Neden? 🤔

Erkeği mutlu etmek daha kolaydır
Kadını mutlu etmek daha kolaydır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Neden? 🤔

Her iki cinsin de huysuz ve çekilmez olanını gördüm. Genel olarak şunu diyebilirim ki; kadınları mutlu etmek daha kolaydır, aynı zamanda kadınları mutsuz etmek de daha kolaydır, en ufak kırıcı söz duydukları vakit kırılır kadınlar ve erkeklere göre daha takıntılılar, kafada kurma huyları da var, yargısız infaz etme huyları da keza bir çikolatayla da mutlu olacak kadar nazeninler. Erkekler mutluluğa kadınlar kadar derin mana yüklemiyor, kadınlar daha hisli, küçücük bir detay kadını mutlu etmeye günlerce yetebiliyor
Erkekleri memnun etmek daha kolaydır her açıdan çünkü düz mantık yaratıklar. Erkeği anlayabilmek, yaptığı her harekete kapris yapmamak, eğer bir yanlış yaptıysa ona bunu düzgün bir şekilde anlatmak, empati kurmak vs. İçinde bulunduğu ruh haline göre annesi, kardeşi, ablası, sevgilisi, karısı olmak. Erkekler dünyaya gelişlerinden maksimum 6 ay sonra anneden koparılıp erkek figür olarak babaya yönlendirildiklerinden her daim hayatlarında bir dişiye muhtaç olurlar, yarım bırakılmış bir hikaye gibi hep geri dönerler, dönmek zorundadırlar. En mutlu oldukları zamanları da onlara ancak hayatlarındaki kadınlar yaşatabilir. Bence tabii..
Hanfendi nereden biliyorsunuz bütün bunları?🤔
👍👍👍👍
Memnuniyet bence tamamen karaktere bakar, cinsiyet belirlemez bak söylüyorum. Kimi erkek vardır burnundan kıl aldırmayan herşeye kusur bulucu. Kimi kadın vardır güler yüzüyle samimiyetiyle ferahlatır ortamı. Tamamen karşılıklı aşk, güven ve uyum varsa memnuniyeti de beraberinde getiriyor.
Seni şu dünyada kimse memnun edemez ama, yok öyle biri
Birini memnun etmenin cinsiyeti yoktur, kişinin beklentileri ve duygusal yapısı vardır. Ama şöyle bir gerçek var ki, kadınlar detaylarda mutlu olurken, erkekler genelde daha basit şeylerle memnun edilebilir. Yani, kiminle karşı karşıya olduğunu anlamak aslında işin en kritik noktası.
"kadınlar detaylarda mutlu olurken, erkekler genelde daha basit şeylerle memnun edilebilir" yani bu durumda erkekleri memnun etmek daha kolay olmuş oluyor : ))
Cevap
13Cevap
Kadını küçük bir düşünce bile yeter tabi anlaya bilene..
Karaktere göre diyeceğim çok basmakalıp olucak, kısacası her cinsi ama bir seçenek seçicek olsam erkek bence, çünkü kadın değişik bir ruh haline sahip olmakla beraber, erkeğin mekanizması farklı, hem kadınlar zor seviyorlar, hem de hayata bakış açıları ayrıntılı geniş olduğu için dar açıdan bakamıyorlar
Gördüğüm kadarıyla bir erkeği memnun etmek genelde daha kolay çünkü çoğu zaman basit ihtiyaçlarla mutlu olabiliyorlar. Bir kadını memnun etmek ise daha zor olabiliyor; duygusal detaylar, ince düşünceler ve özen istiyor. Deneyimlerime göre kadınlar hislere, ilgiye ve anlayışa daha çok önem veriyor, bu da emek gerektiriyor.
Erkeği memnun etmek çocuk oyuncağı
Anlayışlı ol, sinir olacağı bişey yapma, birazda cilveli ol tamam bitti.
Kadına gelince ağzınla kuş tutsan tuta tuta bu kuşu mu tuttun der o yüzden çokta uğraşmamak lazım 😅
😂😂
Erkek çok şey beklemez,, kızların istekleri çok olduğu için bir de sürekli daha fazlasını istediği için onları mutlu etmek daha zor oluyor.
Erkek, garibime bi gülümsesen mutlu olur.
Erkek ne istediği konusunda nettir ama kadın o kadar komplike bir canlı ki her an yeni bir şey talep edebilir 😂
Erkekler daha kolaydır. Daha basit düşünür. Kadınlar daha kompleks. Kolay mutlu edilebilse de mutsuz olması da öok kolaydır
Aslında ikisi de kolaydır, bir kadına çikolata da alsan sevinir mutlu olur, erkeği de mutlu etmenin yolları çok.
Kadınlar çok memnuniyetsiz erkekte en ufak kusuru bile kabul etmiyolar
Kadınlar memnun olmazlar bişeyden onu biliyorum
Aslında iki tarfta da memnun olan vardir ama oyumu kadından yana kullandım oy mecburi olduğu için
Erkeğe et pişirmek yeterli olduğu için, erkekler diyorum
Erkeklere düz olarak yaklaşılmış. Yanlış bir algı.
Böyle düşünmene sebep ne? @t-_b-n
Kadınları anlamak daha mı kolaydır sence?
Anlaşılmaz algısının kaynağı ne? Bu bir.
İkincisi de neden bütün kadınlar anlamak zorunda olalım? Anlaşılması kolay olan biri olursa problem falan olmaz.
Bütün kadınları anlamak veya anlamamak zorundayız veya değiliz diye bir şey yok soruda : ))
Soru çok basit; kıyas yaptığımız da hangi cinsiyeti anlamak daha kolaydır 🙂
Detaylarda boğulmanın anlamı yok
Sorunun cinsiyetten bağımsız olması gerekirdi. Cevap erkek de kadın da değil.
Bir daha soru sorarken nasıl soracağımı önce sana sorarım, olur mu 😂
Cevap erkek de kadın da değil.
Bu cevabı verebilirdin, bu kadar basit
Ki bazı durumlarda ben kendi hemcinsimi karşı cinsten daha anlaşılmaz görüyorum.
Her 2 cinsinde anlaşılmaz insanları muhakkak vardır. Buradaki olaya tüm kadınlar veya erkekler anlaşılmaz olarak bakmamak gerek...
Bu anlaşılma mevzusu insanlara şartlanmış bir şey anlaşılan.
Kimseyi anlamak zorunda falan değiliz.
Socratesin o ünlü sözü vardır. KENDİNİ BİL.
Başkalarına enerji harcamaya gerek yok. Diğer kadınlar erkekler sadece bir başkası o kadar.
Anlaşıldı o kadar 😂 Herkes burada kendi fikri düşüncesini söylemekte özgürdür...
Neyse işte başkalarından bize ne. Sorunun cevabı yok.
Ben daha bir kadinin memnun olduğunu görmedim abi
Ben de 😂😂
Erkekler çabuk mutlu oluyor 😅😅
Erkeği memnun etmek kolay
Erkeği mutlu etmek daha kolaydır
Bir erkeği memnun etmek daha kolay
bir erkeği memnun etmek daha kolay
Kadını mutlu etmek daha kolaydır
Kadın
Erkeği
Erkek kolay
Adam beta galiba