Kişilik & Karakter 1 ay Sevmeye yetenekli misin? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 75 Yoksa sevmeye yeteneksiz olanlardan mısın? 😏#smell Sevmeye yetenekli misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 156,3b cevap paylaştı. bu devirde aşkın yalan olduğunu bilecek kadar zekiyim diyelim 2 6 Yorumla HeartofFire 1 ay Bak seeen ateş parçası ya maşallah ahshs u Barış_LonelyForever 1 ay ne güzel hep cevap veriyorsun ya ahahas HeartofFire 1 ay Senin gibi zeki, çevik ve bilinçli bir üyeye cevap vericem tabi ahshhahs u Barış_LonelyForever 1 ay İroni mi yoksa gerçek düşüncen mi ahahsds HeartofFire 1 ay zeki biri olarak anlarsın sen ahshs u Barış_LonelyForever 1 ay Teşekkür ederim o halde ahasfd
m kübrl Takip Et FenomenGuru Yaş: 18 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevmeye yetenekli olan kişiye sevmeye yetenekliyim 😅 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 47 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Güzel seviyorum, benim sevgim bağımlılık yapıyor. 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sevmeye yetenekliydim ama bu yeteneğim köreliyor yavaş yavaş 🤦♀️ 1 0 Yorumla
AlmanPrens Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Doğuştan … ama meraklısı değilim ben de… 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 26b cevap paylaştı. yeteneğim var olduğunu düşünüyorum :) 1 0 Yorumla
goraci Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 62% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. sanirim beceriksizim ayari tutturamiyorum. cok mu tecrubem oldu hayir ama elimdeki bu kadar 🙄 hatta simdi birini sevsem bunca yil aradan sonra nasil bir profil cizicem cok merak ediyorum. sirf onu gorebilmek icin bile birini sevmek istiyorum 😂😂 1 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. Sevgi bir yetenek işi midir bilemedim ama kalbimi karşımdaki kişiye adayabilirim. Değerini bilir ya da bilmez o ayrı mesele 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 39 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben yetenekliyim deyetenegim keşif edilmemiş olabilir🫠Bak bu şekil bekliyorum🤣 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sevmeye yeteneğimim varda sevmeyi bilen bulmak zor. 1 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevmeye yetenekli miyim bilmiyorum ama sevmeyi biliyorum evet 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sevmenin yetenek istediğini sanmıyorum cesaret işi 1 0 Yorumla
ayarsizayar94 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Sevmeye yetenekliyim ama keşfeden olmayınca da bu yetenek çöpe gidiyor gibi 🥹🚬 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 812 cevap paylaştı. Çok yetenekli marifetliyimdir huyum kurusun 😂😂😂😂 1 0 Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 ay Sevmek konusunda birsey diyememde sevilmemek konusunda yetenekliyim sanırım 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Artık değilim karşı taraftan adım bekliyorum hep ben attım, benim için yeterli bu kadar reddedilmek 1 0 Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Uzun süredir sevmedim belki yeteneğim körelmiş olabilir sjsj 1 0 Yorumla
unReaLGirL Takip Et Xper 1 Yaş: 41 1 ay Fazlasıyla, hatta koşulsuz sevgi. Karşılığını da hak ettiğimiz kadar alabilseydik, iyi olurdu 🤭 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet o özelliğe sahibim. Wi-fi özelliğimde var😂😂 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zor severim tam severim 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok ya bu konuda hiç iyi değilim 😅 1 0 Yorumla
samsunlu321 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 516 cevap paylaştı. Evet yetenekliyim çok güzel severim 1 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevmek bişeyi değiştirmiyor 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 36,5b cevap paylaştı. Severim , güzel severim ama değmez 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 37 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendi çapımda 1 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 88% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yeteneksizim 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yetenekliyim 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Oldukça 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Yetenekliyim 1 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. hiç gücüm yok 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı. yetenekliyim 1 0 Yorumla
m Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 94% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzel severim... 1 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 940 cevap paylaştı. Güzel severim 1 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bebeğim gibi severim 1 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yetenekliyim 1 0 Yorumla
yamac5806 Takip Et Xper 3 Yaş: 40 1 ay Evett yetenekliyim 1 2 Yorumla yamac5806 1 ay İstersen deneyelim Yorumla yamac5806 1 ay Sende bunu gör Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
bu devirde aşkın yalan olduğunu bilecek kadar zekiyim diyelim
Bak seeen ateş parçası ya maşallah ahshs
ne güzel hep cevap veriyorsun ya ahahas
Senin gibi zeki, çevik ve bilinçli bir üyeye cevap vericem tabi ahshhahs
İroni mi yoksa gerçek düşüncen mi ahahsds
zeki biri olarak anlarsın sen ahshs
Teşekkür ederim o halde ahasfd
Sevmeye yetenekli olan kişiye sevmeye yetenekliyim 😅
Güzel seviyorum, benim sevgim bağımlılık yapıyor.
Sevmeye yetenekliydim ama bu yeteneğim köreliyor yavaş yavaş 🤦♀️
Doğuştan … ama meraklısı değilim ben de…
yeteneğim var olduğunu düşünüyorum :)
sanirim beceriksizim ayari tutturamiyorum. cok mu tecrubem oldu hayir ama elimdeki bu kadar 🙄 hatta simdi birini sevsem bunca yil aradan sonra nasil bir profil cizicem cok merak ediyorum. sirf onu gorebilmek icin bile birini sevmek istiyorum 😂😂
Sevgi bir yetenek işi midir bilemedim ama kalbimi karşımdaki kişiye adayabilirim. Değerini bilir ya da bilmez o ayrı mesele
Ben yetenekliyim de
yetenegim keşif edilmemiş olabilir🫠
Bak bu şekil bekliyorum🤣
Sevmeye yeteneğimim varda sevmeyi bilen bulmak zor.
Sevmeye yetenekli miyim bilmiyorum ama sevmeyi biliyorum evet
Sevmenin yetenek istediğini sanmıyorum cesaret işi
Sevmeye yetenekliyim ama keşfeden olmayınca da bu yetenek çöpe gidiyor gibi 🥹🚬
Çok yetenekli marifetliyimdir huyum kurusun 😂😂😂😂
Sevmek konusunda birsey diyememde sevilmemek konusunda yetenekliyim sanırım
Artık değilim karşı taraftan adım bekliyorum hep ben attım, benim için yeterli bu kadar reddedilmek
Uzun süredir sevmedim belki yeteneğim körelmiş olabilir sjsj
Fazlasıyla, hatta koşulsuz sevgi. Karşılığını da hak ettiğimiz kadar alabilseydik, iyi olurdu 🤭
Bide istediğim gibi gösterebilsem
Evet o özelliğe sahibim. Wi-fi özelliğimde var😂😂
Zor severim tam severim
Yok ya bu konuda hiç iyi değilim 😅
Evet yetenekliyim çok güzel severim
Sevmek bişeyi değiştirmiyor
Severim , güzel severim ama değmez
Kendi çapımda
Yeteneksizim
Çok istesin onu severek hanım sultan yaparım
Yetenekliyim
Oldukça