4 aylık evliyim psikolojik baskı görüyorum?

Yaklaşık 1 yıl önce tanıştık 4 5 ay gibi bir sürede sevgili olmaya karar verdik, ancak şöyle bir problem vardı sürekli tartışıyorduk ben ayrılmak istiyordum özür diliyordu kapımın onune geliyordu hediyeydi cicekti derken aklım karisiyordu, sevgililik ve nişanlılık dönemindeki en büyük tartismamiz genelde çevremdeki insanlar arkadaşlarım iş yaptığım insanlar sürekli herkeste bir kusur bulup günün sonunda onlar yüzünden bana eziyet ediyordu sonra ben çalışan bir bayanım akşam saatlerinde arkadaşlarımla görüşmek istediğimde ya da gündüz de olabilir farketmez herhangi bir sebepten kıyamet kopuyordu cümleler hep aynı sen benden daha çok seviyorsun onları , velhasıl tamamen benim aptalligim ben bu adamla evlendim ve DUZELİR SANDİM. Sonrasında düzelir sandığım her şey daha kötüye gitti , Dışarı her cikacagimda kıyamet koptu , iş için herhangi bir olayda kıyamet koptu , onun ailesi her kavgamizda müdahil olup beni suçlu buldu kaç kere evden kovuldum neden bilmiyorum beni o kadar çok sindirdilerki evden gitmeye korkuyorum uzuluyorum ya diyorum yeni evliyim yuvam dagilmasin orta bir nokta bulurmuyuz , içimde eskisi gibi sevgi de kalmadı 4 aylik evliyken yaşadıklarım beni hayattan soğuttu o evde olmadığı zaman evin bana ait olduğunu hissediyorum bilmiyorum ne yapmalıyım içimde büyük bir vicdan var bitirelim dediğimde ağlıyor ozurler diliyor ama ben mahfoldum yardım edin...
4 aylık evliyim psikolojik baskı görüyorum?