Türkiye'de ki kızlarda mı var bu durum sadece acaba.
Yabancı çiftlere bakıyorum, kız uzun erkek kısa, ya da aynı boydalar, yad adam iftayeci, kız avukat ama hiç sorun etmiyorlar
Bizim memlekette mi var acaba bu boy / statü kompleksi,
Birde yakışıklılığın ve çekiciliğin boy ile ne alakası var anlamadım?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet. çok şey istiyorsun. amacım küçümsemek değil ama 1.85 1.95 erkek mi? 190 olsa göbeğine anca gelebiliyorsan sence uyumlu olabilirmisin? en fazla 183 gider sana. ayrıca her uzun erkek kısa boylu sevmez sen onları istiyorsunda onlar seni istiyor mu? yine de istisanlar var.(ben 190 ım)
00 Yorumla
+1 yılEVET ÇOK ŞEY İSTİYON YANLIŞ ANLAMA AMA SEN O BOYLA 2 METRE ÇOCUK İSTERSEN BİZE NOLCAK BEN 180İM MESELA YAZIK YANİ FAHA UYGUN BİRİLERİNİ BULABİLİRSİN
06 Yorumla- +1 yıl
180 kızlar çok tatlı oluyomuş :D
Soran+1 yılSakin ol ben sadece bir tanesiyle evleniyorum. Bütün uzun boylu erkekleri almayacağım korkma
- +1 yıl
ay ben bir heycanlandım şimdi mutlu olun hep de. moralini de bozmak istemem. imkan olsa ben o kadar boy farkı isterim. benim yara derin :d senin boyundan ya da boy farkınızdan kaynaklanmıyo. 154lük bir kız musallat oldu başıma ondan :D
Soran+1 yılMusallat oldu derken :D
- +1 yıl
birisinin bir seçim yapması gerekiyodu ben de çektim gittim :D seçim yapmasına gerek kalmadı. pişman değilim ama seçim yapma gereği duyması canımı sıkmıştı:D
Soran+1 yılOoooov çok ağır olmuş.. Neyse asillik sende kalmış :D
Biz ne 1 buçuklarla gezen 2 metreler gördük gül gül öldük. Dert etme olur belki.
137 Yorumla
Soran+1 yıl:D güzel cevap
- +1 yıl
Ya abi demeyim demeyim diyorum ama ya sana ne * ya kız isterse 155 boyunda basketbolcuyla çıkar sana batan ne? kim ne isterse yapar ya bunun sana degen tarafı ne bende 172 boyundayım ama böyle önyargılı düşünen insanlardan tiksiniyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
+1 yılKısa boylu kızlar uzun erkeklerin yanında çok basit duruyo böyle çok eski bir eşya gibi tuhaf duruyo. Bu adam buna nasıl bakmış diyosn. Boyu boyuna uyan çiftler daha estetik duruyo. Tabi fiziği takmam aşka bakarım diyenlere saygım sonsuz. Ama ben hiç yakıştırmıyorm açıkçası aşırı boy farkını.
27 Yorumla- +1 yıl
Son zamanlarda okuduğun en tarafsız ve en mantıklı yorum bizim kızlar bir erkek ile bir kız arasında olması gereken boy farkını çok abartıyotlar uzun bir erkek ile kısa bir kızın hiçte yakişmadiğini kendileride iyi biliyor aslinda :) bence 5 cm boy farki en ideali daha fazlasi çok itici gözükür
- +1 yıl
10 cm olmalı en az ama fazlası olmaz
- +1 yıl
Fazla aşırı boy farkini yakiştirmam demişsin ama en az 10 cm olmali diyosun o zaman en fazlada 20 cm olur sana göre :D kusura bakma biraz çelişkili konuşmuşsun bizde boyu boyuna posu posuna diye bir tabir vardir ben 1.85 boyundayim istedigim kiz 1.80 bile olmasa bana gore en az 1.78 olmali daha kisa kiz ile yakişmayiz ben öyle düşünyorum tabi senin düşüncene saygi duyarim
- +1 yıl
Topuk payı olmalı ben 10 cm ideal bulurum :D aşırı olan malum deve cüce gibi duranlar.
- +1 yıl
:) 10 cm bana şöyle gelyo erkek biraz daha uzunken güçlü olduğunu hissediyosn. ne bilim psikolojik olarak güvende hissediyosn kendini. Görüntü kirliliğide yapmıyo.
- +1 yıl
Ama şöyle düşün 190 boyundaki erkekten 10 cm kısa olan kız kısamı oluyo. Boyu boyuna derken herkes kendi boyuna göre birini bulmalıki 10 cm çok ideal.
+1 yılwww.nbamodasi.com/.../shaq-hoopz_1.jpg
Bu efsaneyi paylaşan olmamış :D33 Yorumla
Soran+1 yılOlum bunların arasındaki fark neredeyse yarım metre üstelik kız topuklu giydiği halde. Ben 1.93 adamın yanında topuklu gitmediğim halde bu kadar kısa durmuyorum.
+1 yılboyun gayet iyi hatta idealden 1santımde fazlasın :) o yüzden dert etme ama 190 ıda geçme 185idealdir ;) topukluda bence gitme yok yapmacık duruyor uzun boylu bir erkeğin yanında topuklu giymiş bir bayan
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D Tamamdır. Atıyorum ayakkabılarımı çöpe
- +1 yıl
babet giy babet :) 166 babet boyudur tam 160lar giysin bırakta topukluyu ;)
185 esmerim fazlasi zarar bence ev arkadasim 194 gecen kfasini kapidan gwcerken vurdu hemen kosup yanina gittim kardes kapida bir sey var mi dedim cocuk baya bozuldu hanım hanımcık bir kız isen tNismak isterim
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D hadi ya
Bence de fazla istemiyorsun. Genelde uzun boylu erkeklerinde minyonlarda gözü olur. Benim 1.58 kız arkadasım vardı gayet mutluyduk benim boy 1.90 :)) kıskançlık yuzunden ayrıldık :))
04 Yorumla
Soran+1 yılAaaaaa valla şoktayım :D 1.57 ha
Soran+1 yılDemek ki aşk her şeyin üstesinden geliyormuş :D
+1 yılBoyum 185cm. Eski sevgililerimin en uzunu 170tir. Uzun boylu bir erkek bulma şansın oldukça yüksek. Ama bunlara değil kişilik yapısına önem vermelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın dostum önemli olan da boy değil aslında bunlar sadece teferruat
+1 yılKahretsiz hep fiziğimle kazandım bu yüzdende fiziğimi çok seviyorum eski sevgilimde 1.60 civarındaydı bende 1.86 babası gibi duruyordum :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAbartmayın ya :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde boyum kısa 180 boyundaki biriyle çıkmıştım. Sonradan boyun çok kısa yapamıyorum edemiyorum diye ayrılık istedi. Dahada 6. ayımızda yaptı bunu. Öpemiyormuş ayakta sürekli eğile eğile belim kopuyor utanıyorum artık dedi. Bundan sonrada uzun boylulardan uzak durmaya çalıştım. Davul bile artık dengi dengine canım ya :)
21 Yorumla- +1 yıl
o kendisini uzunlar kategorisine atmış 180cm boyla. ama sende normalden kısaysan 170 lik adamımda beli kopar eğilmekten. yani anlican 180 uzun kategorisindemi bilemem.
+1 yılsonra bana kalmıyor şiişşt gidin boyunuza göre bulun bakiim :D
35 Yorumla
Soran+1 yılAmaaaa :(
- +1 yıl
Boyun kaç panpa :D
- +1 yıl
@limonkurdu_ 187.
- +1 yıl
2 cm uzunum senden :D az daha geçiyomuşun :D
- +1 yıl
@limonkurdu_ doğrudur ne diyim :))
Valla ben 187'im ama uzun boylu kızlar ilgimi çekmez hatta maksimum 165 diye sınır koydum kendime. Hayırlısı olsun diyelim belki oda minyonlardan hoşlanıyordur bilemeyiz. :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBak :D sevgili uzun erkeklerin birkaçı bakmaz sana diye sorun yapmış. Senin gibi minyon sevenlerin hesabı ne :)
Soran+1 yıl:D bulursun ya dert etme
Soran+1 yılAllah mutlu Mesut etsin :D
galeri4.uludagsozluk.com/.../...-o-neal_170057.jpg sen temsili :D
23 Yorumla
Soran+1 yılAbart abart kıskanç herif :/
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır benim kadar uçlarda değilsin..
1.87 boyunda bir erkek olarak sana asılabilirdim fakat kusura bakma çok uzunsun.. Ben 1.50 arıyorum.. :)02 Yorumla
Soran+1 yıl:D aman allahım şaka dimi bu
valla benimde minyon kızlara zaafım var :D 189 boy var :D ama hiç bir minyon kız da ulaşamayacağı ağacın meyvesini istemiyo :D sap gibi dolanıyoruz :D
01 Yorumla- +1 yıl
boydan kaynaklanmıyo o zaman senin ki knk benim çevremdeki tüm uzunlar maksimum 170 kızla çıktılar 1.80 i görmedim daha
+1 yılboyun normal ama eğer aşırı topuklu giyersen komik olur yarıca ELALEM ne der diye değil gönlüm ne der diye düşün ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılGönlüm olur inşallah diyor :(
- +1 yıl
kendine iyi bak ve hayatı güzel gör ve hep gül bu senin en büyük silahın olur
+1 yılYOK NİYE COK SEY ISTEYESIN Kİ NORMAL YANI... ELEŞTİRENLERE KULAK ASMA BENCE:
KISA BOYLU OLUP UZUN BOYLU ERKEK ISTEYEBILIRSIN..04 Yorumla
Soran+1 yılBurada adamlık taslayan asla bakmam diyen 1.90lık adamların dışarıda ne kadar uzuuun kızlarla dolaştığını görüyoruz. Çoğu uzun boylu erkeğin normalin altında boyu olan kızlarla evlendiğine hepimiz şahidiz.
- +1 yıl
sana bir itirafta bulunayım o zaman..
1 93 boyundayım ve 160 boyundaki kızlardan cok hoşlanıyorum...
olamaz mı yaniii:D yanıı takma kafana...
:D çıkarsanız şirin bir görüntü ortaya çıkacaktır...
Soran+1 yıl:D ne güzel söyledin
- +1 yıl
sen sorun yapmazzan o hiç yapmaz...
umarım ıstedıgın olur ıyı günler.
+1 yılbirz çok şey istiyorsun :D +bulmasıda zor zaten. sahsen benim boyum 175 ama bu kriterde bir erkek bulsam karakteri güzel olmuyor, ya da karakteri güzel oluyor boyu kısa oluyor falan zor iş yani :D salla bence dfghjk
10 YorumlaDeme yaaa zaafın mı varrr boyum perde takmak dışında da bir işe yaricak desene :)) tamam tamam artık ciddiyim: haberler kötü.. senin bu durumunun latince adi var :)
12 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş o
1.66 cm isen senin boyun benim ayağımdaki son parmak kadar bişeysin.. tebrikler
12 Yorumla
Soran+1 yılSus sen.
Allah'tan korkun yok, yükseklik korkun da mı yok amk!
14 Yorumla
Soran+1 yılYok ulan korkmuyorum
Soran+1 yılYok artık! 1.75 nedir be manyak
Aynı sorunu bende yasıyorum. Boyum 168. Minyon degiliz. Biz miyonsak 155 olanlar ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılHarbi onlar ne oluyor o zaman :/
yatakta basketbol oynamıycaksın ya olabilr neden olmasın. sorun 180 lik birini bulma derdine düşeceğin için "adam" bulamıycaksın.
00 Yorumla
+1 yıltabi ki tercih meselesi ama senin için karşındakinin boyu mu önemli yoksa sana olan sevgisi mi bunlarıda düşün derim ben :))
11 Yorumla
Soran+1 yılHer ikisi de
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok var ki o şekil olan inşallah sanada denk gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :(
wala 160a 195 arkadşlarm war :D hatta 2metre bile olablir arkdaşlar geçen yaz evlendiler daha :)
olur olur balgbi olur :))06 Yorumla
Soran+1 yılGeçen kafe de oturuyoruz bir arkadaşla,
Dedi ki ben ayağa kalmamaya utanıyorum herkesten uzun durduğum için, boyu da 1.84 bende kalk bakalım ne kadar uzun duruyosun diye dalga geçiyoruz sonra ayağa kalktığı an arkasından bir geldi 2 metre kadar, omuz kasları da neredeyse boyu kadar tabii bek gülmekten kırılıyorum :D o 2 metrelik çocuk gitti en fazla 1.5 metre olan kızı sanki yerden bir şey alıyormuşcasına eğilerek öptü daha sonra el ele çıktılar kafeden. Arkalarından şok şok izledik biz de :D o zaman dedim ki bu iş olur kızım
Soran+1 yılBak :D onların aşkı tam uç. Ben normal kalıyorum
Soran+1 yılKesin vermen lazım çok lazım olacak :D ya da çocuk kızı mutfak tezgahının, yemek masasının falan üzerine koyup sarılır
+1 yılBenim boyum 1 95 zati ben de 1 74 kıxla çıkıyorum uzun kız fazla yokki bu devirde
Sen tatlıysan takıl uzun erkeklerle sıkıntı olmaz zevkler renkler tartışılmaz00 Yorumla
+1 yıl:D topukluyla tamamlıyoruz merak etme :)) ve topuksuz da kötü durmuyoruz bende 165
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben 15 cm topuklu giyince kendimi direk gibi hissediyorum :D
+1 yıl1.83 üm ama topuklu kızlara karşı isteksizim :D napcaz :D düz taban giy :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur :D
- +1 yıl
1.83 nasıl sence iyi mi :) ? arada 1.85 lere çıktıgımda oluyor :D ama yorugn oldugumda direk 1.78 lere düşebiliyorum ya :D. s. s
+1 yılSevgilim 167 ben 193 mutluyuz gayet uzun suredir boy problem olmadi kalbimiz ayni boyda :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAl bak aşk işte <3
- +1 yıl
Tabiki insanlarin ne dedigi umrumuzda olmamali insanlarin tepkileri artiyorsa onlarin basaramadigini basardij demektir bu cevaba - veren mondafon inegi gibi
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzun adamlar kısa seviyor zaten, nolcak. Bulursun sen de bir tane.
02 Yorumla
Soran+1 yılBulurum ya erkekten çok ne var
Ben 192yim ve 170altı kızlar bana bayağı kısa geliyor :( açıkcası rahatsız olurdum
04 Yorumla
Soran+1 yıl1.66 ve 1.70 arasında da dağlar kadar fark var zaten :/
Soran+1 yıl⬇️ Aşağılar da iki tane uzun boylu kız olacaktı bak istersen.
+1 yılNe yapacaksınız , uzunu falan. evde ve yatakta kimse topuklu giymiyor sonuçta.
03 Yorumla
Soran+1 yılAmca özür dilerim bir daha istemeyeceğim söz :(
- +1 yıl
est. Adamın yüreği uzun mu ona bakmayı öğrenirsen, kazanırsın.
Soran+1 yılTamam ona bakarım artık :(
ya 1.60 kızın yanın da 2m herf gördüm yaa. ya bu kadar boy takıntılı olmayın bu kadar şekilci olmayın kendinize göre ve yakışan bir eş seçin. direk uzun boylu yakışıklı diye atlıyosunuz sonra sonunuz hüsran olup tüm suçu erkeklere atıyosunuz
00 Yorumlahayır çok şey değil saçma şeyler istiyorsun, kimse 10-20 santim uzun diye ağam, paşam olmuyor,1.80 sonrasının beynine doğru dürüst kan gitmiyor lan, biz çok çöp toplattık 190 lara ozaman eğildilerimi kısalıyorlardı :)
00 YorumlaBak şimdi seks yapacaksınız dimi. Adam seni altına alacak becerecek. Adam senn ustundeyken adamin kafası Nerede olacak. Adamın göbeği senn kafanda olacak. Yani adam seni beceerirken öpüşemeyeceksiniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa Allah aşkına bu kadar da abartmayın be anladık kısasın da bu kıskançlık nedir abi. En fazla 30 cm bir farktan bahsediyoruz göbeği benim kafama gelecekmiş yok devenin bale pabucu
+1 yıl1,90 erkeği sevmeyipte taşamı dönelimmm bende sendenim :D
12 Yorumla- +1 yıl
Taşa dönmek? :)
Soran+1 yıl:D değil mi ya
Ben kendimden 10 cm uzun diye bir kizdan vazgecmem. O da sorun etmezze tabi. Sen de etme derim. Hayirlisi olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçer miyim :D asla vazgeçmem
:D 1.85 im benimde senin gibi uzunlara zaafim var ama uzun kizlara :D cok sey istiyosun bence boyun kisa çünkü ama inşallah aradigini bulursun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur canım :D
Hiç sorun değil. Hatta evlendikten sonra doğru yaptığını bileceksin ;)
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu gibi durursun bu kadar basit. Yakışmazsınız yani inan bana
00 Yorumla
+1 yılistekler degisir sizdede boyle erkekte ne ararsınızkı zaten fiziksel olarak. kaslı olsun boyu olsun kalçası sıkı olsun
10 Yorumla
+1 yıl1.52 boyundayim 1.86 sevgilim var benxe cok sey istemiyorsun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah mutlu Mesut bahtiyar etsin. Tamamına erdirsin
- +1 yıl
Amin tesekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe bu uzun boy takıntısı bütün kızlarda arkadaş. 1.80 yetmez mi? aletten kurtarsak? gerçi o da ahım şahım uzun değil de.. :/
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bende isterdim 1.90 altı olsun ama sevdim onu bir kere yapabileceğim bir şey yok
Sevisirken opusemezsin anca göbek deligini yalarsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHe he.
ben 1.80 nim ve açıkcası benden 20-25 cm kısa birisine aşık olabileceğimi sanmıyorum :S
23 Yorumla
Soran+1 yılAltı üstü 1.80 boyundaymışta 20-25 cm kısa birine aşık olamazmış.. Sen olma zaten
Soran+1 yılKanka kızlar topuklu seviyor boy takıntısı değil mesele
Zaafın yok,
tüm kadınların rüyasıdır uzun boylu erkkek :)00 YorumlaBen 187 boyundayim. 21 cm var arada bakalim himm çok da değil
00 Yorumla
+1 yılHayatim boyum 1.70 1.80den otesini henuz ele geciremedim bulunca birakmamak niyetindeyim
03 Yorumla
Soran+1 yılBı soruyu sorduktan sonra daha iyi anladığım şey, 1.60 ve altı kızlar bu işi daha iyi beceriyor.
- +1 yıl
Bence 1.60 ve alti kizlar daha cilveli cekici. Ne kadar boy o kadar kas hayvani gibi :)))))
Soran+1 yıl:D Bencede. Insan azıcık iri yarı olunca kendini daha sert daha güçlü görüyor e bu durum da naz da Cilve de yalan oluyor :D
Normal. Kızlar uzun sever, yanlış birşey yok bunda.
00 Yorumla
+1 yılBöyle diyosunuz diyosunuz sonra 1.90lık minyok sevenler ortada.
madem uzun srwiyosun bunca adam neden ortada :-)))05 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim abi bana denk gelmiyor
- +1 yıl
Abi deme lazım olur :-)
Nasıl denkvgelmyo
Soran+1 yılTamam demem :D
Soran+1 yılYa denk geliyor aslında ama bu sefer de millet ay bu çok uzun itici duruyor diye söyleniyor
- +1 yıl
Ha löyle lazm olur :-)))
Ayrıca Ya kimene senin ilişkinden uzunsa bana uzun kısaysa bana kısa kimene yani.
takma bukadar gerek yok takmana...
sewiyosan problem yok.
:-))
+1 yılbenim boyum 1.80 kısa boylu kızlardan hoşlanıyorum ben 1.60 a kadar yolu var daha altı da olmasın tabi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAl bak tane daha. Aferin dostum doğru yoldasın
- +1 yıl
eyv. sis :D
Maximum sinirin 1.85 olabilir ama 1.95 falan sana asiri fazla.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEn yakın nalburdan bir merdiven alırsan sorun olmaz. :)
30 Yorumla
+1 yılİyi ki eyfel kulesine aşık olmadın. Onda da boy var.
23 Yorumla
Soran+1 yılAman ne komik.
- +1 yıl
tüh komik değilmiş. gülseydin keşke.
Soran+1 yılŞu an her şey gülebilirim :D :D
+1 yılİsteyen istediğiyle evlensin abi, neden bu kadar dert ettiniz anlamak güç.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onu diyorum :(
Senin istedigin boy araligi bu ama benden sana tavsiye boyle seyler yapma ozel siparismi veriyosun
12 Yorumla
Soran+1 yılSipariş veriyorum demedim aslında. Böyle düşünüyorum yanlış mı dedim. Boyu uzun erkekler nikah masasına diye bir çağrı da bulunmadım :(
+1 yılTopuklu giyersin bir şey olmaz boyu değil kalbi düzgün olsun =)
06 Yorumla
Soran+1 yılIşte mantığıyla cevap veren biri daha
- +1 yıl
Neyimle cevap verecektim?
Soran+1 yılBazı arkadaşlarımız başaramıyor da bunu.
- +1 yıl
Beyin herkeste olmasına rağmen çoğunluğu kullanmaz
Soran+1 yılBir de sırf laf sokmak için her cevaba yorum yapan beyinsizler var.
- +1 yıl
onlar her yerde..
- Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılboyun 1.70 e yakın bulursunda 20 cm topuk ne anten mi arıyorsun kendine :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D 1.86 olsam bile yanımda hala uzun duran biri olması heyecanlandırıyor :D manyak olduğumu düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıl185 boyum var da 166 ne :D Komik durur olmaz o seksi durması gerekir 175 falan ideal benim için. Kusura bakma sahsi fikrim bu..160 lık kızlar falan yazıyorda kardeşim gibi görüyorum onları hiç seksilikleri yok bacak uzun olmalı :)
04 Yorumla- +1 yıl
vala kardeş bende 180 boy var. ortalama türk kadının boyu benim bacak boyum kadar. bu güne kadar pek bir faydasını görmedim. hoş benden uzun erkeği de az gördüm harbili siz uzunlar ayrı bir tarikat kurdunuz beni mi unuttunuz anlamıyorum ki :D
Cevap sahibi+1 yılTanışalım o zaman canım :) 7 sevgilim oldu hepsi 175 179 arasında gitti :D
Soran+1 yılTanışın tanışın :D @taricaisis
- +1 yıl
yav he :d
aşk bu boya mı bakar bakarsın oda sendan hoşlanır. birde takıntı yapmana gerek yok böyle şeyleri sevdikten sonra bunlar sorun olmaz bence
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Buraya bu soruyu sorupta insanlara eleştirme hakkı vermekle çok yanlış yaptım.
+1 yılYoo ben 190 boyundayim 160 sevgilim bile oldu. Tam tersine ben kısa boylu minyon kızlardan daha çok hoşlanıyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılBu cevap da beni ayak parmağıyla kıyaslayan oduna kapak olsun.
- +1 yıl
bu soruyu soran tam bir gerizekalı
- +1 yıl
Bence normal bir soru kısa boylu bir bayan bu konuda çekinceleri olması normal ama biz uzun boylular için genelde sorun değil
Soran+1 yıl:) anlayışınıza minnettarım
- +1 yıl
kısa boylular candır üzülmeyin genelde çok tatlı oluyorsunuz. kısa boylu bir kız arkadaşım olsun isterdim
Soran+1 yılCınım siz de çok çekici oluyorsunuz
- +1 yıl
İnsan bir merhaba yazar o zaman: )
- +1 yıl
Arkadaşım yok diyorum kisa bayanlardan hoslaniyorum diyorum :)
- Devamını Gör (148)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat