Kişilik & Karakter Aşk/ilişki konusunda becerikli misiniz? Firatm_1997 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hoşlandığınız veya aşık olduğunuz kişiye karşı nasıl davranır veya nasıl yaklaşırsınız? Aşk/ilişki konusunda becerikli misiniz? Cevapla İlişki Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. aşka inancım yok hayır. 1 0 Yorumla
Bittirüyabitti Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiç becerikli değilim. Hoşlanıyorsam da aşıksam da hep sinirli olurum. Çünkü dengem bozuluyor 1 0 Yorumla
Adee_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sanırım değilim 1 15 Yorumla Firatm_1997 +1 yıl Hiç ilişkin olmadı mı Yorumla Adee_ +1 yıl Flört oldu Yorumla Firatm_1997 +1 yıl Flört eden biri aşk konusunda nasıl beceriksiz olabilir ki sanmam Yorumla Adee_ +1 yıl Çok tartışıyoruz genelde o yüzden Yorumla Firatm_1997 +1 yıl Belki de karşı tarafın beceriksizliğidir Yorumla Adee_ +1 yıl Bilmem karşılıklı bence Yorumla Firatm_1997 +1 yıl En çok hangi konularda tartıştınız genel olarak Yorumla Adee_ +1 yıl Genel olarak birbirimizi yanlış anlıyorduk o yüzden Yorumla Firatm_1997 +1 yıl Frekanslar uyuşmamış demekki, seni anlamayan biriyle flört etmende garip Yorumla Adee_ +1 yıl Bitti gitti zaten Yorumla Firatm_1997 +1 yıl Ben aşk ve ilişkiler konusunda sıfırım Yorumla Firatm_1997 +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla Adee_ +1 yıl Daha iyi işte 😄 Yorumla Adee_ +1 yıl İnşallah Yorumla Firatm_1997 +1 yıl Karşı cinsin ilgisini çekmeyi beceremeyen birinin nesi daha iyi Yorumla
mutluolmakzr Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Yuzum gulmedi ya 1 1 Yorumla Firatm_1997 +1 yıl Ben sıfırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
aşka inancım yok hayır.
Hiç becerikli değilim. Hoşlanıyorsam da aşıksam da hep sinirli olurum. Çünkü dengem bozuluyor
Sanırım değilim
Hiç ilişkin olmadı mı
Flört oldu
Flört eden biri aşk konusunda nasıl beceriksiz olabilir ki sanmam
Çok tartışıyoruz genelde o yüzden
Belki de karşı tarafın beceriksizliğidir
Bilmem karşılıklı bence
En çok hangi konularda tartıştınız genel olarak
Genel olarak birbirimizi yanlış anlıyorduk o yüzden
Frekanslar uyuşmamış demekki, seni anlamayan biriyle flört etmende garip
Bitti gitti zaten
Ben aşk ve ilişkiler konusunda sıfırım