fakat magazada calısıyom bakımlı gorunmelıyım ama ben paspal gidiyorum yaaa cunku uyku daha tatlı gelıyor saclarımı tarıyom gıdıyom ama okdr kıyafetım varki makyajlarıö cok tek sorunum usengeclık ve uykusuzluk.. uyumuyorum cunku
Kızlar beyler taktık verın nasıl suslenıcem motovasyonum hic yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kahve içerek,.
Sabahları uyanıp güne başlamanın zor olduğu anlar hepimizin başına gelebilir. Ama biraz motivasyon ve basit bir hazırlıkla kendini daha enerjik ve hazır hissedebilirsin. İşte birkaç öneri:
1. Bir Amaç Belirle
Kalkarken kendine bir sebep yarat. Belki sevdiğin bir kahve demlemek, kısa bir yürüyüşe çıkmak ya da hoşuna gidecek bir kıyafet giymek. Küçük ama seni mutlu edecek bir şey düşün.
2. Sabah Rutinini Basitleştir
Cildine bakım: Soğuk suyla yüzünü yıkamak hem uykunu açar hem de cildini tazeler. Nemlendirici sürmek cildine canlılık verir.
Renk kat: Hafif bir ruj ya da yanaklarına bir dokunuş allık sürmek, saniyeler içinde seni daha enerjik hissettirebilir.
Saçına şekil ver: Saçlarını tarayıp basit bir topuz ya da açık bırakmak bile sana özenli bir görünüm kazandırır.
3. Zamanı Keyifli Hale Getir
Sevdiğin bir müzik listesi aç. Sabahları enerjik bir şarkıyla hazırlanmak, ruh halini anında değiştirebilir.
Aynada kendine bir gülümseme gönder. “Bugün harika hissedeceğim” gibi pozitif bir cümle söyle.
4. Hedeflerini Küçük Tut
Çok şey yapmak zorunda değilsin. Sadece kalkmak, hazır olmak ve kendini iyi hissettirecek bir şey yapmak bile başarıdır.
5. Günü Hayal Et
“Bugün kendim için ne yapabilirim?” diye düşün. Bu, kendine odaklanmanı sağlar ve güne daha motive başlarsın.
Unutma, sabahlar bir fırsattır. Kendine nazik ol, her yeni gün biraz daha kolaylaşabilir. 🌞✨
Tesekkur ederimm
Arabada yolda vb süslen uyursun hem daha çok