İkizler burcuyum. Evet bazen kendime katlanamadığım doğrudur. Yapmak istemediğim şeyleri yaptığım doğrudur. Ama yine de kurban olsunlar bana 😂😂😂

#ZorundamıyımEfsane ✌ 1903<<👈👈👈
İkizler burcuyum. Evet bazen kendime katlanamadığım doğrudur. Yapmak istemediğim şeyleri yaptığım doğrudur. Ama yine de kurban olsunlar bana 😂😂😂

#ZorundamıyımEfsane ✌ 1903<<👈👈👈
Kendim gibi birisine çoğu zaman çok iyi bir şekilde katlanırım ancak bazı kötü özelliklerim var. Zor sinirlenen birisiyim ancak sinirlendiğimde yanardağa dönüşürüm karşımdakinin de bu şekilde olması işleri zorlaştırır, özellikle yakın çevreme karşı duygusallığım ileri seviyede, ikimiz de aynı anda bu duygusallıkta olursak etraf sel olur ve anlaşamayız. Son olarak da inatçılığım, bir akrabamız var Mevlüt adında, her inadım tuttuğunda babam Mevlüt konuşuyor der. Karşımdakiyle aynı anda inadımızın tutması bizi o işten çıkaramaz, mümkünse karşımdaki tamamen ben olmasın bu yüzden, farklılıklar iyidir, her eve şart 😅
Sende de yok yok maşallah :D
Ne var ne yok toplamış kucaklamış almış gelmişsin :D
Ben kesinlikle kendim gibi biriyle olmak isterdim. Hatta kendimin bir üst versiyonu, bana bir şeyler konusunda ışık olacak birini isterdim.
Benim gibi ufacık bir konuda bile tartışabilecek, önüme farklı argümanlar sunabilecek biri, ciddi manada zihinsel orgazm yaşatabilirdi bana 🙃🙃
Kendini sevmek ne kadar güzel ✌👏
Kendimi sevmekten ziyade kendimi istediğim insan kategorisine getirmek diyebilirim aslında bunun için. Bir başkasından beklentim neyse ona göre şekillendirmeye çalıştım hep kendimi 😅
Çabalarım zorlanırım da hiç şüphem yok. Ama iyi gelme ihtimali de var. Hem bir kere benim gibi ama hangi konuda? Hayallerimiz mi benzer, düşüncelerimiz mi? Karakterimiz mi, yaşantımız mı? Tecrübelerimiz mi, seçimlerimiz mi? Çocukluğumuz, yetkinliğimiz?
Bizi en iyi kendimiz tanırız.
Katlanmak sözü tuzak gibi duruyor orada yani evet katlanır desem!
Bu kötü kokuya nasıl katlanıyorsunuz?
(Patronlar için ) Bu adama nasıl katlanıyorsunuz!
Alsında evet katlanırım demek bile kendime hakaret gibi geldi.😄
Kötü şeyler katlanırsın, aslında bu da sandalyenin görevi ama neyse konudan sapmayalım
Benim gibi birine eşlik etmek onu hayatıma almak ister miydim emin değilim...
Bak sonunda sende emin olamadın 🤣
Aynı ben gibi kesin savaş çıkacak o ilişki de göz yaşı eksik olmaz yazık bize 😄
Cevap
15Cevap
katlanırım tabi ki de. kendimi çok seviyorum her zaman
Kendini sevmek güzel :D
Yok ya ben biraz Nazlı tripli kırılgan bir insanım buda insanı yorar ben çektirmeyi seviyorum ama kendim gibi birini çekemem gibime geliyor
Ama yok seni herkes sever 🥰🌹
Kusura bakma renkli kadın sende olsan sana laf söyletmem :D
Teşekkür ederim 🙏🌹🌺🥰
Beni benim gibi sevicek biri bu dünyada yok
burada yazdığım yorumlara bakan hepsini beğenen
Her yerden stalklayan
Sürekli yazan
Ilgiye boğan
Ya ben tatlı bı şey görünce kendime almak ya da birine aldırmak yerine ilerde sevgilim alır ilk o almış olur diye düşünen bı insanım
Ne güzel yazmışsın ✌👏
Karakter olarak evet.. Özellikle isterim bunu hatta..
Vayyy güzel cevap 👏
tamam zor biriyim ama bir yere kadar o aşamaya gelene kadar çok zorluyorum kimse katlanamiyor cekimez biriyim ama sonrasi evlere şenlik
O aşamaya gelmek zor desene 🤣
Yani iste katlanabilene😊
Kendim gibi biriyle çok güzel anlaşırdım hatta keşke herkes benim gibi olsa. Dünya mükemmel bir yer olurdu 😅
Waayyy çok güzel ✌️👏
Kimseye katlanmam ben kendime katlanmak yerine kendime ise empati yapmayı ve sevgi duymayı tercih ederim. ☺😊😇
Aynı şey gibi sanırım :)
Katlanmak daha farklı. Alttan almak biraz kendini bastırmak gibi katlanmak bana göre ☺
İkizlere katlanmak gibi bir zorunluluğum var benimde ben pozitif idim negatife çevirdi beni bu ikizler
Bende katlanıyorum 😄
Bukadar kendinizi severkenmi
İkizler kadınına 🙃
O evde savaş çıkar söylim 3. dunya savaşı sizin evden patlak verebilir ozaman 😂😂😂
Çıkmaz mı komşular neler neler söylüyor muş. Ama suçun hepsi benimmiş 😄
Suç atmakta bir numarasınız çünkü sütte leke olur ikizlerde olmaz hep haklıdır
Yok. Oğlan da diyor anne senin sesin çok çıkıyor diye şahidim var 🤣
Biliyoruz da çokta havalara girme bence benimde başımda var yani Biliyoruz hani 😏😏
Sen ne burcusun
Yay burcuyum
Eyvah eyvah. Sizin evde de çok masum günler geçmiyordur
İkizleri bastırdım ben gıkı çıkmıyor
Hiç şüphem yok. Yay kadını da zordur
Hemde ne zor ama eğlenceliyizde yani
Eğlencesini bilemiyorum da zorluğunu gördüm
Herkese göstermeyiz
Diyorsun. Bilemedim şimdi
Öyle işte
Güzel. Doğum günün ne zaman
8 Aralık
Az kalmış. Güzel olur inşallah
İnşallah diyelim
Belki de bütün ikizler aynı değildir
Valla hepiniz aynısınız kabul edin çok gördüm çevremde ginalıksınız
Ben zannetmiyorum hepimizin aynı olduğunu. Ayrıca burçlara fazla güvenmem inanmam.
Biraz önce öyle demiyordun
Fazla güvenmem diyor yine arkasındayım. İkizler kadını iyi tanıyorum. Ama sırf bir tane olduğu için değil başka tanıdıklarım içinde. Yine yay kadını aynı şekilde. Zor olduğunu biliyorum.
Evet, hassas olduğum konulara değinilmedigi sürece oldukca uyumluyumdur.
Çok güzel ✌️👏
Bende ikizler burcuyum. Evet kendim gibi birini katlanırım, sessiz sakin dayanıklı biriyim her şekilde rahatlıkla anlaşırım kendim gibi dost görürüm kendi karakterimi seviyorum.🙂
Evet keske benim bi erkek versiyonum olsa hemen evlenirdim onunla 😅
Bende beni kaçırmazdım. Kimse yoğurdum ekşi demez :D
Efso insanım valla benden bir tane daha olsa daha ne isterim 😂
Efso benim :D
İsmim bile efso :D
Rakibe bak ya :D
:D :D
Azıcık trip atan ve azıcıkta sinirli olabilirim ama bitaneyiimm🤭 katlanırım tabiki😂
Maşallah :D
Hem nasıl keşke katlanmak ne kelime zevkle onurla..
Vay vay vay 🤣
Ekşiyme yüzünü güzel bir şey söyledim ya 😊
Peki 😊✌️
Huysuzum bende onun gibi, Allah kendim gibi birine katlanmaya sabırlar versin derim
Kendini bilmek ne güzel 😂
Dogrularimla yanlışlarımla ben benim işte
Hayır, asla katlanamam..
Kendine mi 😄
Evet.. 😂😂
Bak şimdi 😄
Neden? 😃
Hiç öyle birisi durmuyorsun oysa ki uyumlu gibisin 😄
Teşekkür ederim.. 😃
Rica ederim 🌹😊
Sanatsever sanatseverle, entelektüel entelektüelle gayet iyi geçinirdik. Ama Türkiye'de kadınlar badboy playboy ve mafya seviyor sadece.
Evet kendim gibi birini bulursam geçerdi aynen
Kanka olurdunuz :D
He ya güzel olurdu🤣
Evet ama sürekli değil 😄
Yok seninle bir ömür rahatlıkla geçer 🤣
Rica ederim güzel baktırıyorsun çünkü.
Keşke kendim gibi biri olsaydı ruh ikizim olurdu
Birde Beşiktaşlı olsaydı :D
:D zorla Beşiktaşlı yapacağım seni :D
Hemde nasıl efsaneyim ben
İki şişko bir arada 😂
Benim diğer adım efsane 😎
Vermem kimseye adımı 😄
Haaa senin ismin dimi özür yaa ben şahane diyim o zaman kendime 🤭
Anlaştık şişko ✌️😂
Hayır katlanamazdim 😂
Neden komik birisine benziyorsun.
Ama herşeye de karışan bı huyum var kaynana gibi 😂😂
Herkeste var 😂
İşte pek çekilecek bir şey değil 😂😂 babannemden yeterince soğudum zaten aynısı gibi olursam yandık 😂😂
Biraz zor olurdu sanırım.
Ahahah neden ya biz memnunuz senden
Harika vakit geçerdi 😅
Ne güzel. Kanka olurdunuz :D
katlanamazdım yaaa yalan yok
Kendini bilmek güzel :D
doğruya doğru simdi haha
Evet seviyorum kendimi
Asla katlanamam
Düşünmem lazım 🙄
ikizler burcuysan çekilmezsin cidden
Anlatamam yaşaman lazım beni :D
Elbette😊
Çok güzel :D
Bende ikizler burcuyum zor ya dengesizlik var
Ben kendim ile güzel zaman geçirirdim.
kırmızı
Mavi
Kendim gibi birine kesinlikle katlanabilirdim! Negatif her konudan pozitif fikirler üretebilen, yaşamın her detayında bir değer olduğunu bilen biri... Ancak bilinen çözümlerle yetinmeyip farklı yollar arayan biriydim. Bu yüzden hatalarımı da severim; hiçbir zaman "keşke yapmasaydım" demedim. Çünkü hayat, hatalarıyla ve doğrularıyla değer kazanır.
Evet katlanirdim.
Rahatlıkla...
Evet katlanırım.
Evet
Katlanamazdım.
Katlanırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?