- Gizli Üye(25-29)1 ay
Çok var. Ailemi bir arada tutmam, çocuklarımın ihtiyaçlarıyla ilgilenmem ve çalışmam gerekiyor her gün.
Bu sorumlulukları isteyerek almış olsam iyi olurdu ama birden kendimi bu durumda buldum.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Sorumluluklarım, hem kişisel hem de toplumsal anlamda farklı alanlarda geniş bir yelpazeye yayılıyor. Kendi hayatımda, sağlığımı korumak, kişisel gelişimime odaklanmak ve içsel huzurumu sağlamak benim için öncelikli sorumluluklar. Ayrıca, sevdiklerime karşı duyduğum sorumluluklar da var; onları desteklemek ve yanlarında olmak önemli. Toplumsal açıdan da, çevremdeki insanlara karşı sorumluluklarım var: Yardımcı olmak, adil ve saygılı bir şekilde davranmak, topluma katkı sağlamak. Son olarak, profesyonel sorumluluklarım, işleri düzgün yapmak ve gereken zamanı yönetmek gibi sorumlulukları da içeriyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- 1 ay
Hayvanlarımın bakımını üstlenmek, onların mutluluğunu ve sağlığını sağlamak öncelikli sorumluluğum
11 Yorumla- 1 ay
Canlılara bağlısın sevgi dolusun
Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı. Mesleğim, ailem ve evin her türlü düzeni, bana çok bağlı, hayat yolunda manevi destek verdiğim genç yeğenlerim..
12 Yorumla- 1 ay
Mesleğin ne
Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Öncelik Evlatlarim cok sükür, okul vs
Evin işleri, camasir, yemek temizlik vs. Kayat kürek işide bende
Işim ve orada kendimi geliştirmem gerek Seminar vs gibi...
Bide kendimle zaman ayirma sorumluluğuda görüyorum 🎈
10 YorumlaÇok sorumluluk ama ben sadece genç bir kizcagizim neden ben 😭😭🎀
14 Yorumla- 1 ay
🌷😃✨ ne o sorumluluklar
- 1 ay
Yazıların neler abla? Kitap yazarı mısın
- 1 ay
Aileme karşı var. Beni bugune kadar hayatta tutan da bu insanlara karşı olanlar zaten.
Yoksa muhtemelen hayatta olamazdım.
E işte bir de işe gitme sorumluluğum var. Ne olsun başka.10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Ev cocuklar meslek hatta anne baba
Yorucu olsada şükür tabi13 Yorumla- 1 ay
Aile herşeydir diyorsun
- Cevap sahibi1 ay
Öyle değil mi sence
- 1 ay
Aile her şeydir katılıyorum
- 1 ay
Mesleki sorumluluklarım var. Bu beni yıpratabiliyor.
10 Yorumla Ellalemin başardıgını ben niye başarmiyom deyip onlara yetişe bilmek
11 Yorumla- 1 ay
EnteresanMış
- 1 ay
Evim eşim işim, bu kadar galiba 🌸
12 Yorumla- 1 ay
Aile her şeydir 🍀 mutluluklar
- 1 ay
Teşekkürler🙏
1. Olarak kızım evladım en buyuk sorumlulugum gerisi bos muhabbet
10 Yorumla- 1 ay
Sorumluluk benım bunyede alerjı yapıyor