Güncellemeler
1 yıl
Cevap vermeyin artik sorumu silicem populer olursa silemem reklam oldum
Güncellemeler
1 yıl
Naptiniz ya populer oldu 😭😭😭
Erkekler ne kadar sansli. Biktim artik her yerde kil tuy isiyle ugrasmaktan. Sakalim bile cikiyor. Bu acilara ne borcum var. Yumurtalik kistim var parmagimda bile kil cikiyor. Tedavide yok. Kil koklerim cok kalin her alısta iskence cekiyorum. Lazer cok yakiyor agliyorum. Kuafor kaslarimi alirken sanki sac kesiyorum dedi cok kalin kasimi alirken minik kan akiyor. Adet sancimdan geberiyorum. Erkekler orman gibi geziyor. Bizi yargiliyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ağa insan oğlu yaşadığı ile mutludur. Bunu takarsan mutsuz olursun hayat geçiyor
Her anın tadını cikaralim
Diger kizlar sut gibi tenle geziyor ama kotu hissediyorum
Saçmalama istersen.
Sen hic kizlari gordun mu ben istedigimi bile giyemiyorum
O zmn bende kıvanç tatlugugu örnek alım intihar edim hayat öyle değil birk akışına bazen bı bardak kahve mutlu ediyor
Ben bezdim kil tuyle ugrasmaktan hep uzun pantolan giymekten sakalim cikiyor ya erkek gibiyim 😢
Deme öyle bırakma hayati
Hayat beni birakmis bir ben onu birakamadim zaten
🥺🥺🥺
https://youtu.be/t9k0DgK8Ty0?si=hZawNA6rIEPDr76Y
https://youtu.be/XAOCYtEdT5Y?si=6qSco8rCTuFmaup3
Az bilinen şarkıdır çok severim
Cok guzelmis ya
Çok severim bu şarkıyı
Senin burcun yukselenin ne
Yükselen den anlamam burcum yay
Dogum saatin kac kesin su burcu gibi geldi yukselenin
Doğum saati mi ben günü zor tutuyom aklım da 🤭
Annene bir sor cok onemli 😁
Salla bea
Bir ricam var da
Buyur
Bana fal bakar misin lutfen 🙏
🤭🤭.
Noldu
Burdan mi
🤭🤭..
Bizde hayatla daima bir mücadele, kavga ve savaş içindeyiz.
Tek derdiniz kıl, tüy olsun.
Tek dert o mu sence
Değil, ama cinsiyetlerin kendine özgü sorun ve dertleri var
Bunu demek istiyorum
Kiz ol sakalin ciksin bakalim nolacak
😂😂
Ya olabilir, takılma bu kadar, eğer alma şansın varsa al. Olabilir yani, kendini bu yüzden kötü hissetme lütfen
Aliyorsun yine uzuyor 2 gunde bezdim keske erkek olsaydim sakal uzatiyorsunuz ne rahat
Doktora gitmedin mi?
Gittim care yok dedi
Neyle alakaliymis hormonlar mi genetik mi?
Kıl koklerini öldüren bişey vardır muhakkak ya lazer filan?
Yumurtalik kisti
Anlıyorum... Biliyorum çok zor ama bununla yaşamayı öğrenmek zorundasin
Lazwre giden birisi olarak gerçekten aşırı acılı bir işlem sanırım kız olmanın en zor yanı bu
Adet sancisina ne demeli yerlerde surunuyorsun
Agrı kesiciler var
Onun için ama lazere yok
Agri kesici mi 🤣🤣🤣 o etkili mi saniyorsun en agiri bile ise yaramiyor
İşe yarıyormus yani öyle diyen var
O herkese yaramiyor iste hafif geciren var agir geciren var kim demisse kandirmis ya da sancisi hic yok
Zor işte ne diyeyim
Bizde keşke kadın olsak diyoruz bazen yaşanmadan anlaşılmıyor o işler
Ne derdiniz var sizin
Erkekten ev beklenir düğün beklenir evine bakması beklenir erkek ağlamaz erkek zayıf görünmez tek derdin kıl mı gerçekten babası genç yaşta vefat eden adamlara sor nasılmış erkeklik
Eskisi gibi degil artik kizlar da calisiyor hem calisiyor hem ev isi yapiyor dugun masraflarina ortak oluyor bir tanidigim kiz butun evi dizdi erkek tek dugunu yapti bosandilar kiz hala borc oduyordu kizlarin dogumu da var eskisi gibi degil artik erkekler cok sansli erkek olmak icin herseyimi verebilirdim
Kadınlar hiçbir şey yapmasalar bile kadın oldukları için hürmet görebiliyorlar ama parası olmayan bir erkeği annesi bile sevmez bahsettiğin şeyler arada çıkan nadir şeyler hiçbir şeyi olmadan zengin koca bulup giden çok kadın tanıyorum bende onu Napıcaz
Kimse de hurmet gostermiyor kizlar zaten kiskanip disliyor erkekler de hep sana yan gozle pis bakiyor hic durust insan olmuyor arkadassiz kaliyorsun eger tipin iyiyse ya da komiksen ya da sohbetin guzelse yine bulursun ama suskun olursan kimse gelmez
Keşke ben de kız olsaydım da tek derdim bu olsaydı. Erkek olmak inan daha zor bunu anlayamazsınız.
Eskisi gibi degil artik cogu kiz hem kendi yukunu hem erkegin yukunu tasiyor
Erkeklerden daha çok şey bekleniyor. Erkek iyi bir kazanç sağlamalı, ev almalı, araba almalı, düğün için para biriktirmeli, askere gitmeli, her türlü tehlikeli işi yapmalı vs. Bu liste uzadıkça uzar. Tamam kadınların işi de kolay değil ama erkeğin sorumluluğu daha fazla. Bu bahsettiklerimin hiçbiri kadından istenmez. Erkekten beklenir.
Eskisi gibi degil artik kizlar da calisiyor hem calisiyor hem ev isi yapiyor dugun masraflarina ortak oluyor bir tanidigim kiz butun evi dizdi erkek tek dugunu yapti bosandilar kiz hala borc oduyordu kizlarin dogumu da var eskisi gibi degil artik erkekler cok sansli erkek olmak icin herseyimi verebilirdim
Kızlar ödemek zorunda değil. Ben çalışmak istemiyorum dese kimse bir şey diyemez. Erkekler mecburen çalışacak ama. Bunu sen de biliyorsun. Kızlar kazandığı tüm parayı kendisine harcasa da kimse bir şey demez. Ben maaşı aldığım gibi yarısından çoğu eve gidiyor. Evli değilim bu arada kendi aileme veriyorum. Bunu benden bekliyorlar. Ben vermesem bile onlar istiyor.
Erkekler de odemek zorunda degil siz kendinizin ustune aliniyorsunuz sadece evde biri calismali ya kadin ya erkek kadin calissa eve bakar misiniz tabi ki hayir ondan calismak zorunda kaliyorsunuz gururunuza yediremiyorsuniz cunku ailene de vermek zorunda degilsin bu arada eger ailede masrafa ortaksan belli bir yastan sonra kiz erkek farketmez vermek zorunda mantiken
Ben de kız olmak istiyom cinsiyet değişebilsek keşke
Keske ben de erkekler gibi guclu olsam
Ben de kızlar gibi narin
Bu konuyu detaylandırmak ister misin? Aynı düşüncede olan birisi ile hislerimi konuşmak isterdim
Erkeklerde sünnet oluyor askere gidiyor
Sonra eve pata getirmek zorundalar
Her türün zorlukları var
Tabi kadın olmak saha sor
İzmirliyim demeden İzmirliyim de🤣
Geçmiş olsun dostum..
Üzülme lütfen
Glikolik asit kullan azaltıyor
Inan benimkini azaltmiyor her sey denedim kasimi alirken bile kan akiyor
Doktors git
Gittim kiste tedavi yok dogum kontrol dedi o da geciciymis
Soğum kontrol bi nebze düzeltiyor kullan bir süre zaten hormon bozukluğundan hep
Kullandim yine basladi direk testeron kullanip erkek olup rahatlasam mi ya
Testesteron
Sabret
Seni tanıyorum.
Kimim ki
Neyse.
Kimim ya meraktan
Sjsjjsjsjs
Emin olmak istedim
Hormonların çok düzensiz ve tiroidlerine bakılmalı
Caresi yokmus ki kistim var iste
Çaresi var tabiki nasıl olmasın