Millet hepsine sahip ben kariyerim icin cabalarken 2 yildir is bulamadim millet yuisek maaslarlasevgilisi var ve bircok arkadasi var.
Bu cileden biktim artik kendimden nefret ediyorum.
Millet hepsine sahip ben kariyerim icin cabalarken 2 yildir is bulamadim millet yuisek maaslarlasevgilisi var ve bircok arkadasi var.
Bu cileden biktim artik kendimden nefret ediyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence sabret
Otizmli olduğumu düşünmeye başladım bende bu yüzden
kendini keşfet abim
Artik 25 yasindayim onceden olacakti
Kendimi kesfetsem en erken 35 yasinda duzelir hersey o zamana kadr herkes evlenirnarabasini evini alir ben hâla hayata yeni baslamisim
her şey para mı?
Ben hayalimdeki parasizliktan yurtdisi firsatini kacirdim, okula 3 saat yol gitmek zorunda kaliyorum arabasizliktan, parasizliktan ayri eve cikip kendi hayatimi kuramiyorum
Millet 14 yasinda cinsel deneyim yasarken hâla bakirim ben, herkesin oturmus cevresi var ben hâla tek dolasiyorum evde boşbos vakit olduruyorum gidecegim yer yok beni cagiran kimse yok. Kimse arayip hadi buraya gidelim demiypr bana
bak bunlar değil olay inan bana değil
Böl parçala yönet. Hepsi birden zor
Hepsini nasil goturuyor insanlar?
Bir kez oturduktan sonra yürütürsün de oturtana kadar tek tek ilgilenmek gerekebiliyor hepsiyle.
Ben dersleri iyilestirmekle baslamistim lisedeyken iyi uniye gecmek icin, vasat bir uni kazandim ama ailemde para yok iş bulamadim ve arkadas da edinemedim
Orada patladim ben
Bir yandan iş ararken bir yandan arkadaş edinebilirsin aslında. Sevgili işini en sona sakla. Kendi hayatını kurmadan kız bulmak zor çünkü
Iş ariyorum aylardir umarim bulurum da arkadas edinmek kadar hicbirseyde zolanmadim. Nasil olunuyor? Master icin evden calisiyorum şu an
Kitaplar vardır büyük ihtimalle bu konularla ilgili. Bir tane bulup okumaya başlayabilirsin aslında. Kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum da ben olsam böyle yapardım sanırım
degişir adamina göre
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!