Sevince tam seviyorum. Güne sevdiğim ile başlayıp, gecemi onunla bitirmek isterim. Vaktimiz olduğunda onunla uzun uzun sohbet etmek, ona içimi açmak isterim. Çünkü içim sadece onunla dolu oluyor. Aklımda gezinen, ruhuma dokunan ve kalp ritmimi bozan birisi oluyor. Hayatın, beynimin içinin doldurduğu düşüncelerden beni arındıran biri haline geliyor. Sevdiğim yokken doğal afetler yaşıyorum içimde.
Gerçekten sevdiğim zaman, bunu gayet iyi bir şekilde ifade edebilir ve hissettirebilirim. Sevmeye yeteneğim var ama karşımdaki insan sevgimi hak ediyor mu? Asıl soru ve sorunlar burdan itibaren başlıyor..
Güzel sevdiğimi düşünüyorum, olabildiğince incitmeden, zarar vermeden, yormadan, yıpratmadan. Benim sevgi anlayışım bu çünkü, aksi olduğu zaman kendimi çekerim. Ne benim ona bir şekilde zararım dokunsun, ne de onun bana. Herkesten daha farklı olması lazım hayatımda, herkesten daha ayrı gelmesi lazım. Tüm bunlara değeceğini düşünürsem sonuna kadar hissettirebilirim ve bu konuda sıkıntı çekmem.
Karşımdaki ne kadar almak istiyorsa o kadar iyiyim. Çünkü bazılarını sen seversin, gerçek anlamda değer de verirsin ama kıymetini bilmez maalesef. İşte böyle durumlarda ben kendimi geri çekerim. Çünkü kimse ederinden fazla değer haketmiyor.
Var. Oldukça fazla bir şekilde hissettirebiliyorum. Tabi bunun olmazsa olmazı da temas. Uzaktan normal hisseder, yakından yoğun hisseder ve bağımlısı olur.
Hiç bu açıdan düşünmedim ama evet var yalnız olmam bunun en somut örneği, yürekten seven her zaman kaybedendir, aşırı derecede anlam yükleyince incitiliyorsun her türlü. Doğanın kanunu böyle Sevdiğim kadın benim yerime başka birini tercih ettiğinde facebook üzerinden tebriklerimi sunup düğününe çiçek gönderen adamım. Hayır yapma sakın öyle bir şey deyince siparişi iptal ettirdim.
Sevebileceğim birini bulursam o zaman o şanslı kişi çok şey görecek benden. O zamana kadar yaşamış olduklarını bir kenara atacak hatta atmak zorunda kalacak.
Beni seven ve tanıyan insanlar bilir bunu. Sevgimi hiç esirgemedim bugüne kadar onlardan ama karşıt cins açısından dersen o nötr, çaldılar onu geri de istemem. Zor durum artık benim için. 😃
Karşımızdaki insan doğru düzgün bir insansa eğer çok güzel bir şekilde severim önemli olan doğru insan olması tabi bu da zamanla belli olur tanıdıkca ve konuştukça
Bence hiç zaman almaz dikkat etki bir insan duran köpeğe taş atıyor sa uyuyan kediyi kovalıyor sa yürürken ayağının altında ki karıncayı ederken ruhu duymuyorsa zaten adam adam değil sevmeyi ne bilsin canı ne bilsin
Hiç bir erkeğin yapmadığı şeuler yaptım severek ama karşılığını bulamadım hiçbir zaman yani doğru kişi olduğunu iyi anlayana kadar çok değer vermeyin sizde