En son senin psikolojin bozuk demişti cinsel amaçlı yaklaşmayan flört ettiğim kişi. Ben de o zaman normal psikolojide biriyle muhatap ol , zorla mı görüştün sanki benimle deyip engeli bastım ama bir şekilde yine ulaşmayı başardı , arada yazıyor yüzsüz yüzsüz hâlâ. Ben de ısrarla görüldü atıyorum. Saygısız olması kişinin yeterli bir sebep bence.
Kesinlikle çok haklısın, sen ne kadar kendinden taviz veriyorsan erkekler o kadar haddini aşıyor. boş ver İnşaAllah daha iyisi ile mutlu ve huzurlu olursun.🤲🏻
Kafalarımızın uyuşması lazım zevklerimiz birbirine uymalı. Aykırı noktalar da olur elbet ama orta yolu konuşarak bulabilmeliyiz illaki kendi isteği olacak diye bişey yok ama hep benim dediğime uyacak diye de bişey yok. Öyle de olmasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hâl ve hareketleri ile mantığına yatan ve kişiliği
Hanımefendi, yormayan, iyi bir işi gücü mesleği olan, eli ayağı düzgün, iyi annelik ve eşlik yapabilecek kız.
Ben de böyle düşünüyorum da milletin aklına ilk cinsel çıkar ilişkisi vardır fikri geliyor.
Alakası bile yok güneş hocam
🤷♀️millet fesat
Hocam insanlar kafayi yemiş, sen kendi fikirlerine ve hislerine güven. Sen en makil cevabi zekanla bulursun
Erkekler cinsellik dışında başka şeyleri kriterlerine ekliyor mu?🫢
Yüzde doksan eklemiyor
İşin kötü yanı ne biliyor musun? Yüzde onda kalan kısmın bizi bulması binde bir olasılıkta bile yok.🫠
Beni bulduğu oldu açıkçası ama yine olmadı.
Bazen olmayınca olmuyor.
Ciddi misin ya? Neden olmadı sorabilir miyim?🥲
En son senin psikolojin bozuk demişti cinsel amaçlı yaklaşmayan flört ettiğim kişi. Ben de o zaman normal psikolojide biriyle muhatap ol , zorla mı görüştün sanki benimle deyip engeli bastım ama bir şekilde yine ulaşmayı başardı , arada yazıyor yüzsüz yüzsüz hâlâ. Ben de ısrarla görüldü atıyorum. Saygısız olması kişinin yeterli bir sebep bence.
Kesinlikle çok haklısın, sen ne kadar kendinden taviz veriyorsan erkekler o kadar haddini aşıyor. boş ver İnşaAllah daha iyisi ile mutlu ve huzurlu olursun.🤲🏻
Teşekkür ederim. Umarım sen de gönlüne göre birini bulup mutlu olursun. 🤲🏻🥰
Cinsellikten çok duygusal ve düşünsel uyumu ifade eder
Aklı başında saygılı işinde gücünde ekonomik olarak güçlü
Oto b*ka şaşirmayan ilgi göster diye boğazima yapışmayan kafa dengi.
Hâl ve hareketleri ile mantığına yatan
Diğer, yazacağım
Yaz madem
Kafalarımızın uyuşması lazım zevklerimiz birbirine uymalı. Aykırı noktalar da olur elbet ama orta yolu konuşarak bulabilmeliyiz illaki kendi isteği olacak diye bişey yok ama hep benim dediğime uyacak diye de bişey yok. Öyle de olmasın
Ben de böyle düşündüm de kızlar hep ikinci butonu düşündü.
Ülkemiz cinsel açlık yaşadığı için öyle düşünmeleri normal