Karar vermeme bakar. Doğru, yanlış onu kafamdan siler atarım ahsj

Karar vermeme bakar. Doğru, yanlış onu kafamdan siler atarım ahsj

Yapıyoruz bence herkes yapıyor örneğin şuanda telefon ile oynamam benim için doğru değil çünkü ders çalışmam gerek ama yapıyorum bu küçük bir örnek sadece
Ne harika bi örnek
Tamamen koşullara bağlıdır. Doğru ile yanlışı birbirinden ayırmak yetiştiğimiz çevresel ve toplumsal kodlara göre belirlenir.
Ama "o an ki" bağlam içerisinde yaptığımız eylem, refleksif olduğu müddetçe doğru ya da yanlış ayrımı kaynolur. İlgili bir çok psikolojik deney var.
Yani kime göre neye göre doğru :D benim açımdan doğru olmadığını düşündüğüm bir şeyi yapmam ama toplum nezdinde doğru olmayıp da bana göre doğru bir şeyse yaparım.
Cevap
10Cevap
Hayır genelde yapmam gadası
Hayır. Doğru olduğuna inandığın şeyi yaparım, doğru olmak için çabalarım da. Bazı istisnalar oluyor sadece
İşimize gelen yanlışları yaptığımız doğrudur.
Hiç bir kuvvet yaptıramaz çok inatçıyım bu konuda huyum kurusun
Yapmam çıkarlarım için yanlış eylemlerde bulunmam
Yapmam kendimce olan doğrulardan ayrılmamaya çalışıyorum.
Kafama takmışsam iyi kötü farketmez yaparım, yeter ki takayım
Değişir yapabileceklerim var yaptıklarım var yapmayacaklarım var yapamayacaklarım var 😀
Ruh halime bağlı bazen o kadar bıkkınım ki sonucu düşünmeyeceğim kararlar veririm
Yanlış güzelse belki biraz yaparım hayatı hep doğrulara göre yaşarsak sıradan ve basit olur
Benim için doğruysa bitmiştir djdkdkd
Yani ajsk
Yaparim yaptim
Yaparım doğrusuda yanlışıda benim çünkü
Suç unsuru bir şey değilse yaparım
Yaparım ama kendime 🤣
Çok aykırı şeyler olmadıkça keyfimleyim.
Doğru değilse neden yapayım 🤔
Hayır, bu mümkün değil. 😅
Sormazsam aklımda kalır 😂 Yaklaşık 10 yıl kadar önce @pempanjurluevimiz diye bir hesabın var mıydı sitede 😂 😂 ondan önce de @mmeroo 😂😂
Ne anlamadım
Ben 3 ay önce üye oldum, on yıl önce buradan haberim bile yoktu ki
Tamam aklımdaki soru işareti kancasını yitirdi nokta olarak kaldı 😂 teşekkürler yanıtın için 😂
Lütfen benimle ilgili bir şey düşünmeyin artık çok yoruldum, beni kim sanıyorsunuz bilmiyorum ama sadece kafa dağıtmak için buraya üye olan biriyim. Lütfen yeter...
Ülen nickin yıllar önce buradan tanıdığım birini andırdığı için o olabileceğini düşündüm ve sordum 😂 o değilmişsin ve konu kapandı 😂 kafanı dağıtmaya devam edebilirsin 😂
hoşçakal 👋 😂
Hoşçakal
Yapmışlığım var
Hayır yapmam
Yaparım ya
Hayır 💁🏼♀️
Yaparım
Yapmam
Kafam eserse
Yaptığımız oldu
Kafam atarsa🤫😂
Yapmam ben