Kişilik & Karakter Sabah 6-7 gibi işe gitmeyen erkek prenses midir? Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkek adam 6-7 gibi işe gider Güncellemeler1 yıl Gelsene aga Sabah 6-7 gibi işe gitmeyen erkek prenses midir? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. işsizim maalesef 0 0 Yorumla
DamızlıkErkek Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Ben sabah zaten zor kalkıyom sabah işim yok iyi ki hele bide istanbuldaysan sabah kalkmak zulüm 0 0 Yorumla
kullaniciadimsedat Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Çalısmak bana göre değil en son 4 sene önce bu saatlerde kalkıyordum oda askerlik. 0 0 Yorumla
Kamdu Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı. Karanlık oluyor o saatte 0 1 Yorumla Kani666 1 yıl Mecbur kalk sabah kahvaltı yap ardından git bir bara kahve iç sonra işe Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 527 cevap paylaştı. Ben bile 6-7 gibi gidiyorum ya 0 1 Yorumla Kani666 1 yıl 10 da kalkan erkek mi olur ya? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hergun 10 da kalkiyom usta kendi işim 0 2 Yorumla Kani666 1 yıl Kral sen artık kendi işindesin sana laf yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eyvallah usta önceden 5de felan çok kalkıp gittim işe zordu o zamanlar Yorumla
Eireneqq Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Of ne alaka 0 5 Yorumla Kani666 1 yıl Prenseslerle takılma. Erkek dediğin bu saatlerde kalkar işine gücüne bakar. Yorumla Eireneqq 1 yıl Tamamdırr yetkili merci Yorumla Kani666 1 yıl Sevgilin geç mi kalkıyor 😁 Yorumla Eireneqq 1 yıl Yok ki :) Yorumla Kani666 1 yıl Bende sevgilin var sanıyorum ondan bana terssin bu kadar diye. Bana güven doğruyu söylüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
işsizim maalesef
Ben sabah zaten zor kalkıyom sabah işim yok iyi ki hele bide istanbuldaysan sabah kalkmak zulüm
Çalısmak bana göre değil en son 4 sene önce bu saatlerde kalkıyordum oda askerlik.
Karanlık oluyor o saatte
Mecbur kalk sabah kahvaltı yap ardından git bir bara kahve iç sonra işe
Ben bile 6-7 gibi gidiyorum ya
10 da kalkan erkek mi olur ya?
Hergun 10 da kalkiyom usta kendi işim
Kral sen artık kendi işindesin sana laf yok
Eyvallah usta önceden 5de felan çok kalkıp gittim işe zordu o zamanlar
Of ne alaka
Prenseslerle takılma. Erkek dediğin bu saatlerde kalkar işine gücüne bakar.
Tamamdırr yetkili merci
Sevgilin geç mi kalkıyor 😁
Yok ki :)
Bende sevgilin var sanıyorum ondan bana terssin bu kadar diye. Bana güven doğruyu söylüyorum
4.30 da kalkıp gidiyorum 😅