Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Hayır Psikolojik desteğe ihtiyaç duymuyorum çünkü daha önce de gitmiştim zaten yani verdikleri tek şey ilaç ve gerçekten dinlemiyorlar zaten onu geçtim beni mutsuz eden şeyleri doktoralar düzeltemez. en basitinden doktorlar sadece takıntınız varsa ya da hayatınız yaşamanıza engel olan sorunlarınız varsa onları nasıl çözeceğinizi söyler. bunları da zaten bildiğim için şu an Psikolojik desteğe değil hayallerimin isteklerimin gerçekleşmesine ihtiyacım var ama bu da maalesef kimsenin elinde değil bazen benim bile elimde olmuyor bu yüzden de zamana bırakıyorum..
Bi dönem oldu ama hepsi bizim elimizde biz istemezsek kimse bizi iyleştirip moral veremez önce kendi kendine iyi gelmeli destek olmalı insan özgüven önemli bana iyi gelen şeyleri yapıyorum şükür iyiyim
Alıyorum zaten. Kendi statüme yakın insanların bulunduğu bir grup terapisi üyesiyim. Birlikte kitaplar okuyup kendimizi tanıyor ve hayatımızı buna göre şekillendiriyoruz.
Her dakika her an da benim psikolojiyi kaldırabilecek psikolog yok 🙄😂 ya şakayı bir kenara bırakırsam bazı anlarda kendimi çok depresif yanlız ve kötü hissediyorum bunun için destek şart