Siz KScanlar aşkta çömez misiniz, profosyonel mi?

Vücutlarımız, birbirimize en kolay vereceğimiz şeydir; asıl mesele, hayatımızı verebilmektir. Baştan aşağı bir aşkın olabilmek, bir aynanın içine iki kişi girip, oradan tek bir ruh olarak çıkmaktır.
Siz KScanlar aşkta çömez misiniz, profosyonel mi?

Vücutlarımız, birbirimize en kolay vereceğimiz şeydir; asıl mesele, hayatımızı verebilmektir. Baştan aşağı bir aşkın olabilmek, bir aynanın içine iki kişi girip, oradan tek bir ruh olarak çıkmaktır.
Aşksız kan, durgun bir göl gibi. Ne ki koca dalgalarla boğulmuştu bir zaman, kendi kanında sörf yaparken. öyleyse aşk, insanın kanını soyut kılan bir şeydir. belki de ruhun kanıdır... Göze almak cesaret istemişti hep, ama konformist yaşamlarımız keyifliydi, durağan, statik, öngörülmeyen şartlar için herşeye hazırlıydık. Kaptırma kendini aşka... Üzülürsün dediler hep... İnandım bir zamanlar artık inanmıyorum.
Yan ama tütme demişler.
aşkın ne demek olduğunu, nasıl yaşandığını ve aslında nasıl yaşanması gerektiğini, aşkın değiştirilemez hükümlerini ve bunların uygulanış biçimini gayet iyi biliyorum.. Her ne kadar her ilişkinin kendi içinde dinamikleri farklı olsa da temelini oluşturan ve devam eden süreçte bunların her ilişkide olması kaçınılmaz kırmızı çizgiler vardır.. günümüz aşklarına bakınca, taharet almayı bilmeyenlerin imamlığa soyunup namaz kıldırdıklarını görüyorum..
İşe giriş mülakatı gibi başlıyor çıkar üzere devam ediyor efenim aşk yaşıyoruz diye etiketler de buluyorlar
Cevap
18Cevap
Erken yaşta aşk hayatına atılıp, uzun zaman öncede emekli oldum.. Profesyonel seviyeye ulaşmadım ama günümü doldurmuşumdur..
Piyasada tutunamayıp çekilen esnafım
Çok rahat , Çok profesyonel 😂
Fenosun sen 😅
aşka inanmıyorum hiç.
Aşkta çömez biri olduğumu söyleyebilirim 33 yaşındayım aşk hayatında o kadar büyük bir tecrübeye sahip birisi olmadım hayatım boyunca genelde platonik ya da nasıl söylesem böyle istenmeyen tek taraflı ya da duygularını açtığın zaman tam anlamıyla duyguları anlaşılmayan bu şekilde oldu
Bebeğim ben daha minik bir bebek😅❤️
Aşk mı 😅 ney
O ne ola ki😕😅
Sevdaya inancım kalmadı benim.. kendini yıllardır kapatan tarafım..
Aşk çömez ruhun işi…. Taze yürek taze kalp gerekir
Aşk nerde ben ordayım beybim.😌
Afrodit sen beybi 🤍😅
Aşkta doğal ve olduğum gibi biriyim.
Doğallık hep kazandırır
Ben hiç yüz yüze olmadığı için bilmiyorum sanalda oldu bir kaç defa
İşi biliriz ama aşk olmayınca çömez bile degiliz
Aşırı derecede çömezim. Bir sevgili edinmeyi beceremiyorum.
Aşka dair hiçbir şey yaşayamadım hiçbir deneyimim olmadı
Usta ne comwzi beya
Çomez daha olamadim. Ben epey basarisizimdir.
Çömez bile değil
Aşk diye bir şey yaşamadım daha jwtjtwttwj
Amatör ruhumu koruyorum
Kesin bir şekilde çömezim...
Profesyonel
Biz bu işte yokuz aşkın a sı bile değiliz
Aşkta prof olunurmu bilemedim
çömez
Comezim
Ben profesyonelim bence uyumlu olabilirdik ne dersin?
@YoğurtluTantuni345 çömez olsun isterim
ben de çömezim aslında yazman için öyle demiştim. Yazmanı isterim ama sen bilirsin yine de
Extreme
Aşkta çömezim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?