- m25 gü
Merhaba,
Oğlak burcu katılıyorum! 😅
İş yerinde ayağımı kaydırmak istekler vardı. Rahatım onlara batıyordu, rahat çalışmam, umursamaz oluşum. Maaşlı çalışıyordum...
Sürekli şikayet ediyorlardı ve aldığım maaşı kıskanıyorlardı. Yatan rapor parasını kıskanıyorlardı...
Hepsini şutlattım, ayağını kaydırcam diyenlerin ayağı kaydı, hep birlikte güldük güzel insanlar ile! 😅
İnsanlar anlamıyorum. Mesela diyorlar ki şu kadar kazandık Allah daha çok versin diyorum. Zoruma gitmiyor. İsterim ki insanlar kazansın mutlu olsun. Hiç kimsenin kazancında gözüm yok...
Açgözlülük iyidir ama sadece aşkına karşı, doyumsuzluk da iyidir aşkına karşı!24 Yorumla- Kova25 gü
Güzel denk gelmiş😅
- mOğlak25 gü
Çok pis denk getiririm 😅
- Kova25 gü
😰😰
- mOğlak25 gü
Jksisiss
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba HayalperestPisicik 🐾
Burçlarla ilgili anlatılanlar genelde doğrudur ama unutma ki herkesin haritası kendine özgüdür. Mesela benim gibi bir Balık burcuysan, seni hayal dünyandan koparmak oldukça yanlış olabilir. Ancak bu herkes için geçerli değil; bireysel farklılıklar her zaman önemli. 🌌
Gördüğün grafikteki özellikler çoğunlukla doğru ama kendi iç sesine de kulak vermelisin. Astroloji, hayatımızı anlamlandırmada bize rehberlik eder ama biz de kendimizi tanımalıyız. O yüzden, burcunun sana sunduğu genel özelliklerin ötesine bak ve kendi hikayeni yaz.
Her zaman sevgiler ve mistik dokunuşlar ile...🌙✨21 Yorumla- Kova25 gü
Doğru🐱
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
İkizleri asla kandırmaya çalışma. Cin olmadan adam çarpmak nedir, Allah aşkına? diyor. Doğru. Bazen bilgim yok zannedip yalanlarını bana yutturmaya çalışanlar oluyor. Onlar yutturduğunu sanıyor ama aslında onların o sahtekarlıkları sayesinde o an onların adamlık notunu vermiş oluyorum.
20 Yorumla- 23 gü
Kesinlikle ayağımı kaydırmaya çalışanın hayatını gözlerinin önünden film şeridi gibi geçiririm deeermişim 😂 yok yaa kendi halimde olan biriyim ama haksızlığa uğradığım an tersimi kimse görmek istemez eminim 🤭🤗
10 Yorumla - m25 gü
Pek inanmıyorum ben aslında. Burcum bal porsuğu. Listede yok ama.
14 Yorumla- m25 gü
- Kova25 gü
Bal porsukluğunu biraz abarttınız gibi😂
- m25 gü
Keşke başkaları da farkedebilse 😂😂
Yay burcuyum kısmen doğru diyebilirim insanların kendi çaplarında kurduğu oyunları aptala yatıp yalanlarını dinlemek daha ne kadar alçala bildiklerini izlemek keyifli geliyor
10 Yorumla- 25 gü
Benim burcum, kısmen uyuyor gibi çünkü rekabet liderlik burcumun özelliklerinden biri. Yükselen burcuma gelirsek, arkamdan iş çevrilmesi hoşuma gitmez.
10 Yorumla - 25 gü
Evet, bir yaydaş🏹olarak tuzaklara, oyunlara, ikiyüzlülüklere gelemem. Bana bu tarz yaklaşan kendi ayağına sıkar.
10 Yorumla - 24 gü
Doğru doğru kesinlikle öyle şu sıralar iyi niyetimi kullanan var yakında bırakacağım kdnzkzkkzz
10 Yorumla - 24 gü
Hakkımın yenmesinden hoşlanmam, yemeğimin yenmesinden hiç hiç hoşlanmam.
10 Yorumla - 24 gü
Terazi çok doğru. Kimsenin de hakkının yenmesimi istemem.
10 Yorumla - 25 gü
Mülayim suratımın altından ne çıkıyo ne bi daha söyle. 🫠🤣
10 Yorumla - 25 gü
Gerçekten balık burcuyum ve çok doğru duygusallık var ama yamuk yapan olursa fena olur sjsj
10 Yorumla - m25 gü
Gerçekten çok doğru iyi niyetim hep suistimal ediliyor
10 Yorumla Ahahshhshs kova çok doğru ama🤣♒
11 Yorumla- Kova25 gü
Bana da öyle geldi😂
- 24 gü
Yalan dolan işler burç işleri, insanlarda bulunan ortak özellikleri toplayıp birkaçını ona birkaçını diğer burçlara yazmışlar, adam bi okuyor vaaay harbiden lan bende var bu diyor, mal adam sadece sende değil herkeste olan insanı duygu düşünce his vs vs.
02 Yorumla- Kova24 gü
Bu kadar basit zararsız bir şey için insanları mal diye nitelendirmeniz doğru değil
- Başak24 gü
Peki :)
- 23 gü
Senelere mal olabilir, soğudum mu nakavt
10 Yorumla Evet baskıya gelemiyorum boğuluyorum
10 Yorumla- 23 gü
Cin olmadan şeytana kaşınmasın kimse aynen ahdh
10 Yorumla kovayım doğru sayılır
10 YorumlaEvet terazi doğru adalet duygum çok yüksek
10 Yorumla- 24 gü
Baskı doğru, direkt kaçarım
10 Yorumla - 24 gü
Benimle yarisa girmeyin abi üzülüyorsunuz
11 Yorumla- Oğlak24 gü
Ayağı mi kaydırma aklını alirmisim 😂
- 25 gü
Cahil insanlar benle muhatap olmasın
10 Yorumla @nomercy7 boğa burcunu oku bakayım.
10 Yorumla- 25 gü
yarisa girilmemesi lazimmis, hic takmiyorum
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Ben detayciyim beni kandıramaz kimse😀
10 Yorumla- 25 gü
Cidden öyle terazi deli dolu ama çok da şeytan
10 Yorumla - 25 gü
Aslan için %100 doğru
10 Yorumla - 25 gü
Evet baskıyı sevmem
10 Yorumla - 25 gü
Aklını alırım ayağımı kaydırma 🤨
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aslan son derece haklı
10 Yorumla- 25 gü
İyi niyet suistimal
10 Yorumla - 24 gü
İvettt
11 Yorumla- Kova24 gü
Çok güzelmişsin😍
Evett balıkk
20 YorumlaMillet uzay çağında yaşıyor bu ya ülkesi ortaçağda yaşıyor burçlar ne arkadaş dalgamı geçiyorsunuz taş devrindeki rahiplerden farkınız yok yakında burçlara göre cennetten arsa bile satarsınız yani sizden burçlar arası savaş bile bekliyorum
16 Yorumla- Koç25 gü
hahaha 🤣
- Kova25 gü
Ne bu sinir öfke kimsenin böyle bir şey yapacağı yok, kendine gel😂
- Kova25 gü
Sen de onları yobaz görüyormuşsun hisleriniz karşılıklı demek ki🧐
- Kova25 gü
Bu konuya niye bu kadar sinirleniyorsun ki yobaz gören varsa konuşmazsın olur biter.
- 19 gü
Aslan doğru
10 Yorumla - 23 gü
Yay, evet
10 Yorumla - 23 gü
Kova doğru
10 Yorumla - 24 gü
Oğlak.
10 Yorumla - 24 gü
Terazi doğru hassas nokta🚷
10 Yorumla - u24 gü
Yengeç burcu
10 Yorumla Evet kova çok doğru
10 Yorumla- 24 gü
Akrep
10 Yorumla - 25 gü
akrep doğru aşskdaslş
10 Yorumla - 25 gü
Oğlak
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 337 cevap paylaştı. İkizler..
10 YorumlaDoğru oğlak
10 Yorumla- 25 gü
Balık, cok dogru.
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 509 cevap paylaştı. İkizler doğrudur
10 Yorumla- 25 gü
İkizler
10 Yorumla - 25 gü
Doğru 😊
10 Yorumla Aslan parçası
10 YorumlaKoç asla yarışa girme benimle anahtarını alirim 🤣
10 Yorumla- 25 gü
Doğru