Arkadaşlar çok titizim ve temizlik hastalığım var napayım lütfen açıklamayı okuyunuz?

Arkadaşlar merhaba ben aşırı titizim ve temizlik hastalığım var mesela yatağıma hapşırsam yorganı makineye atıp diğiştiriyorum ya da ellerimi sabunlasam yıkadıktan sonra suyu açıp 2 dirseğime kadar duruluyom sonra elimle yüzümü gözümü dudağımı duruluyom çıkıyorum sıçrar diye korkuyorum sonra yutkunurken masaya doğru yutkunuyorum halıya tükürük düşmesin diye sonra annem ya da babamla sohbet ederken kısa kes lafını tükürük sıçramasın diyorum yüzüne bakamıyorum sohbet ederken sonra evden camdan uzaktan hapşırık sesi gelse hemen yorganın altına giriyorum trende cama bakanarak bide şapka takarak seyahat ediyorum sonra yeni bir ürün alsam hemen giyimem 10 gün sonra giyerim bide banyodan çıktıktan sonra yeni kıyafet giysem hemen tuvalet ihtiyacımı gidermem 1 gün sonra büyük tuvalete çıkarım sonra ailemle salona sohbet ederken ayağıma çorap giyerim odamda çorabı çıkarırım sonra cüzdandan nakit para ellemem paramın hepsi kartadır dışardan gelirsem kapı koluna ucundan dokunupta açarım hastanede sıra beklesem kapşonlu mont giyerim başımı kapatırım ellerim cebimde olur sonra halıya para düşse makineye atarım banyodan çıkarken hızlıcına odama koşarım tükürük sıçramasın diye kapıyı tam kapatıp giyinirim eve misafir gelse halımı yorganımı saklarım arkadaşlar ben cidden hasta mıyım napıcam?
Arkadaşlar çok titizim ve temizlik hastalığım var napayım lütfen açıklamayı okuyunuz?
Sen o zaman ormana git orada tek başına yaşa.
Hayatın gerçekleriyle kafaya takma rahatına bak.
Bence hemen doktora gidip ilaç içmelisin.
Diğer yazınız.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: