Erkek ve kız ilişkilerinde genelde arkadaşlıklar aşka dönüşür. Peki insan sevdigine gardaşım der mi? Ozellikle erkeklere soruyorum. :)
Der
Demez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ya şu kadınların hayal ürünü düşüncelerine bitiyorum yahu. arkadaşlık aşka nasıl dönüşür bir açıklar mısın? arkadaşınla arkadaşsındır aşk olmaz. aşk farklı birşey. önce dost veya arkadaş olduğu kişiye zamanla aşık olmazsın, güvenirsin ve seversin sadece. aşk tutku içerir, sadece sevgi tutku içermez.
Dönüşüyor. Her şeyini paylaştıgın beraber aglayıp guldugun insan en guvendigin insan en iyi tanıdığın insan. bir bakmıssın sevmişsin sonra hayatından cıkmasın istemişsin sonra aşık olmussun sonra tutku geliyor zaten
Aşk zaten tanımak istemektir zaten tanıdığın kişiye ne aşık olacaksın. Kadınların anlamadığı durum bir erkek zaten bir kızla arkadaş ise ona karşı ilerde aşk hissetmez. Aşk daha farklı ve ilk zamanlarda olur. Yani kadınların aşık olmasi ile erkeklerin aşık olmasi çok farklı durumlar.
adamın amacı sadece yatağa atarak ten sıcaklığını almaksa der hatta ablada der bunlardan herşey bekleyeceksin
abi nbr ben 19 yaşındayım o 48 @sezginkara
Cevap
6Cevap
Yok ya biz sevdiğimiz kızlara bacım diyoruz tövbe tövbe
demez o bana deyince zoruma gider hatta
Erkekler kizi yatirmak icin her numarayi yapar
he oldu askerden beraber gelmiştik zaten
demez gardaşım dediğim kıza yürümem.
demez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar