Ama onların bana bakmaması şaka mı 😅 arkadas uzun boy seviyorum ben ya, :( ama kendim 154 um
1 ay
Ama onların bana bakmaması şaka mı 😅 arkadas uzun boy seviyorum ben ya, :( ama kendim 154 um
Herkesin zevki bir olacak diye bir şey yok ama sırf boyu için biri dikkatini çekiyorsa o da gerçek sevgi değildir ve ekliyorum. Dikkat et de b*k gibi bir karakteri çıkmasın. Ha yok mu kısa boylularda kötüsü? Tabii ki var ama boydan daha değerli şeyler var.
Tabi ki öyle
Bende 155 im ama insanın istemediği ot burnunun dibinde bitermis ben kisayım sırık gibi birini istemiyorum dedikçe bana da hep 183 185 180 denk geliyor yıldım yeminle 175 178 falan yok mu abi hiç ayrıca kimse üzerine alınmasın ama kısa kızların uzun erkek sevdasını da anlamıyorum kendimde dahil zaten kısayız görüntü olarak biraz daha uygun birini istemek daha mantıklı değil mi 185 de seni koruyabilir 175 de bir imanın bir paranın bir de gücün kimde olduğunu kimse bilemez
@selambebek07
Tabi canım ne demezsin. Acaba onlar mı seni bırakmıyor yoksa sen mi onları bırakmıyorsun? Keza geçmişte sana yazan 1.80 den kısa bir çok erkeği reddetmişsindir.
Sana bir şeyi kanıtlamak zorunda değilim istediğine inan zaten bu sözlerimden bunu çıkarıyorsan hiçbir şey anlamamışsındır
@selambebek07
Yoo gayet iyi anladım ve çıkarımlarım gayet doğru.
Ayyy teşekkür ederimmm eig için 💗🌸✨
Sence bütün mesele 175 boyunda birini bulmak mi üstün zekalı iki insanın birbirini anlaması sevmesi beğenmesi de gerekiyor
Seni beğenmeyen kızlara olan nefretini git başka yerde kus
Şaka değil. Bir dönem oluyor sonra geçiyor.
Muhtemelen topukluyu da çok seviyorsundur.
Aslında sende olmadığı için uzun boy çekici geliyor.
Uzun boylu bir erkek tarafından üzülünce geçer😂
Devede de boy var ama eşek kervanın önünden gider. Önemli olan akıl, saygı, sevgi degerbilirlik. Bir gün gerçekten uzun boylu biriyle birlikte olursun ve bu saydığım özelliklerden biri bile eksik olsa o boyun hiç kıymeti kalmayacak gözünde. Önceliğin boy olmasın lütfen
Tabi ki öyle brnim soruunum brn hepsini birden arıyorum
Sana tamamen katılıyorum, Kirginimcokk0! Boy meselesi aşk için sınır tanımamalı. Senin beğenilerin tamamen senin zevkine kalmış bir şey, ve bunu yargılamak kimsenin haddi değil! 🥰 Enerjini yüksek tutmaya devam et ve kendine güvenmeye devam et. Uzun ya da kısa, en önemli şey senin kendin olman ve içtenliğin. 154 cm boyunla bile birçok kalbi fethedebilirsin! Unutma, yeni yıla girerken hayatını pozitif enerjiyle doldurmak önemli. Kim bilir, belki bu yeni yılda aradığın uzun boylu aşkı bulursun. Yılbaşı partilerine katıl ve dans etmeye hazır ol! 😄✨
Cevap
148Cevap
Boy belirleyici sayılmaz kimsede. İyi anlaşabilmek önemli. Karşılıklı aşk, güven ve uyum varsa olur 😃✌️
klasik türk kızları sdjsj
Kızım yükseklik korkun da mı yok
Kralsın desem abes kaçacak kraliçesin sen bu yanıt efso olmuş 🤣👌
Teşekkür ederim 🤣
@inciitanesiii
Sende 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur
Aynen hepsi kapımda bekliyor boy sıralamasına göre en coktan en aza doğru eliyorum
@inciitanesiii
Gerçekleri itiraf ettin sonunda demek ki.
@türk5561 Kanka sendeki m*llik şaka mı? Kız ironi yapıyor...
@Gizemli_-Adam ironi değil gerçektir o. Aynı 1.70 erkekle de sevgili olurum diyip reelde 1.70 erkekleri reddeden kızlar gibi.
Arkadas benle yaşıyor galiba
@inciitanesiii
Hayır ama tahminlerim doğru olduğu için bu yorumu yaptın değil mi
Hayir ya şakasina dedim ben
@inciitanesiii
Yo yo gerçekten 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur
Sırık gibi erkeklerin yanında eşantiyon ürün gibi duruyorsunuz. Öyle bir diyesim geldi.
Ama seviyom
Kola nin yanındaki hediye bardak gibi ( boy 154 tsk)
Yani kişisel zevkler ne diyeyim, ben de 1.77 boyuma rağmen 1.80den kısa erkekleri severim.
Ama yanlış anlaşılmak istemem de boy farkı çok artınca azıcık garip duruyor gibi. Bunun tabii bir de hamilelik süreci var minyon bir kadının dev gibi bir adamın bebeğini taşıması ve doğurması resmen bir işkence. 😅
Uzun boylu erkek sevmen gayet normal bunda soru yok. Örnek benim boyum 1.78 1.50 bir kızla sevgili olmayı sorun etme
Ama erkek dediğin uzun boylu olur gibi düşüncelere girip 1.80 den kısa erkek mi olur gibi saçma salk şeyler söylüyorsan 1.65,1.70 erkekleri hor görüyorsan boyun gibi aklında kısadır.
Benim de tercihim 1,80 üstü çünkü 1,74'üm ve topuklu ayakkabı giymeyi seviyorum. Sonuçta kimi kendi boyuna yakın olanı tercih ediyor, kimi kendinden uzun/kısa olanı. Herkesin zevki farklı. Ki kimi seveceğin belli olmuyor. Gelecekte 1,70 birine de tutulabilirsin.
Senin bakman şaka ama sana bakılmaması şaka değil çünkü bahsettiğin boy Türkiye ortalamasına göre bile kısa bir boy ve buna rağmen kendinden çok daha uzun erkek kriteri koymuşsun yani şansına böyle birisi denk gelir ayrı ama onun dışında özellikle seçilmen çok olası değil maalesef.
Şaka değil Tabiki.
Boyu uzun olanlar da kısa boylu kızlar dan hoşlanıyor.
Kızlar, uzun boylu erkeklerin yanında daha çok güvende hissettiği için hoşlarına gidiyor.
Erkekler ise kısa boylu kızların yanında daha özgüveni yerine geldiği için kısa boylu kızları seviyor.
Yani karşılıklı bir sevgi bu.
Ya ne yazık ki ben sana şöyle bir şey söyleyeyim bu sevginin ya da Aşkın boy ile görünümlü bir takıntısı yok ki evet bazı insanlar bunu sıkıntı yapabiliyor özellikle işte yan yana geldiği zaman ya bu bunun yanına yakışmıyor bunu nereden bulmuş daha iyisini bulabilirdi kafasıyla olabiliyor bunlar bana göre cahil insanlardır.
Yav dalga geçmeyim diyorum ama kaşınıyorsunuz. Yataktan inerken utanmasan paraşüt kullanacan istediğin boya bak. 180 az oldu, sana şöyle sultan kösen gibi birini bulmak lazım.
Sjzjzkzksjabababhahshshsjjzjzjzjzj
😂
@BuzPüskürtenEjder jdljsksjslks
La gülmeyin artık, kıza ayıp oluyor. Anlık hışımla yazdım ben salın yorumu 😅.
Kendi kendinize neye gülüyorsunuz acaba yorumlar benim zevkimi değiştirmeyecek? 😂 Sonuçta begenmedigim şeyleri zorla begendirtemem kendime iyi geceler
Haklısın ablam ama bir tık fazla sanki o boy farkı, kendin için en azından 170-180 arası daha iyi olur gibi yine de sen bilirsin. İyi geceler.
Ben iyi olup olmamasına bakmıyorum kardeş sana göre iyi değil bana göre çok iyi 😂
Zevkin degismesin ama sevgili bulamaman gercegi de degismiyor 😂 @Kirginimcokk0
@Kirginimcokk0 haklısın ablam umarım bulursun ne diyeyim.
Canım her şey boy da değil uzun boylu da denk geldi bana ama beğenmem de gerek
Ben zor beğenen biriyim zaten her erkek bana çekici gelmiyor
Olması gereken o zaten ablam, iyi şanslar.
Tuhaf benimde karşıma hep uzunlar çıkar 158im ben adamın beline geliyorum abartısız sen beni o boyunla nasıl gördün farkettin de istemeye geleceksin ölür müsün öldürür müsün Adile Naşit ile Tarık Akan gibi dolanırdık herhalde tövbe ya 😂
Ben de uzun boylu biri ile görüştüm ama 😅 onu da beğenmedim her şey boy da değil hem boylu hem karizmatik olsun jfkf
1.85 boyundayım senin gibi minyatür bir kız arıyordum ama 30cm gerçekten adamı bel fıtığı yaptırıyor o yüzden 1.55 kriterimi 1.60'a felan yükselttim. :D
@Peekii Senin boy kaç kanka
@Peekii Ne adar fıtık olsamda 1.55 1.60 arası olsun 1.70 olmaz biraz kısa dursun. :D
@Peekii kanka valla benimde boyum 1.85 diyorum ama mezurede 1.80 ama hep 1.85 adamlarla g2t g2teyim tam boyumu bende bilmiyorum :D ama min 1.80 max 1.85 arasında bişeyim
@Peekii ayrıca türkiyede kadın boy ortalaması 1.55 olduğunu farzedersek ve türkiyede erkek boy ortalamasının ortalama 1.70 olduğunuda hesaba katarsak uzunuz tek tük öyle 1.90 üstü adam var normaliz
Onlarin sana bakmaması çok normal kimse yanında orta okuldan kardeşini gezdiriyormus gibi hissetmek istemeyebilir
Bence 154 e de de en fazla 174 yakışır
Abartmamak gerek çizgi film karakterine dönersiniz
Tabii yine de kim kiminle mutluysa onunla olsun
uzunlar kısa ister uydurma
@İstilacıTürrİnsan ister ister de o kadar kısa istemez
154 senle 174 erkek arasında da zaten gayet fazla fark var
Ayrıca benim çevremdeki 180-190 arası erkekler 165 ve üstü kızları beğeniyorlar
Tabiki kısa sevende var
benimde eski sevgilim 1.85ti flörtüm 1.83 gayette kısa sevdiğini söyledi
@İstilacıTürrİnsan ya hu ben sana hiç yok mu dedim
Seven de var dedim
Sen yazmışsın yukarıda onların bana bakmaması şaka mı diye
Vallahi adamı sinir hastası edersiniz ya cidden anlamada sorun yaşıyorsunuz ya da trolsunuz
soruyu soran ben değilim yalnız, gayette yok diye yazmışsın
seven çok
uzunu sadece yanında süs diye gezdirmek için istiyo yoksa mankenler aldatılmazdı
sorunlu olan sensin daha kime yazdığını bilmiyon
@İstilacıTürrİnsan tabiki kısa sevende var yazdım orada doğru düzgün oku
kısa sevende var yazmamışın kim kimle mutluysa onla olsun demişin aynı şey değil
@İstilacıTürrİnsan lan attakinde yazıyor ya
Ay nolur yeter tamam sen haklısın
evet HAKLIYIM
@türk5561 ben direkt erkekleri reddediyorum jdjddj onlara güvenim yok şu aralar tjfjfj
He ama boyum 161 ve 170 üstüne okayim
Boy takıntım yok
Kilo takıntım var yağ tulumu olmasın ama zayifta olmasın zayıf hiç sevmem
@türk5561 oğlum boya bakmıyorum lan rkrjrjrj
Yıllarca hoşlandığım çocuk Max 175 boyundaydi
188 çocuk bana yazmıştı da bununla yan yana çok komik oluruz demiştim
Çok uzun istemem ben
incel erkek bu zktr et laf anlamaz kadını cinsel obje geren erkek tipi bunlar
bulmuş lâyığını
@türk5561 ya of s! kt! r git he aynen zengin diye o. Muyum satılık mıyım ben zengin diye birine bakicam
Ya kusura bakma da öyle fazla kısa kizlar uzun boylu erkeklerin yanında oyuncak bebek gibi duruyorlar. Bir de erkekler onlara eğileceğim diye bel fıtığı oluyorlar. Bence boyları birbirine yakın insanların sevgili olması daha iyi. Erkegin uzun olmasi, kızın da ondan en az 10 en fazla 20 cm kısa olması en iyisi
@türk5561 Benden 3 cm uzun adamı ne yapayım. Bir kere erkek dediğin bana tepeden bakacak. Ben ondan azıcık aşağıda kalacağım. Erkek dudaklarımı öperken bunu üstten dudaklarıma yapışarak yapacak. Aynı hizada öpüşürsek pek tadı olmaz.
@kirginimcokk0
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Hukuken ve yaşamsal alanlarda eşitlikle partnerin ilgisi ne? Boyu ondan uzun diye kız muhtaç olmuyor centilmenlik ve masküleniteden bihabersiniz
Bu kişiyi biliyorum hep aynı yorumu atıyor kopyala yapıştır ciddiye alma
@Peekii siz güzel isterseniz bizde yakışıklı uzun isteri her şey eşit
@Peekii yav olm niye uzatıyorsun güzel istiyorsunuz yakışıklı istiyoruz işte eşit
@Peekii olm sen 15 yaşında mısın anlamıyor musun GÜZEL İSTİYORSANIZ BİZDE YAKIŞIKLI İSTİYORUZ
@Peekii aferin
@Kalllisssa yoo gayet ciddiyim ve mantıklı yorum yapıyorum.
@Andromedadanbirkız çok alakası var. Keza erkeğin uzun boylu olması size güven ve koruma hissi verir. Yani bu da demektir ki erkeğin gücüne ve korumasına muhtaçsınız. O zaman yaşamsal ve hukuksal alanda da kadın erkek eşit olmaması gerekir (Kadın erkek arası adalet olmalıdır).
Hep aynı yorumlar kopyala yapıştır fosss Tatlısu erkeksular sizi. Kadının korunmasına ihtiyaç olmasının hukukla hiçbir alakası yok. Biyolojik olarak erkekler güçlü ama insan haklarında eşitiz erkeksu boşuna Tatlısu maskülistliği incelsu olmaya çalışma prenses olmak istiyorsan prenses gibi davran
@Kalllisssa
Ama gayet mantıklı yorum yapıyorum. Kadınların korunmaya muhtaç olması hukukla da gayet ilgilidir. Madem erkek kadını koruyup kollayacak, o zaman evin reiside erkektir ve evde erkeğin dediği olur.
Yo mantıklı yorum yapmıyorsun kadınların korunmasının hukukla alakası yok. Eşit haklara sahibiz hukukta ama evin reisi erkektir doğru.
@Kalllisssa
Tersine gayet mantıklı yorum yapıyorum. Ayrıca kadınların korunmasının hukukla gayet alakası var. Erkek kadını korumalı ama karşılığında kadında erkeğe uymalıdır. Yabi evin reisi erkektir. Kadın erkek sosyal hayatta eşit değilse hukukta da eşit olmamalıdır. (Hukukta kadın erkek arası adalet olmalıdır).
mantıklı yorum yapmıyorsun kadınların korunmasının hukukla alakası yok. Eşit haklara sahibiz hukukta ama evin reisi erkektir doğru. Hukukta kadın ve erkek eşittir. Ama normal hayatta erkek üstün kabul edilir
@Kalllisssa şunu kaale alma bile ya tartışmak için dahi belli seviye ve vizyon gerekir boş ver aşko anlama yüksekliği bu
@Kalllisssa erkek üstünde değildir ataerkil bakış açısına değinme bence
@Andromedadanbirkız ya kopyala yapıştır yapıyor hep sürekli aynı şeyler amacı zorla birşeyleri kabul ettirmek karşı tarafı okumuyor bile bu kafayla kendi kendine konuşur
@Kalllisssa hahaha bend ehiç bir yorumunu okumadım sadece yorum yaptığıma baktım
@Andromedadanbirkız ne yaşıyor kafasında bilmiyorum kendi fikirlerini zorla dayatmaya çalışıyor büyük bir kinle yazmış ve 1 senedir yapıyor bu kopyalama metni
Fikrimce size 1.70 yeter çünkü 1.80 falan olunca çocuğu gibi duruyorsunuz derler ya öyle oluyor
170 bana kısa geliyor ama
Bence uzun boyuna göre
Görsel olarak 180 ve yukarisi hoşuma gidiyor
Ama seviyorum jdjdjd
Görsel olarak olabilir ama yanına gelince kafanı kaldırıp bakmak hoş gelmiyor bana
Sana gelmiyor bana geliyor jdjdb
Peki ne diyim uzun erkekleri bizede biraksanız keşke
Kanka sanki bana bakıyorlar da sana bırakmıyorum yok ki
Olum sizi ayrı bı seviyorlar kısa boylu olunca
Valla ondan ben henüz nasiplenemedim hangi kısa boylu kapıyor bilmem ama ben de yok
Arkadaşım:(
Şans iste
@Nurrskdhodbd
Sende 1.70 den kısasındır ve en az 1.80 erkek istiyorsundur.
@türk5561 1.70im ben ne alaka
@Nurrskdhodbd
1.60 olsanda en az 1.80 erkek isteyecektin.
Bir atasözümüz vardır buna çok uygun;
"Ayranı yok içmeye atla gider s. çmaya" 😊
Minyon kızların çoğunda var bu fetiş. Yani 1.80 adamın yanında evcil hamster gibi gezmenin nesi çekici geliyor anlamak imkansız.
İnsanlar ne kadar kaba, kırıcı ve igrenc yorum yapmıs ayıp gercekten, siz sipariş verir gibi şu, bu olsun derken sorun yok, kız uzun boy isteyince mi sorun oldu? Ayrıca 180 uzun boy değil. Dipnot; boyum cogu erkekten uzun o yuzden zırlamayın.
Cok abartı boya göre mi erkek seciyon abla 😂 anlasabildiginn biri 170 cikarsa napcan? Iki uctan tutup uzatsınlar mı dmxkckdkkakskdk
@türk5561 kimi
Şaka değil ama uyumsuz olursunuz 180 ustu diyorsun bir de aksine hos görüntü için sana maksimum 175 boyunda erkek olması herek
Ne yapcaksiniz arkadas bu uzun boyu. Ben 168in askindan oldum bittim ki kendim de 168im adamin umrunda bile olmadim:)) belki sır uzun boy istemektedir:))
Uzun kadını reddetmek hemde o boyuyla bazıları cidden çok egolu erkeklerin
Olabilir beğenmiş olabilirsin bazen her istediğimiz olmuyor ne yazık ki
Elbetteki oyledir. Bizim hikayemiz farkliydi biraz. Ondan oyle soyledim. Yoksa bir insan boyu kisa diye illaki beni begenmek benle olmak zorunda degildir.
@türk5561 ben kimsenin pesinden kosmam. O pesimden kostu sonra da ne istedigini bilmedi. Hala da git gel arasinda 40yasinda adam ama bilmiyor ne yaptigini. Bende her seferinde kabul ediyorum kendisini. Askindan oluyorum ama yine de kosmadim pesinden.
@Kalllisssa ne alaka boyla reddetmenin ne alakası var
@Adinisenkoy43 kısa erkeklere kimse bakmıyor diye ağlıyorlar ya
@Kalllisssa 168 diye reddedemez mi ne egosu onu dedim
@Adinisenkoy43 bende diyorum ki kısa erkeklere bir kız açılınca hemen egoları çıkıyor kibirleniyorlar
Şaka tabi ŞAKA. 168 170'ler neyine yetmiyor al yürü 🙄 170 kızlara bir şey bırakmadınız böyle yapa yapa be. Sokaklar Tarık Akan Adile Naşit tiplemeleri ile dolu.
@FloraBacchus
Sende 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur
@türk5561 3 5 cm uzun bulduğumda sadaka veriyorum ben djsks
O boy erkekler de uzun kiz ister kaderine talihine kisa kiz gelir kocam 190 bide kilosu da var maşAllah Alkah nazarlardan saklasin inşallah Amin uzun kiz istiyormus manken gibi talihine ben ciktim 😂😂 benim de boy 154 bide zayifim masa ile koca ayi gibi duruyoruz sjfiejfnf
@Cilgingencxxx
Ama 1.70 olsa asla sevgili olmazdın
Fazla kilolu insan zayiftan hoslanir kisa uzundan burnuyla alip veremedigi olan burnu guzelden hoslanir kimisi ise kafasi calismaz zekaya hayranlik duyar.
30 yaşına gelmişsin evlen kurtul artık bak seni hiç iyi görmüyorum.
Evlenecek adam vardı da biz evlenmedik demi ortalıkta adam yok
1.80 dersen bulamazsın tabi
Ama seviyommm
Hayal dünyanda seviyorsun gerçekte elin boş
Aslında olabilirdi ama ben tipe de bakıyorum başka şeylere de ondan olmadı
Ohooo bu kafayla evlenemezsin
Adam noktayı koymuş aslında diğer hiç bir erkeğin yazmmasına gerek yoktu.
Herkes evlenmek zorunda değil sen niye evlenmiyorsun seninde yaşın gelmiş aristokratımsı
@Kalllisssa 36 ayak arıyorum
36 tane ayak bulamazsın
@Kalllisssa 36 numara
Elimizde 31 numara var bir sıkıntı olur mu?
@aktrisjsjsn Yok hacı ben sizin gibi pedofili değilim
Çoğu insan gibi sizde , sizde olmayan şeyi istiyorsunuz.
Herkes gibi bakmak konuya normal olan ise , normal o zaman.
Türk kızlarında ki enteresan özgüven. boy istemek doğal da, her konuda limiti zorlamak herkesin harcı değil
1 lira ederiyle 10 kat fazlasının peşinde. Her şeyin bir dengi var. Boyun yoksa boysuz hakkındır, tipsizsen tipsize düşersin
Desem ki zenci lazim olmaz. Abla sana Afrikali bir erkek lazim. Gerçekten Tr de uzun boylu erkek yok. En fazla 179 cm ben kaldım. :)
Aklıma bu geldi
Benide hep 180 ve ustu bulmasi sakami 😅 bende boya hic onem vermem. Bazen biseyi cok isteyince olmuyo, onun hesap
165
@Aristokratımsı sen manyakmisin
@Aristokratımsı ne kadar kompleksiniz. Tipimde ne var
@Aristokratımsı kompleksli hajaja
@Aristokratımsı sen baya cirkinsin kusura bakmada... ona gocundun heralde yazik
Dört yorum atmışsın sus daa
@Aristokratımsı you shut up fag
@Lullin evet hakli hwmamaahwhah kendisi cok yakisikli ben cok tipsizim
Ergenmisiniz be
@Lullin ne dedigin anlasilmiyor bile elestirilerine gereksiz yorumlariniza ihtiyacim yok tipim hakkinda anladinmi insanlara once siz kendiniz asagilayip sonra sinirlenince sen kotusun diyemezsin
@Lullin yasim 28 zaten
@Lullin kotu biseymi?
@Lullin ne bicim insansiniz ya
@Lullin beyaz olmasam ne olucakti? Esmer olmak cirkinmi? Sacma sapam yorumlarinizdam biktim anladinizmi. Zaten esmer de degilim beyaz tenliyim. Bisey surmustum ama tenim zaten beyaz. Surdugum krem parliyor sadece
@Lullin evet yuzum cok guzel bende cok guzelim simdi shut up
@Lullin onemli degil sen yine kucuksun 21 yasindamisin gercekten... bu oteki koskoca adama noluyo
@Lullin evet ama cidden cok sacma gelmeye basladi bu tuhaf gorunus takintilariniz hatta bana cogu kisi 28 diyorum yok 28 bile durmuyorsun 23 25 diyorlar. Yani olsun, 28 gorunebilirim , ama neden iyice inceleyip bakip bunu anlamak zorunda hissediyorlar millet
@Lullin yani goruntusunu inceleyip insanlarin yasini falan anlayinca ne oluyor onu anlamiyorum. Gayet genc duruyorum meseLa
@Lullin takintilariniz var bence. Kendinizi begenmiyorsunuz insanlarda kusur ariyorsunuz
@Işıkhızında
Siz onları bırakmıyorsunuz ayrıca uzun boylu kız sayısı az.
Ben ne alaka şu an burada 😂
Umarım bulursun. Uzun erkeklerin kısa kız sevenleri çok. (Boy 194)
Ben sevmiyorum öyle 180 üstü ne o öyle deve hörgücü gibi
@gecesiyah022
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti
bende 153üm ve uzun erkeklere öcüymüş gibi bakıyorum. senin aksine 180 ve üstü adam aşık olup peşime düşse bile kabul etmem. 170 üstü ilgimi çekmez.
@türk5561 hayır ailesini alıp ailemden beni istemeye gelen 183leri reddettim. insanları tanımadan yargılamayın : )
@türk5561 sana Allahtan şifa diliyorum kardeşim
Yani pek normal değil ama tercih meselesi 90 kilo olup 50 kilo kız istiyorum diyen erkek de çok
Bence şaka uzun boylu erkekler minik kızları sever çünkü 😂😂
Nasıl saçma bişidir bu nasıl 180 üzeri onun 190 üzeri olması lazım😆
Sen uzun seviyorsun diye, uzunun da seni sevmesi mi gerekiyor?
Haddini bil.
Yani bence şaka olmalı çünkü yanında çocuğu gibi kalıyorsunuz komik duruyor kusura bakmayın ama 1.73 den uzunu size olmaz.
@türk5561 1.72 boyumla bırakta reddedeyim...
@türk5561 yo reddetmezdim fakat 1.78 ve üzeri olmasını isterim
1.78 de ayakkabı ile 1.80 olur zaten.
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
@türk5561 senin boyun kaç? Tamamiyle kendin için şu yorumu yapıyorsun o kadar eminim ki yarası olan gocunur
@türk5561 1.77 boyundaki erkeği kızlar reddetmez.
1,54 minyon, eğer duba gibi değilsen tabi
Çekici geliyor işin aslı
atlı kelebekli bir söz vardı neydi o çıkaramadım
Kanka ben de 180 üstüyüm ama 160'ın altındaki kızları seviyorum. Normaldir. Lajdpskf
Ne alaka boyla sevmek seven her türlü sever
Topuklu giyersin
Savulun eyfel kuleleri kırgın geliyoooooo 🫵🤗
Neden şaka olsun olabilir tâbi ki. Uzun boylu tercih etmeniz gayet de doğal hatta...
Elinde tabure ile dolaş o zaman bakarlar 😅😅
Şaka tabii. Senin dengin 170, o da uç nokta, zirve, tepe.
1.70 neyine yetmiyor. 1.70'in bile çenesine denk geleceksin
Bende dünyanın en güzel kadınlarını sevip istiyorum ama olmuyor demekkı haddımızı bılmek gerekıyor
Olabilir herkesin tercihi farklıdır ama zaten kızların çoğu uzun boylu erkek seviyor 😂
Şaka değil böyle devam et 154ve 180 güzel bir çift olacak
@Perikızı0007
@türk5561 ne diyorsun yaa
@Perikızı0007
Gerçekleri
Yoo zevk meselesi. Uzunlar bende severim, hatta benden uzunlar
Ben 1,65 boya sahibim beni de hep 1.70 ler buluyor anlamadım gitti
@eskilerdentuba
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri
Her yerde slk slk yazma be
Ben 158 falanim sevgilim de 178 civarı. Yanında küçük kalmak hoşuma gidiyor.
ama takıntılı olmak normal değil. 170 boylarında bir erkekle mükemmel bir ilişki de yaşayabilirsin
@Selam345 evet
@türk5561 evet reddederdim
@türk5561 kadın erkek eşit değil. Fiziki olarak farklılar. Bir kız kardeşle bir erkek kardeş aynı boyda mi oluyor? Demek ki aynı ana babadan doğan kardeşler bile kız olunca farklı boy erkek olunca farklı boydalar. Ben niye kendimden uzun erkek istemiyim
@türk5561 yo hiçbir şekilde eşit değil
@Selam345 hayır kimsenin kölesi olmam
Insan kendisinde olmayanı karşı tarafta arar genelde.
Sev sev artık çok normal millet yanında nasıl durduğunu hiç düşünmüyorum
Benim boyum 1.72 eşimin boyu 1.98😄 neden olmasın sevebilirsin☺️
@Peekii Teşekkür ederiz🙏
Bence normal ben şahsen kız arkadaşımın benden bir kafa küçük olmasını isterim yani omuzlarda falan
Boy önemli değil önemli olan kafada anlasabilmek. karsilikli elektrik varsa olur