tecrübeli oluyorsun saçlarına beyazlar düşüyor onun haricinde hiç bir değişiklik olmadı bende hala çocuk ruhluyum 🤣🤣 ve hayatı tiye almayı seviyorum
18 yasimdayim arada bi kına yakiyorum saclarima ya da kestaneye boyuyorum cok fazla beyazim var önlerimde ensemde kopariyorum hayat ne zaman basladi nasil gidiyo hic bir fikrim yok gençligi görmeden saglik sorunlari cikiyo ben 30 uda goremem bu gidisle sksk
Yaşlandığımı bi yandan kabul etmenin yanı sıra kendimi hiç de öyle hissedemiyorum. Hani derler ya, olduğu degil hissettigi yaştadir insan diye, iste benim de ruhum hala büyüyemeyen bi çocuk gibi cıvıl cıvıl 😇😇🥳 Ama öte yandan saçımdaki beyazlar ve yüzümdeki kırışıklıklar oyle demiyor tabi ki biliyorum...
Amaaaan olsun bee, her seye ragmen kendimle barışığım ben 😎🥰
30 yaşındayım şimdi çıkayım 10 km koşu yapar peşine de 5 tur sprint yani depar baglarım. Beslenmeye dikkat eder ve program dahilinde sporunuzu yaparsanız 30 ya da 35 hatta 40 yaş bile değil. 42 yaşında hala müsabakaya çıkan sporcu tanıdıklarım var vücut geliştirme branşında.
Gülerken düşmeye alışkın takma dişlerimi, sabah bardağın içinde unutup çıktığım çok oluyor =/
Bir de pazar sabahları aniden kalkıp bulmaca çözesim geliyor, tutamıyorum.
😂😂😂
düşündüm, düşündüm.. bulamadım.
ne saçlarım beyazladı, ne tansiyon aletim var, ağrılarım artmadı, yok yani, enerjim aynı. Aa ama şey gözlerim bozuk. 🥹
Hangimizin bozuk değilki
Hayırlısı be gülüm 😅
artık neyi istemediğimi çok iyi biliyorum yani yaşlanıyorum. yaş alınmaz, yaşlanılır. doğduğumuz andan itibaren yaşlanıyoruz işte. verilemeyen şey alınmaz zaten. siz hiç yaş veren gördünüz mü? kilo alınır, nefes alınır ama yaş alınmaz. kısacası yaşlandıkça olgunlasiyorum ama bi yandan da hep eksik yaşıyormuş hissediyorum
99 yaşına gelmek kolay değil 😂😂😂
İş çıkışı eve uğramayan ben , akşam olsa da eve gidip çay içsem diyorum.
Halı saha maçı yapmıyorum falan
Limonlu çay olacak dinlendiren cinsten
Limonu ısırarak yerim ama çaya katmam doğa ana 🥺 çaya sadece tomurcuk 🤤
Göz altı kırışıklıkları yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı 20 yaşında çekildiğim resimlerle şimdikileri yan yana getiriyorum da cidden yaşlandık keşke biri zamanı durdursa ben merdiven çıkarken yorulmak istemiyorum 😅
Bir arkadaş saolsun bunu hep söyleyip durduğu için belli ediyor 😂😂
Tez kellesi vurula o zaman
Vurun vurun
Alın balta benden 🪓
😂😂😂
Z kuşağı veletlerinin bana dayı, amca demeye başlamaları.. 😅😂
Z kuşagı şeyliğine yapıyor 😂
Bana da teyze diyolar 😒
Kronik olmasada henüz supheleniyorum bakalim
Daha gitmedim
Beni çocuk gibi görüyorlar ya. Tip olarak komik herhalde yüz hattım😏
Bence küçük göstermek avantaj ya
Bilmiyorum
Geçmiş olsun 😔
Ben hala direniyorum. Belirti varsa da görmezlikten geliyor olabilirim.
Sadece yıllar geçtikçe kendimi daha anaç ve olgun hissediyorum.
Orta yaş erkeklerin ilgisini çekmek kırışıkların ve beyaz saç çıkmaşi kısalmak orta yaşlı kıyafet giyinmek
Saçlarım beyazladi haliyle.
Ama yaşımdan küçük hissediyorum içim çürümedi henüz.
Ve görsele katılıyorum hayat 30' dan sonra başlıyor...
Olgunluk , hayata daha hosgoruyle bakmak, hirslarinin olmamasi , saglik ve huzurun herseyin basinda olmasi , paranin amac degil arac olmasi gibi ve daha bircok sey...
Saçlarım azaldı, sajalımda tek tük olsa da beyaz var, 4-5 kat merdiven çıkmak daha fazla yoruyor artık
Bilmiyorum 🙄 geç yaşlananlardanim sanirim yaşımı göstermiyorum hiç ama kompleks 30a dayanan merdivenle beraber peydah etmeye başlıyor 😂
Sokakta gördüğüm liseli bebeler. Vallahi çok minnaklar ulan diyorum ben hayvan gibiyim yaşlandım ahah
Henüz belirtilerini görmedim, kendimi hâlâ küçük hissediyorum. Ama bir çok kişi abi dediğinde yaşlandığımın farkına varıyorum : ))
Geçmiş olsun. Tuzu azaltıp sporu arttırırsan 1-2 derece aşağı düşürebilirsin.
Spor mu öldürsünler daha iyi
Hareket etmek diyelim...
Haklisın ya
Faydalı oluyor. İlaç almaktan kurtarabilir seni.
Say say bitmez. Saymayacagim ama çok anmak istemiyorum.🤭
Kendimi sorumlu hissediyorum çünkü.. Etrafımda yaşça küçükler çoğaldı.. Biraz da göz altı torbaları, birkaç tel de beyaz saç oldu mu, o iş tamamdır..
Yaşlanmaktansa ölüm çok daha cazip geliyor bana.
Babama benzediğimi fark ettikçe yaş aldığımı anlıyorum.
Sadece tansiyon var.. 20 yaşında çok yaşlanmış hissediyorum 😶😶
Fazla sese dayanıyorum artık müzik çoçuk TV sesi fazla dayanıyorum eskiden öyle değildim
25 yaşında mi😂
@asiprens2905 evet o kadar yaşlandım 25 yaş gürültü sevecek diye bir sey yok
Genç yaşlılar, tuhafmis 🙂
@asiprens2905 normalde sevmiyorum galiba gürüntü sensiz ortam bayılırım
Mesela eskisi kadar o çocuk enerjim yok artık bunun farkındayım yani
Veli toplantısına gidiyorum daha ne olsun 😀
30 lar güzel 40 karı merakla bekliyorum. Cehalet dönemi bitiyor Nihayet
Çok zor sever, tam sever, ne istediğini bilir, zor unutursun.
Sorumlulukların artması devamında gelen stres ve psikolojik rahatsızlıklar...
Ufaklıklar amca dedini zaman bi kal gelmişti bana işte o zaman anlamıştım... 🥂
Saçlarım beyazladı vücudumda ağrılar çoğaldı
Miyopluk dışında bı yaşlılık belirtisi hissetmiyorum
Zamanında yediğim hurmalar bugün eklemlerimi tırmalıyor
Gözler görmüyor uzağı pek 😃 Daha köreliyor katılaşıyor düşünceler
Daha nolsun 😅
Ne saklıycam 21-22 yaşında saçlarım beyazlamaya başladı şimdide %40 civarı beyaz ama parlıyor gümüş gibi.
Hayatınıza kaya tuzu ekleyin iyotlu tuzu çıkarın tansiyonunuz bir nebze daha iyi olur
Biz hep kaya tuzu kullaniyoruz ama😕
büyük akrabaların ortamında daha çok bulunuyorsun
Eskisinden daha fala yoruluyorum, daha uykucu oluyorum. Bu beni yaşlı gösteriyor.
Henüz yaşla ilgili sorunlarım başlamadı neyse ki. :)
Saçıma düştü aklar gönlümde yalnızlıklar 😑
Hayırlisi be
Amin be😀
Erken yaşlanmışsın :)
Hayat yaslandirdi
İki hafta sonra 30 olucam korkutma beni
Keşke 30 olsam 😂
Sorumluluklarin artmasi ve insanlari sana bakisinin degismesi
Her şeye daha geniş pencerem bakıyorum yıllar geçtikçe
sorumluluklar
Saçımın beyazlığı diyebilirim
😀 Erken çöküş olmuş