Vahim durumdayım gittikçe kötüleniyor kendimin farkındayım. Çoçukken de vardı böyle birşeyler ama ilaç kullanmıştım. Evime kşmseyi almamaya başladım her fırsatta temizlik yapıyorum. Kocam dışarda abdest vs aldığında galoşla banyoya alıyorum. Biri geldiyse eve ne yaptı elini yıkadı mı diye kontrol ediyorum gidince geceye kadar temizlik yapıyorum. Kapılar kapalı ruhsuz olmaya başladı ev her şey yerinde düzenli. İyi yanlarıda var tabii ki yerler gıcır gıcır elime ayağıma ne toz ne yap geliyor her oda ayrı güzel kokuyor. Yatağa yatınca o mis koku ama titizlik hastası olmaktan korkuyorum daha neler neler varda işte şimdilik bunlar
7 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu durum evlenince veya 3 5 sene sonra boşanma ciddetli geçimsizlik yapar
Şeytan seninle büyük uğraşıyor, yutubdan bu konu hakkında güzel vidyolar paylasan hocalar dinleyebilirsiniz
Gerçekten mi
Gercekten tabi ki, böyle şeyler şeytandan gelir seni böyle saçma şeylerden oyalayıp hayat enerjini çalıyor, daha güzel şeyler yapabilicekken seni böyle boş şeylerle oyalayıp duruyor, dediğim gibi o tarz videoları izleyip ve biraz da ibadetlerine düşkün olmaya çalışırsan he şey daha guzel olur senin için :))
Bence aşırı temizlik düşkünü olmakta iyi değil ya
Deli var grlin taş atalım😂😂😂
Titizlik hastasısın zaten
Okb olabilir sende
Çamura otur
Vazgeç
Onu bilemem ama cok güzel fiziğin var 🤭
Temizlik yapma başka uğraş bull