İyi ki alkolü bıraktık yoksa bu aralar epey alkol alırdık ahsjdj

İyi ki alkolü bıraktık yoksa bu aralar epey alkol alırdık ahsjdj

Zaman zaman arıyorum. Her şeyi anlatabileceğin ve yerde görüp saklamak istediğim yaprak tanesini bile analiz edecek biri güzel geliyor. Sonra dünyanın siyaha bürünmüş gerçeklik efekti geliyor gözüme, bunun karşılığında para alacağı ve samimiyetin buhar olacağı hemen vazgeçiyorum.
Ihtiyac duyuyorum ozellikle terapi almsk, yani psikolog. Psikiyatri degil ama sicile isler, memuriyette atama da karsima cikar diye gidemiyorum. Sinav kaygisi basta olmak uzere bircok konuda destek almak istedim ama atama, sicil meselesi kafami cok kurcaliyor. Ozel klinik psikologta falan kayit aciyorlar mi, e nabizda vs teshis gozukuyor mu bilmiyorum. Cok arastirdim cevabini da net olarak bulamadim. Internette bazi kisilerin sorun yasadigini, sicile islendigini vs okudum (psikolog mu psikiyatri kaydi mi bilmiyorum. Bizim millet bu ikisini ne yazik ki karistiriyor. Biri tip egitimi almis hekim, digeri psikoloji mezunu ilac yazma yetkisi yok. Karistiriyorlar mi da o sekilde karsima cikti diye yazmislar onu anlamadim)
eger net sekilde bu konuyu bilen biri varsa sicile isleyip islememe, memuriyette engel olup olmama durumunu yorum olarak yazarsa cok memnun olurum. Benim gitmek istedigim uzman ya da klinik psikolog. Kendi ozel ofisi olan. Bu tarz yerlerde kayit olur da karsima ilerde cikar mi, sicile, sisteme isler mi onu merak ediyorum.
Yakin zamanda bir doktora gittim derdimi soyledim. Adam tum gecmisimi ortaya doktu. Su bolume gitmissin, su ilaclari kullanmissin iyi gelmedi mi vs vs diye tek tek saydi sistemden bakarak. Psikolojik destekte de boyle olur diye endise ediyorum. Ulkemizde ruh sagligi hala bir tabu. Bircok meslekte engel olusturuyor bu tarz tedavilere başvurmak ne yazik ki. O yuzden bir kbb, bir dahiliye bolumune gider gibi rahatca gidemiyorum maalesef.
Bilgisi olan varsa yazarsa cok memnun olurum. Eger sisteme islemiyorsa, ilerde karsima cikma durumu yoksa yeni yilda terapiye baslamak benim icin cok yol gosterici, rahatlatici olabilir.
Benim bildiğim hayır işlemiyor ama özele gidin yine de ben tereddüt ederdim ne olur ne olmaz maddi imkan varsa özel benim yok benimde devlet makamı hayalim var ve okbyim
Önce deneyin belki nedenlerini çözerseniz düzelir sorununuz olmazsa yardıma başvurun ben deniyorum en azından
ihtiyaç duymuyorum , olgunlukla yaklaşıyorum ben, öfkem dahi anlık. Her şeyi kötüye yorumlamıyorum , iyiyi de görüyorum , önemsiz şeyler adına üzülmüyorum , kıskançlık gibi huylarım da yok. Beni seveni severim. Ortalığı ayağa kaldıran ve kaos yaratan insanları sevmem. Benim olaylar karşısındaki duruşumun herkeste olmasını isterdim , çünkü o an sadece sinirlenirim , sağda solda paylaşım açtığımı göremez kimse.🎈
Psikologa giden insanlar hasta degildir çünkü kendin'de problem oldugunun farkındadır ve çözmek için gidiyordur. Bende 1 kez gittim hatta annem zorla götürmüştü. (12 yaşımda ) Doktor demiş ki ; bu kızda bir problem yok demişti ve anneme dedi ki hanım efendi siz randevu alın gelin demişti 😂😂😂😂
O günü asla unutamam 😂😂
Cevap
40Cevap
İyiki sigaraya başlamamışım yoksa bu ara çok içerdim
Ahajsjs
Yok ya onu da kendimizle delirtmeye gerek yok yazık onca sene okumuş 😂
Duymuyorum. sağlığım yerine gelsin yeterli.
Hayır valla gayet psikolojim kötü ne güzel
Bir aslan olarak psikolojik destege ihtiyac duydugum zamanlarda hep baska birilerine psikolojik destek sagladim 😀
Aslanların huyu bu kendi derdini kabullenmez 😄
Evet güçlüyüz 💪Ne zaman sendelesek belki de yere dussek daha guclu ayaga kalkiyoruz. Kahretsin neyiz biz ya 😎😅
Mükemmeliz hehe😄
Tabiki de 😀Bu yuzden genelde bize bo. k atiyolar 😅
Ya evet kendilerinde çokça var çünkü 😄
Aynen oyle 😀
öyle bir destek ihtiyacım olmadı :)
bu güne kadar
Hayır herşeyi kendim atlattım çok dirençliyim sabırlıyım soğukkanlıyım bir kere annem herkese anlatınca ilk olayı mecbur gittik oda fuzuliydi sadece soru sordu dedim de kuzenimde yaptı ilgilenmedi o kadar
Bazen hayat Üstüme fazla geldiğinde vurup kafaya yatıyorum uyku benim limanım sıkıntılarımdan derdimden kaçıp sığındığım Neyse yaşamak kolay şey değil şairin de dediği gibi bir yaşamak suçu kaldı Üzerimize
Alkol aslında limitini bilirsen terapi gibidir. Aşırıya kaçmadan abartmadan sarhoş olmadan içmek lazım. Çakır kafası en güzel hal.
benim pisikolojik desteğim arada bir kendimi bilecek kadar içmem.
3 ay olacak sigarayı bıraktım ve o gün her şeyi yapabilir gibi hissediyordum şu an hiç bir şey yapmadan yattım TV izliyorum demek ki üşengecim 😀
psikolojik destek fena olmaz ayarlarımı çok bozdular bir ayar çekerdi
Evet, bir süredir destek alıyorum. Tedavi bitmek üzere.
Çok iyi geçmiş olsun
Teşekkürler.
Kendi kendimin tohtoru ve ilacı olmayı tercih ediyorum
El cek tabip el çek sinem üstünden ahsjdkfk
Ahsjd
Yav ben zaten çok sinirli bir insanım. Şimdi daha çok artacakmış. Katil mi olayım ben napayım jdjdjd
Evet kendini eve kapat aşko ahsj
Yapamam, işe gitmem lazım jdjdj
İştekileri döv
Direkt çıkışımı verirler jdjdjdd
O zaman olmaz sakinleşelim ahsjzj
Aslan burcunda yoğun öfkemi varmış... tüm dünyaya şimdiden geçmiş olsun özellikle aslan burcu tanıdıkları olanlar... yeterince agresif degillermis gibi
Duyuyorum hemde çok ama ilaç kullanmak istemiyorum.. psikolog istemiyorum.. bana biseyler söylemesine tahammül edemeyeceğimi düşünüyorum
Kadınların en az yarısından cogu kafadan kontak..
Psikologlar bizden beter onların da psikolojisini bozuyorum
Bu işler karışıklıklı. O bana ihtiyaç duyuyosa neden olmasın 🤣
Psikolojik destek alıyorum ama rakıdan da destek alıyorum xjjx
İyi ki aslan burcu değilmişim yoksa çok kükrermişim.
Arada senin psikiyatra gitmen gerek dedikleri olmuyor değil.
Belki de vardır. nolduğunu bilmediğimiz için anlamjyoruzdur
İyi olurdu ama çok pahalı bu ülkede delirmek bile parayla 😂
kendi kendimize cözüyoz biz el ele verip ben kafamdaki ve onun kafasindaki 😀
Duysam da anlamı kalmıyor. En fazla kendime zarar verecek olurum.
Bence herkes psikolojik destek almalı ihtiyac olsun olmasın
Bazı zamanlar evet ciddi ciddi ihtiyaç duyduğumu hissediyorum.
Git denize konuş dalgaların sesine karşı, al sana psikolojik destek.
Psikologların ihtiyacı varsa bana gelebilirler.
Kendi söküğümü dikmeye çalışıyorum 😅
Çok tatlışsin Kübiş 😄
Ara ara yorumlarını görüyorum tatlış şeyler yazıyorsun. Gülümsetiyorsun beni😄
27 yaşında bakir birisi olarak fazlasıyla duyuyorum.
bazzeeen bir psikologa gidip içimi dökmek istiyorum ama boşuna para. kendi kendime yetiyorum her şekilde sonuçta psikolog bana ne tavsiyesi verebilir ki suuscak dinleyecek o kadar.
İhtiyaç duymuyorum. Sadece bir ara imsomnia ve panik atak için almıştım. Onlarıda çözdüm.
Ay bıktım bu Aslanların öfke durumlarından
Sen de mi aslansın
Oğullarım aslan
Söyleyeceği tavsiyeleri bildikten sonra gerek yok. Sihire sahip değilse
Yoo kendim hallediyorum o işi tabi hayatımdaki insanlarda nasibini alıyor yapacak bişey yok😁
who bitkisel ilaç sistemine geçmiyor. Resmen sağlığımızla oynuyorlar
Her sorunu kendi içimde çözebiliyorum. Ağır yük altında bile.. :)
♉️♉️
Bir iki seanslık sohbet iyi olur gibi.
Antidepresanım var
bu olay bana kaan kazgan ve savaş cebeciyi hatırlattı
Evet duyuyorum
Fazlasıyla tam doğru zaman ihtiyaç için
Ay burcum aslan. Etkilenir miyim?🎃
Her insan gibi ihtiyaç duyduğum oluyor
Depresyon zamanlarımda evwt
İhtiyaç duymuyorum hayır
Ara ara evet duyuyorum
evet hemde evlendigim günden beri
psikoloğa gidiyorum zaten
🦁 burcu olarak bakalım göreceğiz
Psikoloğun psikolojisini bozarız🥺
Başak olarak çok sakinim😂😂😂
Alıyorum zaten.
Not
*Not:Aslan burcuyum.
Doğduğumdan bu yana evet
İllaki ara ara duyuyoruz insanız sonuçta.
Duyuyorum ama ise yaramiyo gibi
Düşünüyorum bî uzmandan destek almayı
İhtiyaç duymuyorum hayır iyi böyle
Kesinlikle evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?