Selaaam
Dertler yüzünden saatlerce bir sağa bir sola döner uykuya dalmakta zorluk çeker misiniz? Yoksa aksine yastıkla başınız buluştuğu an uyku moduna girer misiniz?

Selaaam
Dertler yüzünden saatlerce bir sağa bir sola döner uykuya dalmakta zorluk çeker misiniz? Yoksa aksine yastıkla başınız buluştuğu an uyku moduna girer misiniz?

Bir ara kaç gündür uykusuz kalmama neden olan şeylerdi. Gözlerimden uyku akıyor olsa bile düşünmekten uyuyamıyordum. Çözümünü buldum az çok, gidip bir şeyler yenmelidir :D
Uyuyamayınca yemek mi yemek lazımmış sndnfn
Denenir ✍🏻
Dertlerin cümlesi geliyor ya sülalecek geliyorlar yani böyle savaşa gelir gibi geliyorlar kafamın içinde susmayan onlarca ses uyumak istiyorum uyuyamıyorum beynim durmuyor durmadan bir şeyler üretiyor yani küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi... Nefretlik bir özellik ya günlük 4 saat 3 saat uykuyla hayata devam etmek
Başak Burcu özellikleri enter ajdjfnf
Aa Google a yazacaktım sndnnffj
Google'a sorman gereken her şeyi bana sorabilirsin 😀
Hahshah seni kendini beğenmiş takıntılı Başak Burcu erkeği seniii 😂😂
Takıntılı olduğumuz kadar çok iyi analiz de yaparız analitik düşünürüz görünmeyeni görürüz bilinmeyeni biliriz karda yürürüz izimizi belli etmez 😂
Ahahsh başka ne şahane özellikleriniz var Başak hazretleri 😂😂
Aşırı derecede hisleri güçlü hazır cevap pratik zeka kelimeleri dans ettirirken beni hafif gıdıklama özelliği var şeytan tüyü ve tatlı bir dil var biraz uzun da olsa idare ediyor 😂😂
Beni değil beyni olacak ama o beni istiyor, o kadar övdürdün aklı çıktı yazık :)))
Ahahahah biraz mı? Kurbağada yok o dil 😂😂
Prenses öperse düşünürüz kurbağa kısmını 😈
O zaman buradan prenseslere ilan ajdjfjf
YUKARIDA ÖZELLİKLERİ SAYILAN KURBAĞAYI ÖPMEK İSTEYEN PREMSESLER ARANIYOR ANSJFJAKKKF
Abartma istersen ben prensesi bulur onu öperim😀
Pardon seçiciliğinizi unutmuşuz efennim andnfn
Ya ben seçilmem seçerim, öpülmem öperim😎
Peki ajdjfjjf
Sesli yazında ya yo yazıyor bu telefona da ayrı ayar oluyorum haaaa yani diyorum ya diyor bu ara klavye kullanmıyorum..
Takıldığı noktaya bak 'ya'
yazması harbi takıntılıyız 😂😂
Ahahshhd sorun senin telaffuzundan olamaz mı yani ajdjfj
Asla teleffuzumda sorun yok sorun tamamen telefonun kendisinde ses tonum da güzeldir ha nasılsınız böyle yanlış anlıyor beni anlam veremiyorum. 😀
Bak nasılsınız olarak yazdı mal😀
Hahahahahs düzenleme diye bir şey var kontrol etmeden nasıl atarsın, nasıl başak burcusun sen 😂😂
Üşengeç bir başak burcuyum uğraşamam 😀
Tembel 😂
Çalışkanım bi kere pratik olmak tembellik barındırsa da çalışkan bir öğrenci oldum hep
Hahahshd tamam tamam demedim bir şey 😁
Tamam çekilebilirsin 😀
Ahahahah emredersiniz paşam ajdnjf
Bir anlık yaşam için Biyolojik ve anatomik... açıdan gerekenler? bir anlık yaşam için gerekenleri oturup yıllarca saymak gerekir. Dolayısı ile Dertler bitmez bitmesini beklemek, ummak, istemek de bana göre Ahmaklıktır. Lakin hepsini isterseniz kısa bir süreliğine * bir kenara atabilirsiniz
Kolay değil hocam kolay değil 🚬
Nasıl değil
Bunu anlamak için yaşaman tanık olman hissetmen gerekenlere katlanmak o kadar zor bir durum ki mesleğimi biliyorsun bu yanan bir ışığı kapatmak için enerjinin geldiği anahtarı kapatmak gibi. Bakıyorsun 1 sn önce çalışıyordu neden durduğunu bilsen de duruyor işte tüm bildiğin en üst bilgiler onlar bunlar şunlar olsa da çare bitmiş. Nedir çare demenin cevabı anlamsız gibi anlamlı
O şekilde bakmak bizler için çok da kolay değil hocam siz tanık oluyorsunuz biz duyuyoruz sadece 😅
"Allah yamacına göre boran dağına göre kar verirmiş" Kör gibi görmeden anlamak da var.
Hamsi istavrite sık dişini biraz daha hadi yüzmeyi bırakma bak büyük okyanus var gidersek her şey değişebilir daha rahat bir hayatımız olabilir demiş. Hamsi be ölüyorum... edeyim okyanusu diye cevp vermiş. Gerçek de herşeyin önem ve kıymeti sıradan yaşarken önemli ve değerli bu önemler bir zaman geliyor "ahmaklık, @ptallık, zalaklık, maniyaklık..." say sayabildiğin kadar
Hayat bir armağan deriz; ancak bana göre bu, samimiyetle söylenmiş bir söz değildir, genellikle düşünmeden tekrarlanan bir klişeden öteye gitmez. “Hediye atın dişine bakılmaz” deriz, yani hediyenin niteliği, nasıl ve neden verildiği ya da kusurları sorgulanmamalıdır. Peki, yaşam bize verilen bu armağan ise biz bu armağana nasıl bakıyoruz? Ona ne kadar değer biçiyor, kıymetini biliyor muyuz? Bu armağanı nasıl değerlendiriyoruz?
Bize göre bu hayat gerçekten "en iyisi" mi, "en güzeli" mi? Bu soruları sormakta hatta sorgulamakta özgürüz. Ancak her şeyin bir bedeli olduğu gibi, bunun da bir bedeli olmalı. Peki, bu bedel nedir? Bu karşılık için kendimizden neleri vereceğiz? Ne kadarını ve nasıl vereceğiz? Sonunda kazandıklarımız ne kadar değerli olacak?
Diyelim ki istediklerimizi elde ettik; peki, bu kazandıklarımız bize ne kadar yetecek? Kalite nedir, en kaliteli olan nedir? Hayatta sahip olduklarımız ne kadar kullanışlı? Ya istediğimiz gibi değilse? İşte o zaman, verdiklerimizin kıymeti birden artar. Çünkü insan ancak kaybettiğinde değer biçer.
Uyku, hem kişisel hem de bilimsel açıdan sıradan insanlar konusun da ilginç bir konu halindedir. İnsan beyni, otonom bir şekilde çalışan bir yapıya sahiptir. Örneğin, göz kırpma, iç organlarımızın işleyişi veya çeşitli enzimlerin üretilmesi gibi süreçler, tamamen bilinçsiz bir şekilde gerçekleşir. Bunları düşünerek ya da isteyerek yapmayız.
Mesela esneme, vücutta oksijen azaldığında devreye girer. Beyin bu durumu algılar ve esneme yoluyla oksijen kazanmaya çalışır. Hatta birinin esnediğini gördüğümüzde bile esneyebiliriz. Ancak uyku, beynin tamamen otonom bir süreç olarak yönettiği bir durum da değildir.
Beyni önemli konularla meşgul edersek, Beyin otonom merkezinden gerekli ihtiyaçları kazanmak ve karşılamak için vücudun diğer sistemlerinde kısıtlamalar tasarruf yapmaya çalışır. Bu durumda bilinç, şuur, dikkat ve koordinasyon gibi beceriler zayıflar. Böyle bir durumda düşünceler daha karmaşık hale gelebilir ve çözüm üretmek isterken işleri daha da karmaşık bir noktaya taşıyabilirsiniz.
Uykuya dair bilinçli bir farkındalık geliştirmek ve uykuyu zamanında almak, beyni eğiterek uyuma sürecini kolaylaştırabilir. Örneğin, bilinçli bir zihne sahip biri, 4 saat sonra kalkması ve önemli bir görevi yerine getirmesi gerektiğini bildiğinde, bu durum başlangıçta stres gibi görünse de zamanla vücudu bu tür durumlara uyum sağlar. Böylece 4-5 saatlik bir uyku bile yeterli ve kaliteli hale gelebilir.
Ben genelde uykum geldiği zaman uyurum. O yüzden çok sorun yaşamıyorum. Uyuyamazsam da yataktan kalkarım, öylece yatıp uykuyu beklemek çok sıkıcı
Ama farklı nedenler olunca biraz daha geç ya da az uyuduğum oluyor tabiki
İstediğinde nasıl uyuyabiliyorsun 🥹
Cevap
32Cevap
Çok düşünmüyorum hemen uyuyorum ama yatağa geçme süresi uzuyor iste
En kıskandığım insan modeli ahshdhf
Anlatamadım sabaha kadar mutfak masasinda sabahliyorum
Heee bir kahve de ben alırım o zaman bacım sbdnfn
Sigara içmiyorum biriniz yerime içsin nsjss
Yaktım ben sen mutfak masası deyince ajdjfj
Geliyorlar, yüzsüz hadsizler 😒
Kim ki onlar silkelen de bir kaybolsunlar ya 😎
Uyumadan önce müzik dinlemezsem, düşünceler beni yer bitirir 🙄
Genelde derdimi unutur uykunun tadını çıkarırim gadası
Ohhh misss iyi uykular gadası ajdjfjf
Aslında duygusal bir insanım bazen çok düşünürüm illaki benim hayatımla ilgili olmasına gerek yok hiç tanımadığım insnalara bile üzülür düşünür sorgularım hayatı bazen içinden çıkamaz duvara toslarım hayat işte öyle beş dakikada uyunmuyor ama kafa fazlasıyla dolu, en kötüsü günün muhasebesi yapar uyurum olmadı film açar izlerim çoğunlukla film yarım kalır üç gündür Jim cary 'nin filmi var Netflix' te "lair lair" yarım kalıyor bitiremedim ya 🤦
Uykundan önemli değil... Fırsatını bulmuşken uyumak kesinlikle önemli 😅
Aynen film izlerken uyuya kalmaya bayılırım 😂✌️
İyi seyirleeer 😂
Tenkyu😬
Yok ben genelde dertlerimi alıp dolaba kaldırıyorum.. 😂😂
Bize de tarifini verir misin ajsjfj
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.. 😂😂
Son zamanlarda dertlerimde benimle birlikte uyuyup sabaha daha dinç uyanıyorlar.
Yatağa alma onları senin hakkını sömürüyorlar...
Aa olmaz ki ama hakla onlar 💪🏻😂
Ben direk uyuyorum 🤣
Sinirlenince bir tek uyuyamıyorum.
O zaman siniri sana yasaklıyoruz ahsbdh
1 öğün günde 😄
Sabah al o zaman ki gece uykunu etkilemesin ajdjfj
Denerim 🤣
bu dünyada ne çok acı çeken insan var gazzede doğu türkistanda afrikada .. bazen çok yakınlarımızda insanalr elinde olduklarının değerini gerçekten bilmiyor.. gece yastığa kafamızı rahatça koyup uyuyamıyorsak bilki asla kendimiz için değildir..
selam.. bunu takıntı haline getirip aklın da kurarsan evet o da seninle beraber bilinç altınta yer eder ve uykun da bile bunu düşünür durursun :( uzak durmak ve çok ta takmamak gerek bence.
Peki takmama işlemini nasıl yapıyoruz acabası 🥹🥹
O yüzden işe dönüyorum zaten... Evde kalmak gerçekten çok dağıttı irademi
Gece başımı yaştığa koyduğumda gündelik hayatıma dair her şey akışta süzülüyor. O an zihnimde sadece ben ve hayali evrenim varız. Kendi özel alanımda, tüm ihtişamımla. 🕺
Umarım gayet renkli anlardır 🥰
Hemen totonu kaşı nazar etmiiim 🥹😂😂
uyku problemi yaşamıyorum ama uyku düzeni sorunu yaşıyorum. uyuyordum ve yeni uyandım. gel de şimdi uyu
Bir çeki düzen vermek gerekkk
Yok daha çok ne giysem diye düşünüyorum amaaa bugün kafam rahat hazırladım kiii küpe kadar hazır hata rujuma kadar yarın güzel bir gün olucakkkk.
Çok güzel olsuuuunn 🌸🌸
Teşekkür ederim senindeeee
Her gecenin bir sabahı vardır dertler uyutmaz ama o dertlere uykusuz devam edilmez iş vardır gitmek için azda olsa dalınır.
Eheheh çok kısa bir süre daha işsiz olduğum için benlik hala bir sorun yok 😂 (birkaç gün sonra dönmeyecekmiş gibi ahdjfj)
Uykuya karar verirsem. Uykuya dalma sürem 5 saniye dır.. Sıkıntım karar vermekte bir şekilde saati 3 yapıyorum :))
Hep imrenmişimdir canı isteyince uyuyabilene 🥹
O zaman beni görme. Ben uyuyacağım dersem her yerde uyurum.. Konserde kolona kafamı dayayip uyumuslugum vqr.. Tek sorunum uykuyu seçmek mqksimum 4 ya da 5 saat uyuyorum :))
Yeterli geliyor demek ki 🙃 etrafımdaki bütün erkekler böyle zaten o yüzden yeterince kıl olduğum mevcut zaten 😂
Ne için yaşadığımı sorguluyorum desem, yeridir. Gerçi sorgulamayan mı var, onu da bilmiyorum. Ama her şey nasip işte
Çok var ya... Başını yastığa koyduğu an gözü kapananlarla dolu dünya 🥹😂
Ben söylüyorum vaziyet al
GAMSIZLIK ajdjfjjf
Yok ben değilim hemen uyuyan andnfjf kocam, babam vs 😂
Ahahahdhd yok yok Allah korusun değilim ajsjfn
Teşekkürler efennim darısı başınıza ajdjfj
Ve aleyküm selam, bir aralar uyuyamıyordum sabahlara kadar , çok şükür atlattım o günleri. şimdi kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum... Rabbim herkese ferahlık versin🤲
Aminnn inşallah 🌸
Bir saniye bile yanımdan ayrılmazlar eksik olsunlar 😂
Çekerim ben kulaklarını rahat bıraksınlar kankamı diye 🥹😂😂
Benimkileri gönderdim seninkileri dövüp uyaracaklar sen dert etme kankam andndnfn
Ahahahshd eyvallah reis 😎😂😂
Bazen oluyo bu tek tek gelseler sorun değilde hepsi toplu gelince bütün uykumun içine ediyolar 😂
O inceden gelen anksiyete sıcaklığı ansjdjfjf
O yüzden yatağa girince telefon, kitap vs uğraşmaya devam ediyorsun, hemen uyuyamasan bile anksiyeteden kurtuluyorsun ajdjfj
Gece ayaktayım o yüzden sabahları uyuyorum. Dertlerimin tam ortasındayım ve dertlerimle beraber uyumak da zorundayım. Kapana tıkılmış haldeyim anlayacağın
Gece yattığım anda, bütün anılar yaşananlar bir film şeridi gibi akıp duruyor zihnimde. O yüzden de az uyuyorum, zihnimin mücadelesini dinliyorum sakince..
Yastığı görmem yeterli:))) yatağa da dert alacaksam ohooo işim var. Onlari gün içnde dusunuyoruz yatakta deliksiz uyuyalım bari
Kafa yastıkla birleşmeden uyku 🤣 kardiyo çalışma derken vefat ablam
Yorgunluktan bayılıyorum artık ne dert gelmesi direk uyuyorum
Bi derdim yok şükür, gayet mutlu ve huzurluyum
Evet sabahlıyordum artık aşırı yıpratıyordu beni. Bende uğraşmak istemedim gittim bir psikiyatriye artık mis gibi uyuyorum
İlaçla mı?
Huzursuzluktan ve düşünmekten uyuyamıyorum çoğu gece
Dikkat dağıtacak bir şeyler bulmayı dene işe yarıyor 🤗
Hayır dertlerimi eve sokmam. Kapının dışında kalıyorlar :D
Bir tarafını kaşı nazar olursun ahsjdjf
Totişini ajsjfjf
Tamam şimdi sağlama aldın ajdjfj
Artık hangi konuda gamsızsan onu ajdjjfjf
Geçmiş olsun nazar poliçeniz verdiğiniz adresten size ulaşacak asnakajajjd
Ahahahahs ay aman Allah korusun ha ansndnf
Öyle de sen yine de çok anma çekme
Yastığa başımı koymadan düşünür, sonra yatağa girerim.. O yüzden geç uyurum ben genelde..
Erken uyuyabilmeniz dileğimle 🥹
hayır hemen zıbarıyorum
Sen de kaşı yoksa hepinizin uykusuna nazar değecek andnfnfn
Bu konuda kaşıyacak kısma geleceğimi hiç düşünmemiştim ajdjfjfjjf
Yer kaplamasın diye , onları kafamda taşıyorum
Çok fazlalık olmuş birazını at derim
Atılır atılır yeter ki atmak iste ahdhdj
Hmhm daha satışa sunmadık Lulu marka 😂
Ne kadar çalışır olduğuna bir bakmak lazım 😂
Belirli testlerden geçirelim bakalım belki ben ciğerini sevicem ajskfmf
Ciğerden parça alıyoruz böbreğin tamamını... Ciğer daha karlı değil mi ki
Tamam tamam sağlık raporunu göreyim de hele...
Bu arada ürünün Beta kullanıcısı olacaksınız... Her güncelleme girişimi önce sizde denenwcek 😎
Ciğere geçersek neden olmasın 😈
Vermek istemiyorsan değerlidir daha ne olsun akdkfk
Sıkı pazarlıkçı çıktın ama kabul hadi köftehor seni 😂
Nası yaaa
Ooo biz ne ciğerler gördük dışı sağlam içi beş para etmez... Bu mu yıldıracak bizi peh 😂
İlk ciğer ne zaman dedik ki 🫣😂
Bu ilk ürünümüz değil beyefendi o ciğeri önceki ürünler için almıştık andnfnf
Onlar kendileri vermek istedi bizim suçumuz değildi ajsjfjf
Sağlık problemin mi var bu arada ciddili?
Umarım en kısa sürede toparlarsınız efennim... Sağlık önemli dikkat etmek gerek
Darısı başımıza diyelim o zaman 😂
Sen böyle sorunca hayır deyip yalan söyleyesim geldi 😂
Öyle de böyle de ölmeyecek miyiz zaten
Öldükten sonra zaten onlarla yaşamadığımı hissetmek yerine kabirde azap çekmekle meşgul olacağım... Haber sayfalarını açınca beklenmedik bir sürü ölüm görüyoruz. Önemli olan anı yaşamak nepsigareşh. İleriyi düşünüp kendime çekecek kahır ekleyemem 🙃
He bırakmak ister miydim evet... Fakat bunun sebebi öldürüyor oluşu değil kesinlikle 🙃
Uyarı için teşekkür ederim bu arada yanlış anlaşılmak da istemem, umursamazlık değil bu... Sadece bilirsin işte, bırakmamak için hep bir bahane vardır 😅
Orası zaten öyle ama üslubum bir anda ciddileştiği için yanlış anlaşılmak da istemem 🤗
İyi geceler nepsigareşh 🙃
🙃🙃
Evet düşünürüm uzunca
Mesela ne diyolar sana düşünürken
Sıkılmışsın kaç gez diye yorumladım andnfn
havalar soğuk dertsiz üşürüz
Dimi dimi ısıtacak bir şeyler lazım
Deniz de olur
Yok Nil olsun ajdjf
Siğil çıkacak her yerimizde senin yüzünden offf
Günlerce uyumadığım oldu.
Benimkileri gönderdim seni uyutmasınlar diye işe yaramış ajdkfkgk