AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
Tatlım pp ye düştüm ne özgüvensizligi kızım zbusjx
Yapar. Herşeyin ideal olanı iyidir. Biraz kilo alın kızlar
Bir bayanın çok zayıf olması mükemmel profili görünce ağzımı suyu aktı🤪
Kadınlarda zayıflık göze batmaz. Aksine hoş bile görünür.
Sen zayıf değilsin. O kadar güzelsin ki Bir içim su
E illaki yapar nasil fazla kilo yapiyorsa bu da yapar
Sağlık problemi yoksa zayıf olmak kilolu olmaktan iyidir
Kilon gayet iyi fazla kilo iyi değil alınca zor veriliyor
Aslında çoğu kimse zayıf olmak istiyor kötü değil aslında
evet cok zayıfsın kadın dedigin balık etlı olur bence
Tüh sana göre yaşayamıyor millet ne olacak şimdi
@snaçkır0 napalım ocokta önemli
İnşallah senin kemiklerde batmıyordur ahahah
Fiziğin olayyy tadını çıkar çok güzelsin. Boyun ve kilonu merak ettim doğrusu
Kollarin zayif olsa ne yüzün çok güzel Allah cc şükret
Yapar ciddi psikolojik etkileri vardır zorlar insanı
Kilolu olmak yapar ama zayıf olmak neden yapsın ki?
Bende yapıyordu 52 kiloydum ve kaburgalarım sayılıyordu😑
Maşallah gayet güzel bı kızsın kollarında çok zayıf görünmüyor
Bence yapmaz hoşsun
#Hükümdar
Nasıl zayıf olduğuna bağlı bazıları hastalık derecesinde çünkü
Sen baya iyisin fizik olarak
kilo alamıyorsan kilonu korumaya dikkat edebilirsin, en azından daha fazla kilo kaybetmezsin 🌸
Bence bir sorun yok ortada. Pp de seninse eğer bence gayet iyi gorunuyor
Metabolizman çok hızlı çalışıyor muhtemelen o yüzden kilo alamıyorsun ama bence çok zayıf değilsin tabi profilindeki sensen şimdi sorudaki resimde zayıf değilsin profildeki gibi
Ortası iyi ya bence tabiki sağlıkla yapacak oldumu çok kiloda yapar özgüvensiz lik☺
Yok canım gayet iyi ve çekicisin o lafı etme bence
Balık yağı kullandın mı onu dene kesinlikle kilo aldırır
Ben de kilo aldım diye cok üzgünüm verecek güç kendımde bulamıyorum
Ben 46 47 kgyim boyumda uzun oldugu icin kilo almak istiyorum ama alamiyorum
Çok şişkoluk yapıyorsa zayıflığı bilemicem 😂😂😂😂
Önemli olan sağlıklı olman. Ayrıca gayet çekicisin hatun. Ben de zayıfgillerdenim ve eskiden küçük göğüslü olmayı sorun ederdim ama uzun zamandır etmiyorum. Kendinden memnun olmak önemli.
Bende öyleyim ama öz güvensiz değilim çünkü bıcır bıcır kızlar daha iyidir
Gülme çizgilerim çıkıyor zayıflıktan en nefret ettiğim bu 😭 yoksa yüzüm güzel
offf ayni seye sahibimm
Bi tek eksi yanı bu zaten zayıflığın 😭
Keşke senin yerinde olsaydım
niye kilolu musub
Spor yapıyorum ama karın kası olmuyor diyet yapıyorum olmuyor 🤷♂️ şimdi beslenmemi düzene sokmak için 4 gün tavuk tüketimi yapacağım diğer 3 gün de balık, kırmızı et ve sebze tüketeceğim
zayıfsan karın kası olmaz
@gecennöfkesıı Gerçekten mi o zaman iyiyim 😂
bilmem artık
🤷♂️🤔
Erkeklerde öyle şimdi dönemdeki herkes vücut yapmayı güç olarak algıladığı için maalesef erkeklerde öyle evet ama kadınlarda değil
Akıllı insan kendini her alukadar da birşekilde iyi hissettirebilendir
Zayıflık çok iyi bişey bence banada kilo al diyen oluyor ama ben kendimi zayıf beğeniyorum ve aynaya her geçtiğimde karşımdaki kız bana gülümsüyor önemli olanda benim ne hissettiğim bence zayıflık zarifliktir 🌸
Şahsen ben seni asla tercih etmem Biraz kilo al. Nereni seveceğim. etli butlu olmalisin
Oda sana beni sev demiyor tipine caktıgım
HAHAHAHAAHAHAH
Ah kustum
Ay popom
Bende 19 yaşındayken 170 boy 49 kiloydum. Biriyle randevuya çıkmıştım çocuk aşırı zayıf buldu beni ve reddetti 😂 nerde o o çocuk 68 kiloyum şu an veremiyorum kapak olsun kendisine. Neyse yaş ilerledikçe alıyorsun boş ver takma
yok ama biraz bol giyinsen kıyafetin içinde kaybolursun her zaman daha dar veya biraz beli açık giymek zorunda hissedebilirsin :D
Bence bu hâlin bile çok güzel. Daha fazla verme yeterli 😍 🥰👍🏼
Bence bu sizin için Nimet ne güzel özgüvensizlik yapmayın
Ben yaktimn fazlasını aldm alsm ama çatlaklarım çıktı off boyum kısa yoksa alirdm
Bence kızlar için sorun değil ama erkekler için sorun
Toplumun yaptığı verdiği olumsuzlukları benimsersen yapar.
Zayıf olmak iyi bence istediğin kadar yiyosun kilo almıyorsun harika
Sen kızsın ya ne olacak ben erkegım kollarım ip gibi
Genetik maalesef benim eşimde öyle. hic beğenmiyorum kısa kalça yok
Eşini vücudu içinmi aldın aqmalı
Hayır ama evlilikte fizik denen bir şey var insan evlendiği kişiyi begenmeli cinsellikte fizik güzelliği çok önemli Seksi bı kadın ile Seksi olmayan bı kadın aynı zevki heyecanı verir mi ben baktığım zaman eismi boylo poslu güzel girmek istiyorum bu seni ne alakadar eder
Kodmnmalı evlenmicektin o zaman eşini beğenmiyosan o kadın senden daha iyilerini layıktır eminim bi kendine bak önce sen gelmiş eşinin arkasından ne yazıyo burada adammısın sen şimdi
Senin boyun kaç ki cevap sahibi
Sen mevzuyu bilmiyorsun ben aşık oldum hiç begenemdigim kıza ayrılmak için çok çaba sarf ettim acı çektim aşk gözümü kör etti namazdan niyazdan bahsediyorsun burada gelmiş küfür ediyorsun namaz kılan insan böyle konuşmaz edepsiz seni
1.81 eşim ise 1.53 yakismiyoruz bedeni vok küçük kalça hiç yok saclar kötü çıktı tesettürlü olduğu için göremedim
Ne alaka lan edepsiz düzgün konuş benle öncede sen dinime küfredn müslüman olsa eşinin arkasından konuşuyo edepsz diyo bana burada madem boyunu posunu gördün kadının begenmedin evlenmeseydin zorlamı evlendirdilr koca adamı
Basmiyo mu kafan senin aşık oldum gözüm kör oldu diyorum
Kardşim şu an begenmediğin bi kadına nasıl aşık olabiliyosun sen ya
Şaka gibisinz gercekten
Ee şimdi noldu vücudunu sacını görünce azaldımı aşkın
Ya insanın kriteri olur anlarım da aşık oldum beğendim diyorsun sonradan bu nasıl değişebilir bu kadar tiksinecek beğenmeyecek kadar.. aşk böyle bişi değil
Bende bilmiyorum hiç sevgilim olmadı benim birden fotosu u gördüm aşık oldum evliliğe goturmemem gerekiyordu fiziğini beğenmiyorum tek sorun bu. müthiş bı insan birde hayatımız monoton.
Özür dilerim ama s*laklık olmuş bu bildiğin. Fizik dediğin gözle görülen bişi hadi huylar gizleniyor sonradan değişiyor ama kızın fiziğini boyunu hep görüyordun buna rağmen bunu gözardı edip evlenmek senin hatan. Aşk değil bu bence ilk sevgilinin olmasının verdiği saçma ve iyice tartılmamış bir karar
Fiziksel olarak çekici bulmadığın biriyle de ömür geçmez ki kıza da üzüldüm
Ya vazgeçmek için çok çaba verdim ölecek gibi oluyordum ondan vazgecemedim ilk olduğu için çok çabaladım hayatimda hicbikizla konuşmadım o ilkti 22 yaşında ilk defa bı kızla konuştum. Psikolojim destek alıp evlenmemem gerekirdi bende sonradan anladım ama geç oldu nişanlılık döneminde birçok sorun oldu aslında evlenmemeliydim annemde çok uyardi bak pişman olursun bı kız çok küçük kadınlık hatları yok ama dinlemedim canım gibi
Aşk işte aşk güzel çirkin dinlemezki her aşık olan güzel olana mi aşık oluyor siz aşkı bilmiyorsuniz
Ailem mutaassıp bide ben çok utangactim
Aşkı iyi bildiğim için konuşuyorum ben de. İnsanın aşık olduğu sevdiği kişi her haliyle çekici gelir kendimden kısa yakışıklı denemeyecek hiç fit olmayan birini sevmiştim ve bana her haliyle çekici geliyordu tipim olmamasına rağmen.
Tamamda aşk bitiyor işte evlenince aşk dokunana kadar diyordu bı şair.
Sen evli misin şu an?
Yine de zor bi durum ama suç sende evlilik öyle basit bir karar değil iyice düşünmen tartman gerekirdi. Ben mesela o kişiyi cidden çok sevmiştim ama evlilik olmayacağının farkındayım maalesef bu ülkede evlenmek için sadece sevmek yetmiyor
Tamamen tecrubesizlik biraz cahillik babam beni kız gibi büyüttü, arkadaş çevrem aktivite yoktu hep ev hep ev cinsellikte var tabi kaptırdım kendimi
Yazık kadına gerçekten bi de o kadar olay olmuş vazgecseydin o zman 3 günlük hayatı tiksindiğin biriyle geçiyorusn çok acı Allah sabır versin kadına
Amin hem ona hem bana tijsindigim demeyelimde beğenmiyorum bosanamiyoruz ağır geliyor boşanmak çocuklar var
Kaç çocuk
Yazık o çocuklara hayatınızı sevmediginz ya da beğenmediğinz insanla evleniyorusunuz madem çocuk yapmayın bari onların hayatını karartmaya hakkınız yok
Engeli kaldir yorumlarını gormuyorhm
Mesaja gir görünüyo ve ben engellemedim
Mesaj kutuna tukladigimda engelli yazıyor ben engeli kaldirdim
İki cocuk
Yahu seviyorum severek evelndik fiziğini sevmiyirhm bedeni çok küçük boyu çok kısa birde dışardaki kızlar ar namaus yok öyle. bir giyiniyorlarki onlair görünce birde eşime bakıyorum alakası yok etkileniyriuz Allah bosunami tesettürü emretti.
Şaka mısın sen ya utanmadan yazıyo 2 çocuk babası bi de sen önce gözüne mukayet ol nasıl severek evlenmektir bu evlenmeden öncede eşinin boyu kısaydı o zaman vazgecseydin eğer fizik ve boyu bu kadar takıyosan o zman vazgeçip evlenmicektin gelmiş burada aşktan gözüm kör olmştu diyo aşık bi insan sağa sola açık kızlara bakmaz aşık bi insan karşısındaki kişiyi olduğu gibi sever ne anlatıyon burada
Ya he he heryer ciplaklarla dolu gelmiş bana burada edebiyat yapıyor. Kızların hiç suçu yok yani
Senin gözün onlara kayıyosa kızlarda değil sende suç karakter yoksunu yasık karınla çocuğuna
Sen kendini avut niye heryerde masaj salonu var niye bankalarda avmlerde hep açık saçık makyajlı kızlar var bunlar hep müşteri çekme taktiği ya biz dünkü cocukmuyuz dış güçler bu hale getirdi amaç aile yapısını yıkmak insanları İslam'dan uzaklaştırmak. Kızlar gösterirken sıkıntı yok bizim gözümüz kayincami sıkıntı oluyor açıp gezen kizlarada yazık o zaman
Sen kızların o haline kanıyosan sende suç kardşm fazla açıklık zten kötü bakmıcaksınz o zman
Konu nerden nereye gelmiş battıkca batmış konuştukça saplanmış ya
Valla ben normal bi şekilde yazdım bu adam ne kadar cahilse açık kızlara getirdi konuyu gelmiş burdan karısının arkasından yazıyo karımın vücudunu beğenmiyorum diye yazık ne diyim
Kafa pırıl pırıl hocam fazla şey etmeyin aynı seviyeye inip çıkamamak var travma filan olur aman diyim 😄
Gereksiz bilmeden konuşma başına geldi Miki öyle diyosun
Evlenmek için evlenmem ben hocam dürtü ve arzu kurbanı olmam sırf evlenmek için evlenecek birisiyle de evlenmem öyle olsa manken gibi Bir eşin vardı 19zum da ondan sonra da 9 kişi daha geçti hayatımdan derdi belli evlenmek zamanla da istek arzu azalınca
Kusura bakmayın ama sizin gibi şöyle böyle demek en baştan doğru kararları alacaksın kadınını kötü anlatıyorsun burada akşam aynı yatakta uyuyorsun güzel mide 👍🏻
Yahu eşim müthiş bı kadın benim hayalimdeki kadın değil sadece fizik olarak olay bu evet tecrübesizdim ben zina yapan bı adam değilim sevgilide yapmadim senin gibi evliliğin amacı zaten haramdan korunmak zinaya bulasmamak , imanın yarısıdır evlilik senin gibi sevgili yapıp zina yapsam bende evlenmezdim eşimle acele etmezdim ama o heyecanla yaptık bı hata
Zina yaptığımı kim söyledi?
9 tane sevgilin olmuş halen bekarsin iyiymiş zinayada bulasmadin enteresan
İlk çocukluk aşkım 13 yaşından 19za kadar hayatım da oldu bazı hataları istek ve arzusu tehtit şantaj vs evlilik öncesi yüzünü gösterdi ki gelecek de saçma sebebi olan şeylerden başımın ağrımasına mani oldu diğer kişiler ise aile kaynaklı olan şeyler düşünmediğimi evlilik istemediğimi vs belirttim birisiyle bir şey yaşamadım hocam
Bu benim kadınım olacak dediğim 5 senelik aşkımı zaten 8 sene önce kadar cinsi münasebet için yaptıklarını gördüm diye bıraktım
Güzel bişey zina yapmadan evlenmek ama evliliği kolay bişeymi sanıyosunuz acaba hiçmi düşünmedin ben bunu fizik olarak beğenmiyorum boyu kısa falan demedinmi gelmiş burada iş işten geçtikten sonramı aklına geliyo böyle şeyler her akşam aynı yatakta yattığın birinin arksından konuşuyosun gerçekten zina yapmadan falan demişsin ama bu yaptıgın sevapmı acaba karısının arksaından yazdıgu şeylere bak yazık
Anlatamazsın hocam sal gitsin
Neyse konu kapandı herkese bu
Spor yap kızsın en sonunda me olacak erkek olsan daha kötü
Valla ne yalan soyleyim cok guzel bi yuzun var ,5 kilo alsan ideal
Zayıf olmak değil de tabi Afrikalı aç bir kabilenin kızı gibi de olmayacaksın. Tam tersi kilo aldıkça özgüven azalır. Bunun dışında benim de ilgim azalır
Lan sen kızsın niye takiyosun bunu. Ne kadar narin o kadar güzel (günümüz güzellik algısına göre konuşuyorum çünkü aradığın şey o sanırım) çok da güzel kadınsın takma böyle seyler
çok zayıflık ya da çok kilo özgüvensizlik yapıyor evet bende kilo aldığım zaman dışarıya çıkasım falan gelmiyor buluşmaları ekiyorum
Yok ya çok tatlı görünüyorsun takılma
boş ver belin ince 🤫😃
Benim Kollar da boyle
Öz güvensizlik yapmaz, fiziğin gayet güzel bence canını hiç sıkma, moralini bozma.. çok güzel kızsın maşallah
Tam tersi fazla kilo özgüvensizlik yapar. Ama sen kendini kötü hissediyorsan doktora görünebilirsin bence fiziğin gayet güzel sağlıksız olma yeter.
Spora başlayabilirsin. Spor sayesinde estetik bir vücut formuna sahip olabilirsin. Hem daha sağlıklı hemde daha güçlü olursun.
Gözlerin her açığı kapatır
Güzelliğin yeter senin
Çok güzelsin boş şeylere takılma
Diğer kadınlara göre şanslısın