Sevme konusunda yetenekli misin yoksa kabiliyetsizin teki mi? Keyifli geceler.. ✌✨
#smellsmoke

Dozsuz bodozlama şeklinde seviyorum. Kötüyüm yani. Benim tarafimdan sevilmek istemez insan
Çok özlerim çok merak ederim ve çok isterim sevdiğimi.
Kendimi unuturum onu severken. Gecem gündüzüm o olur.
Bunu kaldıramaz ömründe görmediği o ilgiyi bulunca da insan ya şımarır ya şaşkınlıktan herşeyi batırır.
Başarıya koşan aşklarım yok benim hep yokuş aşağı yuvarlanan aşklar benimkiler.
Hayatı boyunca platonik aşık olan bir insan olarak söylüyorum ki sevdiğimde aşkımdan kahrolduğum bir insan oldu ama bir türlü açılamadım hiç her gün resmini öpüp uyuyordum onun ismi geçen şarkıları dinliyordum da uyuyordum ama şu lanet özgüven eksikliğim yüzünden olmuyor işte kimseye aşkımı itiraf edemiyorum şu anda 2 yıllık platonik aşkım geçen ay evlendi delicesine seviyordum onu belki zamanında söyleme cesaretinde bulunabilseydim şu anda ben evleniyor olurdum. Ama hayat işte
Şu an evlendiği kişiyi de tanıyorum hep aklıma 3. şahsın şiirindeki şu dize gelir "Çöp gibi bir oğlan ipince Hayırsızın biriydi fikrimce"
Kal dese kalırdım hayatında saklardım aşkımı içimde ama umutsuzluğa sapladı kalbimi kalbim senin dedim kalbimi söktü yerinden nefesim senin dedim nefesimi aldı içimden özledim dedim özlenecek bir hayat bırakmadı içimde başka diyarlarda geziyoruz artık yollarımız kesişmiyor unutamam diyen diller başkasına aşk şarkıları besteliyor oysaki sevmek ne güzeldi bir çiğ damlarısnın yaprakta süzülüşü gibi..
Sevmek konusunda yetenekliyim. Aşkı yaşama konusunda yeteneksizim. Sevip aşkımı itiraf edecek özgüveni kaybettim belki de habersiz. İnsanın seveninin olması bence çok iyi bir şey. Aşkı yaşamana gerek yok. Sev yeter, yüreğinde sevgi olan kişi hayatı daha özel yaşıyor bana göre.
Cevap
45Cevap
Sevme konusunda üst düzey yeteneğe sahibim. Bu konuda her yerimden yetenek fışkırır.
Sevme konusunda iyiyim ama sevilme konusunu bilemem. her şey mükemmel olsa bile illa ki bir b*k çıkıyor.
Anlamıyorum maddi manevi iyi hissettir , gülsün eğlensin. Cinsel hayat çok iyi ama neden gidersin ki?
Yetenekliyim fakat sevdiğim insan daha yeteneklidir çünkü birine karşı duygular besleyebilmem oldukça zordur eğer bu olduysa da sevince de tam sevenlerdenim…
Çok da yetenekli olduğumu düşünüyorum hatta Partnerlerim çok şanslı hissetmişlerdir kendilerini bugüne kadar.
Son derece iyi seven biriyim. Sadece karşımda ki insanlar sahte ve yalancı olabiliyor. Bu da beni kabiliyetsiz yapmaz 🤷♂️
Eniştenize sorup geliyorum 🤣
Biz bekleriz acele etme sakın :D ahsh
Sevmek konusunda cesurum ama onlar bana şans vermekte korkak
Yeterince, fazlasıyla ve üst düzeyde sevdim ama bu göreceli elbette.
Yetenekliyim de bu yeteneği boşa harcatıyor insanlar
Yetenekliyim de bu devirde her şey sevmekle bitmiyor.
Sevme konusunda iyiyim. Ama finali henüz gerçekleşmedi
Ben güzel severim aslında ama hep yanlış kişileri sevdim
Sevmenin kabiliyet gerektirdigini ilk defa duydum abi sev işte efor gerektirmez duz sev
Bu konuda sınfta kaldım. Kalbimi kapattım kimseye güvenmiyorum.
Bu Bir Kabiliyet Mi Değil Mi Bilmem.
Zor Severim Ama Seversem Bir O Kadar Zor Koparım.
hak edeni hak ettiği gibi sevmeli insan.. ne eksik ne fazla..
Çok kötü hiç beceremiyorum suç kimde cidden ben de bilmiyorum
Herkesi sevecek kadar kabiliyetsizim
Yalnız ve özel birini sevecek kadar yetenekliyim
Kabiliyet çok sevmeye değer birisi yok. Sevme sahiplenme konusunda el üstünde tutan biri olduğumu söyler yakın çevrem.
sevwe konusunda oldukca ıyıyıwdır cok guzel severıw ben sevwek ıcın yaşıyoruw severıw awa oyle bağlanwak aşırı duygusala bağlawak tarzıw degıl
O kadar yetenekliyimki kaybettim ve bestekar oldum.
Sevgi ve aşk kavramları kimyasaldir.
Saygı gereklidir.
Saygı duyarım.
Bıraktık olum gönül işlerini arabamıza aşığız
Yani helalim olsa yetenekli de olabilirim.
Hem beceriksiz hem kabiliyetsiz hemde duygusuz
Sevmek benden sorulur
Çok iyiyimdir bu konuda. Gerçekten. :)
Sevecek biri çıkmadı belkide
Bunu tek bir cevapla anlayabilir misin :)
Yetenek var da, gören yok.
Çok güzel severim, sevilirim.
Pek beceremiyorum ya alışık değilim.
Kabiliyetsizin önde gideniyim sanırım
En beceriksizi olabilirim sanırım.
Ben kendimden başkasını pek sevemiyorum maalesef
Sevmek yetenek işi degil yürek işi
iyi de değilim kötü de
Bilmem hiç sevmedim sevilmedim
Çok yetenekliyim karşı taraf genelde kaldıramaz...
Çok güzel severim
Keşke böyle güzel sevmesem
Allah nasip etmiyor yoksa 10 numara severim abi.
Kendimi hiç test etmedim
Kabiliyetsiz 😀
Sevdim mi 10 numara seviyorum
Çok başarısızım seviliyorum fakat sevemiyorum
Gayet yetenekliyim.
Maalesef...
Bence güzel severim
Severim ya ben
Başarısız
Sevdim de ne oldu
seviyom iste az cok
Cok yetenekliyim