Şu soruya da cevap alalım arkadaşlar sjsjs
Kendiniz gibi biriyle anlaşabilir misiniz?
Şu soruya da cevap alalım arkadaşlar sjsjs
Selamm,
Hadi bu gece dürüst olalım. Kendiniz gibi biriyle anlaşabilir misiniz?
- Yeterince açık sözlü biri olduğum için bu beni biraz deli etse de, çok güzel anlaşırdım... Sabah kavga eder, akşam rakı keyfi yapardık sdfghsd
(Her şeyi açıklamak zorunda bırakan insanlara ithafen; birbirine çok benzeyen iki arkadaştan ilham aldım sdfhgsfdghsfdghsfdghdfhsdfghsfdhg)

Görsel fikri @Carvel kardeşimin favori karakteri xd
Valla bilmiyorum ya, bazen kendi içimde bile çelişiyorum bazı durumlarda, ama anlaştığım zamanlarda oluyor tabi ki. O yüzden net bir şey diyemem.

Eyvallah etiket içinde
Evet asıl kendim gibi biriyle anlaşırım tabi ki de.. kendimden zıt insanlarla hiç bir şekilde anlaşamıyorum ben çünkü.
ama tabi ki de burada karakteri de önemlidir. sırf bana benziyor diye sevecek değilim. önce güvenmem samimiyet kurmam lazım benim.
Anlaşırım, neye nasıl tepki vereceğini bilirim hiç değilse
Ya o beni öldürür ye ben onu whahsh
Cevap
19Cevap
Hiç kimse kendisi gib bir kişilikle asla anlaşamaz o uyumu heyecanı yakalayamaz oyuzden zıt kutuplar birbirini çeker derler iki ruh asla birbirine denk gelmez
Gayet dürüst bir şekilde cevap verirsem mis gibi olurdu deliler gibi eğlenirdik ya.
Haftaya nikahı basardım 😆
Allah korusun sfdghsd
Benim derdimi ancak ben gibimsi çeker 😆
Ne olabilir ki derdin :D
Görseli görür görmez kesin @Carvel dedim. Aşağı inince de öyle olduğunu gördüm.🤭
Kendim gibi biriyle çok iyi anlaşırdim. Ama zıt düşüncelerde inatlaşırsak sonumu çok fena olur
@LastGuest Teşekkür ederim
@Carvel and @LastGuest aaa beyler şımartıyorsunuz beni. 🤭🤭
Dermişim.
@LastGuest olsun 2-3 yorumda yaparız :D :D
Ben ayna gibiyim o yüzden sorma bana senin vicdanın yokmu konunun vicdan ile alakası yok ben aynayım seni sana yansıtırım
Anlasirim tabiki sorun olmaz
Zor bir insan değilim ne kadar sadakat sevgi görürsem okadarini veririm kolaydır benimle anlasmak
Kendim gibi biriyle iyi anlaşırdım ama bazı zorluklar da yaşanabilirdi. Çünkü ben zaten her şeyi biliyorum ve karşımdaki de benim gibiyse, tartışacak ya da birbirimize öğretecek pek bir şey kalmazdı. Ama diğer yandan, aynı düşünme tarzına sahip olmak iletişimi çok kolaylaştırırdı.
Yani bilmiyorum hiç kendim gibi birine denk gelmedim. Karakter olarak herkesle anlaşıp, geçinen biri de değilim zaten. Ben nerde zıttım var onu buluyorum ya da o beni buluyor.
Evet kesinlikle hem de. Yalan ve aldatmanın olmadığı bir ortam olurdu. Sorumluluklarını bilen. Tek sorumluluğu sevmediğim konu ev işi. İse giderim ama ev işi en sevmediğim şey. Onunda büyük bir ihtimal öyle olurdu oyuzden bir yardimci tutardık en azından ayda 3 kez. .
Kendim gibi biriyle anlaşırım hiç yaşlanmayız enerjimiz ve neşemiz ömür boyu sürerdi ne güzel 😊
Ne güzel:)
Hayaller hayaller 😂
Belki çok kavga ederiz ama sonunda barışırız küslüğümüz uzun sürmez o yüzden anlaşırımm
Ben anlaşırım ya çok eğlenceliyimdir kafa yapım iyidir benim.
ay yok kendim gibi birisiyle asla anlaşamam ben bıçaklarım onu
Hayır çok sıkıcı ve kendini beğenmiş bir insanım aynı zamanda tembel ve hayalperestim açgözlüyüm birde hep daha fazlasını isterim ama bunu asla elde edemem çok kıskancım Patavatsızım sinirlenince çok kırıcı oluyorum ama normalda pek konuşkan değilim ve çok korkak bir insanım birazda eziğim ve fakirim ve çirkin ve işsiz ve asosyal
Yok gerçekten böyleyim bir sürü insan hep bana işeyaramaz ve çirkin olduğumu asla iyi bir yerlere gelemeyeceğimi söyler kabul ettim artık Ve ailevi sorunlarım var annemden babamdan akrabalardan bir sürü travmalarım var hiç sevgi görmedim
Bilmem. İlişki yaşamak için kendimi yaşlı hissediyorum anlaşmış olsaydım bile "ula defol gözümün önünden sürekli yanımda mi olcaksin sen ben yalnız kalmaya alışkınım defol" derdim yani 😅
Bulamadım ki bulsam hemen kelepçeyi takacağım. Benzeyenlere denk geldim onlarda taklit yapıyormuş pandomimciler...
çok iyi anlaşirdim. ve çok eğlenceli delidolu olurduk. ama bazen küçücuk birşeye sarılır ağlardık... oturur çizgi film bile seğredip çekirdek çitliyip kahkahalar atardık... dünyayi turlar... doğada gezer... şakalaşır... kendim gibi biriyle olmanin hayeli bile şu an mutlu etti beni😁😁😁🤗.. bu süper olurdu dünyada cenneti yaşamak gibi gelirdi hayat..
Evet gayet iyi anlaşırım. Çünkü empati sahibi ve güvenilir bir yapım var. Neşeli ve enerjiğim. Sadece aşırı duygusallık huyum var. Ama onu da bir noktada dengelemeyi biliyorum..
İnadımızdan birbirimize yazmayız ve konuşamayız ama bunlara nazaran diğer insanlardan daha iyi anlaşırız bu kişiyle.
ruh eşi denilen şey bu değilmi zaten insanlar hep kendi gibi birini arar ortak noktaları ortak zevkleri olan kişileri tercih eder
Kanka bile olurdum 😅
Benim gibi bir kız olsa öbür dünyada da birbirinizi bırakmazdık huri ve gılmana gerek kalmazdı
Anlaşırım zaten benim gibi biri ile anlaşamayan kendini camdan atsin
Anlaşırım tabii, ne var benle anlaşmakta mikemmel anlaşırdık biz 🥰😅
Erkek versiyonum ile ilişkisel anlamda güçlü bir bağ kurabilirim ama hemcinsim noktasında hayır
Kesinlikle çok iyi anlaşıyorum. Bana tümden benzemese bile benzer yönlerini bulup tadını çıkarıyorum
Her zaman anlaşamam galiba, bazen insan kendisiyle bile kavga ediyor çünkü
İlk gördüğümde nefret ederdim ama sonradan anlaşabilirdim
Anlaşırdım da ne bileyim yine de biraz benden ciddi olsa daha iyi daha çok çekerdi sanki
Evet keşke benim gibi biri olsa hayat çok daha kolay olurdu
Bilmiyorum ama isterdim bakim ne diyecek benim hakkımda
anlaşırım gayet mantıklı makul bir arkadaşlık
Anlasamam. Ben baskın bir insanım. O da öyle olursa rol çakışması olur. Sonra gelsin kavga gitsin kavga.
Anlaşırım herkes benim gibi olsa keşke
benim gibi olan biri beni iyi anlardı, çok keyifli olurdu.
Tabii ki anlaşırdım :)
Ooo süper ikili oluruz 😅
Anlaşırdım, bence çok tatlı ve uyumlu biriyim
Muhtemelen sürekli aynı anda konuşmaya çalışır ve birbirimizi dinlemeyip kavga ederdik :)
Kendim gibi biriyle anlasamam. Sürekli trip atabilirim
Biraz sinir var onun dışında hallederiz
Anlaşabilirim ama kavgada ederim
Yiok. Hadi hadi bazen evet.
Asla
anlasiriz ya, azicik zorlar ama anlasiriz mutlaka
Anlaşırım rahat hem de
Anlaşamıyorum
Evt iki deli xd
Bulsam nikahı basarım
Evet, iyi anlaşırım.
Süper ikili olurduk.