Kişilik & Karakter Psikolojik olarak destek almaya ihtiyacınız var mı? Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Açıkçası bazen gereksiz tepkiler verebiliyorum bundan vazgeçemiyorum. Psikolojik olarak destek almaya ihtiyacınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır ihtiyacım yok 0 0 Yorumla
Sonofbiscuiteater Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Üniversite sınavında barajı zor geçen arkadaşlarımın hepsi psikoloji okudu.İstersen destek al :)P. S. : İnsan kendi kendinin psikoloğu olmalı dediğim durum. 0 0 Yorumla
lılılull Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Gerekli tepkiler verdiğimi düşünüyorumTüm içimden gelenleri söylüyorum 0 2 Yorumla lılılull +1 yıl Normal görünen insanların ihtiyacı var Yorumla Hendestra +1 yıl Bu devirde zaten normal olmayı başarıyorlar Hayret Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kanki o hikaye ya belli başlı kalıplarla işte bir şeyler zırvalıyorlar 0 0 Yorumla
Quafly Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 752 cevap paylaştı. Kimin yok ki 😂 0 1 Yorumla Hendestra +1 yıl Bu aralar herkesin ihtiyacı var 😄 Yorumla
hayallereneoluyor Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olmaz mı? En sağlam insanın bile vardır 0 3 Yorumla Hendestra +1 yıl Bundan çekinen insanlarda var ben delimiyim diye tepki gösteriyorlar saçmalık Yorumla hayallereneoluyor +1 yıl Genelde kabullenemeyenlerin tepkisi bu ve en çok da onların ihtiyacı olur, Evet delisin demek geliyor içimden Yorumla Hendestra +1 yıl Tepkiden dolayı hak ettikleri laf oda işte ne yazık ki çoğu yakınımda ki insanlardan oluşuyor😄 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Destek atabilirim ihtiyaç yok fazlası var 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. çok ihtiyacım var 0 1 Yorumla Hendestra +1 yıl Benimde çok sanırım Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ihtiyaci olmayan yok 0 1 Yorumla Hendestra +1 yıl Bu aralar herkes için şart zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır ihtiyacım yok
Üniversite sınavında barajı zor geçen arkadaşlarımın hepsi psikoloji okudu.
İstersen destek al :)
P. S. : İnsan kendi kendinin psikoloğu olmalı dediğim durum.
Gerekli tepkiler verdiğimi düşünüyorum
Tüm içimden gelenleri söylüyorum
Normal görünen insanların ihtiyacı var
Bu devirde zaten normal olmayı başarıyorlar Hayret
Kanki o hikaye ya belli başlı kalıplarla işte bir şeyler zırvalıyorlar
Kimin yok ki 😂
Bu aralar herkesin ihtiyacı var 😄
Olmaz mı? En sağlam insanın bile vardır
Bundan çekinen insanlarda var ben delimiyim diye tepki gösteriyorlar saçmalık
Genelde kabullenemeyenlerin tepkisi bu ve en çok da onların ihtiyacı olur,
Evet delisin demek geliyor içimden
Tepkiden dolayı hak ettikleri laf oda işte ne yazık ki çoğu yakınımda ki insanlardan oluşuyor😄
Ben mal tipsizim var
benim bir pedere ihtiyacım var
Destek atabilirim ihtiyaç yok fazlası var
çok ihtiyacım var
Benimde çok sanırım
Hayır yok
Ihtiyaci olmayan yok
Bu aralar herkes için şart zaten