Gençler ben çekingenlerin ortak özelliklerini merak ediyorum?

evet çekingenler sizi buraya davet etmek istiyorum isteyen katılabilir konuşup dertleşelim mesela çekingenlerin ortak özellikleri ben şöyle düşünürüm:

1: Kimseyle konuşmazlar konuşmak isteseler bile konuşamazlar aşırı çekingendirler var mı siz de böyle olanınız´

2: Kelimelerini özenle seçmek isterler

3: Kendilerini hiç beğenmezler. Özellikle ses tonlarını mesela ben böyleyim hep güzel konuşmaya çalışırım

4: Karşı cinse karşı aşırı çekingendirler. Normalde her ortam da çekingendirler de karşı cinse karşı aşırı çekingendirler

5: Kendinden yaşça büyük insanlara özenirler hep

6: Uyuyamazlar. Bunlar da aşırı uyku problemi vardır. Ben öyleyim. Bu da aşırı düşünmelerinden öte gelir. Çok fazla düşünürler. Düşünürler dediğim aslın da fazla da bir şeyi kafalarına takmazlar üzülmemek için takmazlar aslında duygularını bastırırlar

7: Aşırı hassastırlar. Her şeyi fazla düşünürler. Her şeyi fazla irdelerler. Kendilerini fazla suçlarlar. Kendilerine fazla kızarlar. Hep bi suçluluk duygusu içindeler

8: Alıngandırlar. Her şey de kendilerine bir sonuç çıkartırlar. Bu da çok fazla düşündükleri içindendir

9: Aşırı empatiktirler. Dediğim gibi fazla düşüncelidirler. Fazla üzülürler ve fazla ağlarlar. Kendilerine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmazlar

10: Ve en önemlisi de duygularını fazla bastırırlar. Ve çekingen olmaların da en büyük etken de budur

Güncellemeler
1 yıl
evet gençler katılıyor musunuz var mı siz de eklemek istediğiniz
Gençler ben çekingenlerin ortak özelliklerini merak ediyorum?