Aşk İlişkileri Aşka hürmetiniz var mı? birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hürmet = Saygı Güncellemeler+1 yıl Süper Soru 🥳🥳 teşekkürler @Bgyontar Aşka hürmetiniz var mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hayır yok daha işe yarar şeylerle uğraşılabilir 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Aşka inanmıyorum artık günümüzde özellikle de.. aşkı bilenler vardır ama denk gelmez o da 1 0 Yorumla
özgürce14 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Saygının olmadığı, değerlerin korunmadığı hiçbir bağ uzun sürmez. Kopar bir süre sonra. 1 1 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Saygı sevginin koruyucusu kesinlikle. Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Severiz, iyi bir abidir kendileri... :D 1 2 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Kavga da çağırılmaz 🤣. Anca güzel zamanda yanımızda olan bi abi. Yorumla MyColorDark +1 yıl Adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi, mesela ben bilmem. Çok gülerdi, ben gülmem. :D Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Günümüz aşklarına hürmetim yok 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Aşka var 1 1 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Baska konuya yok 🤣 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Vardır 1 2 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Çok ta var gibi değil sanırım 😜😂 Yorumla _Petunya_ +1 yıl Yani aşk işte saygı duymalı seven sevilen insanlara Yorumla
Mematiibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Yookk 1 3 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Aşka küstürdüler mi seni de 🥲 Yorumla Mematiibaşşşş +1 yıl Aşk istmemem o beni öldürür Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Uu belli. Toksik bişiyleler yaşanmış 😂 Yorumla
Cute_dreams Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Evet 😄 0 2 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Sor tuşuna bastım. 3 saniye sonra cevap geldi 😂😂 Yorumla Cute_dreams +1 yıl Hızlıyımdır djsjhs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır yok daha işe yarar şeylerle uğraşılabilir
Aşka inanmıyorum artık günümüzde özellikle de.. aşkı bilenler vardır ama denk gelmez o da
Saygının olmadığı, değerlerin korunmadığı hiçbir bağ uzun sürmez. Kopar bir süre sonra.
Saygı sevginin koruyucusu kesinlikle.
Severiz, iyi bir abidir kendileri... :D
Kavga da çağırılmaz 🤣. Anca güzel zamanda yanımızda olan bi abi.
Adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi, mesela ben bilmem. Çok gülerdi, ben gülmem. :D
Günümüz aşklarına hürmetim yok
Aşka var
Baska konuya yok 🤣
Vardır
Çok ta var gibi değil sanırım 😜😂
Yani aşk işte saygı duymalı seven sevilen insanlara
Yookk
Aşka küstürdüler mi seni de 🥲
Aşk istmemem o beni öldürür
Uu belli. Toksik bişiyleler yaşanmış 😂
Evet 😄