Yine cevabını bildiğim sorular da bugün 😒

Evimde şenliksin, bahçemde bahar❤
#inci🌸
Yine cevabını bildiğim sorular da bugün 😒

Evimde şenliksin, bahçemde bahar❤
#inci🌸
Bu kişiye göre değişir her kadın erkek aynı değil kimi erkek mesela cinsellik olsun yeter der bundan mutluluk duyar :D kimi kadın para olsun der hediyeler ile mutlu olur. ben kendim için konuşursam sevdiğim kadının yanımda olması beni mutlu etmeye yeter bile çünkü beni seven bir kalbe sahip olmak bile benim için şanslı hissetme nedeni olur.. yani beni düşünmesi... ilgilenmesi.. üzerime titremesi merak etmesi.. bu tür davranışları seviyorum.. eğer aşk dışında bir konudan söz edersem de genellikle insanların nazik olması yeterlidir kendimi iyi hissetmem için. yani nasılsın diye sormaları bir derdin sıkıntın var mı diye sormaları yeter ya.
Bu bir cinsiyete bağlı bir kavram değil bana göre. Misal ben her şeyden memnun olan bir insanım. Bana tutup bir çikolata alsan bile ben bundan mutluluk duyarım. Yani bu benim memnuniyet seviyemi fazlasıyla ölçen bir örnek. Fakat başka bir adama en rahat hayatı verseniz bile bundan memnun olmayabilir. Bu tamamen kişilerin kendi karakteriyle alakalı.
ya da iç huzuruyla alakalı
Kadını memnun etmek diye bir şey olacağını sanmam. 50 lira versen 100 yok muydu diyecek yemek yedirsen salatası yok mu diyecek. Erkeği çok basit çünkü istediği çok net olur genelde.
Erkeği memnun etmek çok kolay kadını memnun etmek diye bir şey yok kadın doyumsuz her şeyi ister asla memnun olmaz
Rica ederim. iyi akşamlar
Cevap
32Cevap
Erkekler çok memnuniyetsiz, ne zaman kapatılacak bunlar ya
O kadar bekleyemeyiz 😒
Buna erkekler de kızlarda subjektif cevap verir muhtemelen. Asıl kolay memnun edilecek insan cinsiyetiyle değil kişisel özellikleriyle belli olur diyip geçeyim 😂
Konu tartışmaya kapalı, erkeği tabii ki : ))
Black kendi yazdığına inandin mi 😃
Tabii ki : )) Kadınları memnun etmek bu dünyada imkansız, istekleri hiç bitmez, hep şikayet ederler 😂 öteki dünyayı bilmiyorum 😂
Sorumu unuttum... doğru yazmissin 😃😃
Kafa yerinde mi 😂
Bugün mü her gün mü😃
Hayır olsun diyelim : ))
Amin inşallah 😂
Kadına sevmediği kişi güller bahçesi alsa bile pek memnun olmaz ama sevdiği kişiden bir papatya aldı mı ona bile sevinebilir, yani değişir bu işler
Valla ikisininde memnuniyetsiz olanı var nasıl tercih yapacağız aralarında 😁 haa en kolay memnun olan erkekler bence, armudun sapı üzümün çöpü biz çok didikliyoruz bazen 🤷♀️
Bence erkeği memnun etmek daha kolay.. Çünkü erkeklerin geneli duygusuz olduğu için memnun olmaları için sinek konması bile yeterlidir 😂 Ama dişi sinek jshdddj
Erkeği memnun etmek kadar kolay bişey var mı yaa televizyon un kumandasını ver önünden çekil bitti 😅
İç huzuruyla alakalı bence mutlu olmaya bir çok neden varken mutsuz olmayı seçenler var her iki tarafın da.
Erkekler daha kolay bence kadınları daha çok emek istiyor
Elbette erkeği.
Kadınlar çok komplike
İki taraftada öyle keçi inatcilar varki onları memnun etmek çok zor
Göreceli bir durum, ama beni memnun etmek kolaydır bunu biliyorum.
Kişiye göre değişir bu durum. Ben en ufak şeyde mutlu olan biriyim mesela
Kadına bir çicek alırsın gölu gelır erkege 250 gram margarın alırsın gonlu cosar. Insandan ınsana degısrı bu saskın hünnap seni :)
Kadın erkek farketmeksizin hiç bu zamana kadar memnun olan insan görmedim ki insanları memnun etmek neredeyse imkansız
Kişiden kişiye değişen bir soru bu ama erkek ne ister güven ister sevildigini hissetmek ister zor zamanlarinda yaninda olmasinı ister ayni zamanda kız içinde gecerlidir
Erkeği daha kolay memnun edersin bir tatlı gülümseme pamuk gibi oluruzzz istediğinizi yaptırabilirsiniz
Kadın memnun etmek en zor işlerden
Niye ya.. oysa kanaatkar olmaliydikk
Cevap veriyorum tabiki erkegi, kadini hic bi sekilde memnun edemezsiniz bizzat onlarca deneme yasamisligim vardir. Hic yaniltmadi beni.
Erkeği mutlu etmek daha kolaydır. Kandirmak ta
Kadını tabi ki erkekleri asla memnun edemiyoruz çok şey istiyorlar
Kadını ama erkekler bunu hep çok zor sanarlar
Erkek basit, kadın imkansız
Erkeği memnun etmek kolaydır Kadınlar zor beğenir
Erkekleri etmek daha kolay
Erkeği memnun etmek kolay kadınlar memnun olmaz 🤨
kadını memnun etmek daha kolay
Erkeği memnun etmek daha basit bence
Erkekler basit şeylerden hoşlanır
Erkeği memnun etmek kolay
Erkeği memnun etmek kolay kadın zordur