Güzellik & Bakım Çok sıkıldım bir tane bile ince yüzlü erkek olmaz mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Lan hepiniz mi sivri çeneli olmamak zorundasınız Güncellemeler+1 yıl Hep bunu hayal ettim Türkiye’de bulmak çok zor Güncellemeler+1 yıl Bu sitede olmaz da Allah göndersin onu bana 😍 Çok sıkıldım bir tane bile ince yüzlü erkek olmaz mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Vardır da sana denk gelmiyor olmalı gadası 0 0 Yorumla
ateşbacası Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ince yüz nasıl oluyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yalı çapkınındaki Ferit korhan Yorumla
NeoMask Takip Et Bilge Yaş: 44 +1 yıl Ince yuzlu erkek dedigin ne unlulerden ornek yaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yalı çapkınındaki Ferit öyle mesela maşallah Yorumla NeoMask +1 yıl Engin altan duzyatan gibi yani o tiplerden mi hoşlaniyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ay hayır alakası yok onun neresi ince Yorumla NeoMask +1 yıl Benziyor ince yuzden kastin ne onu anlamadim neyse Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 918 cevap paylaştı. Şu çocuga ince uçlu kalem verin :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben sivri ceneliyim 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Boy kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1.90 Yorumla Soran +1 yıl Fazla uzun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kizlar hep 1.90 seviyor ama Yorumla Soran +1 yıl Ben 1.83 falan😍 Yorumla Soran +1 yıl Ama yüzün Ferit korhan gibi ince mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öyle Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18 Yorumla Soran +1 yıl Benim 22 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok gencsiniz zarif misiniz Yorumla Soran +1 yıl Evett. Gizliden çıksana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar zarifsiniz Yorumla Soran +1 yıl V çene vermiş Allah elhamdülillah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett ama ben sizin zarifliginizi sordum ne kadar zarif olabilir ki bir kadın Yorumla Soran +1 yıl Finansal köle misin kskskej Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zariflikle ilgili sorumu cevaplamadan sorunuzu cevaplamayacağım Yorumla Soran +1 yıl Baya zarifim hem fiziken hem manevi olarak bu beni hassas biri de yapıyor zor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Finansal köle değilim nereden hissettiniz bunu 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim sizli felan konuşman skmsks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok yetersiz cevaplar veriyorsunuz oyunu kurallarına göre oynamanız lazım ama Yorumla Soran +1 yıl Abart Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizli konuşunca finansa kölelikle suçlayan sizsiniz ama :) Yorumla Soran +1 yıl Suçlamadım ki hep isterdim bi finansal kölem olmasını sksksk Yorumla Soran +1 yıl Nerdesinnn Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 303 cevap paylaştı. Bunu istiyeni ilk kez görüyorum 😅 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gerçekten sıkılmalık bir durummuş 0 0 Yorumla
Bayyalnızz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Deneyelim 0 1 Yorumla Bayyalnızz +1 yıl Senn deneee Yorumla
Akrep22C_M Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bak bakalım 0 1 Yorumla Akrep22C_M +1 yıl benım aradıgımda sen degılsın bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Vardır da sana denk gelmiyor olmalı gadası
ince yüz nasıl oluyor
Yalı çapkınındaki Ferit korhan
Ince yuzlu erkek dedigin ne unlulerden ornek yaz
Yalı çapkınındaki Ferit öyle mesela maşallah
Engin altan duzyatan gibi yani o tiplerden mi hoşlaniyorsun
Ay hayır alakası yok onun neresi ince
Benziyor ince yuzden kastin ne onu anlamadim neyse
Gözlerini iyi aç etrafına bak
Şu çocuga ince uçlu kalem verin :D
Sipariş Verelim Hemen
Ben sivri ceneliyim
Boy kaç
1.90
Fazla uzun
Kizlar hep 1.90 seviyor ama
Ben 1.83 falan😍
Ama yüzün Ferit korhan gibi ince mi
Evet öyle
Yaş kaç
18
Benim 22
Çok gencsiniz zarif misiniz
Evett. Gizliden çıksana
Ne kadar zarifsiniz
V çene vermiş Allah elhamdülillah
Evett ama ben sizin zarifliginizi sordum ne kadar zarif olabilir ki bir kadın
Finansal köle misin kskskej
Zariflikle ilgili sorumu cevaplamadan sorunuzu cevaplamayacağım
Baya zarifim hem fiziken hem manevi olarak bu beni hassas biri de yapıyor zor
Finansal köle değilim nereden hissettiniz bunu 🙂
Ne biliyim sizli felan konuşman skmsks
Çok yetersiz cevaplar veriyorsunuz oyunu kurallarına göre oynamanız lazım ama
Abart
Sizli konuşunca finansa kölelikle suçlayan sizsiniz ama :)
Suçlamadım ki hep isterdim bi finansal kölem olmasını sksksk
Nerdesinnn
Bunu istiyeni ilk kez görüyorum 😅
Gerçekten sıkılmalık bir durummuş
Konuştu İngiltere prensesi
Ayıbettin şimdi
Varrrr sjdjsjjs
çene değil başka şeylere bak
He öyleyiz
Cenenin ne onemi var
Car var
çantama bi bakayım