8 aylık hamileyim.. Eşimden çok psikolojik baskı görüyorum. Konuştuğum biri de var. Boş ansam doğru mu yaparım bilmiyorum?

Çok dolduğum için tavsiyeye ihtiyacım olduğu için buraya yazmak istedim. 8 aylık bir kız çocuğuna hamileyim. Daha önceden çok sevdiğim görüştüğüm biri vardı. Evlilik yolundayken sırf ailem doğulu diye istemedi. Kaçacağım diye resmen beni başkasına çöp gibi fırlattılar evet. Kabul etmek zorunda kaldım. İlk iyi biri gibiydi bahsettiğim kişinin ailesi de beni istememiş benden önce nişanlanmıştı maalesef. Evde de psikolojik açıdan iyi değildim kabul ettim. Evliliğimin 5. ayındayken hamile kaldım. Her şey o zaman başlamaya başlamıştı aslında ama sonra daha çok devam etti. Mesleğimi bıraktırdı, bağırış çağırış evden çıkmama bile izin vermedi. Daha çok şey var ama yazmak bile beni bunaltıyor. Şu anda mahalleden konuştuğum biri var. Buna aldatmak diyebilirsiniz evet öyle ama o adam gibi biri olsa katiyen yapmazdım zaten. Durumu biliyor boşan ben kızına bakarım dedi ama.. Elalem ne der ona zarar verir diye korkuyorum. Tabii ailemle aramı da bozmak istemiyorum. Doğuma az kaldı bu süreci atlatabilir miyim bilmiyorum..

8 aylık hamileyim.. Eşimden çok psikolojik baskı görüyorum. Konuştuğum biri de var. Boş ansam doğru mu yaparım bilmiyorum?