Kişilik & Karakter Kendiniz gibi birisiyle anlaşabilir misiniz? AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kendinizden memnun musunuz? Kendinizle anlaşabiliyor musunuz?😀Bende kendimden memnunum 😀 Kendiniz gibi birisiyle anlaşabilir misiniz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet çok iyi anlaşırım 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Bazen biraz huysuz ve agresif oluyorum ama bana göre özünde çok iyi ve yardımsever bir insanım. O yüzden de iyi anlaşabileceğimi düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Anlaşamam. Bir ortama bir lider yeter. Taht kavgasına gerek yok 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bilmem. benim gibi bir kadinla ayni anda ayni seyi hissedersek mutluluktan olurduk 1 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Evet kendimi seviyorum canım kendim öpüyorum seni.. 1 0 Yorumla
cuhbbvhj Takip Et Xper 2 Yaş: 39 1 yıl Evet beni benden başka kimse anlamaz zaten benim benim gibi hatta kopyama ihtiyacım var onun dışında her şey boş laf 1 0 Yorumla
AslanDogan34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Benle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Bir noktaya kadar benzerlik güzel 1 0 Yorumla
duffham Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Asla :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet çok iyi anlaşırım
Bazen biraz huysuz ve agresif oluyorum ama bana göre özünde çok iyi ve yardımsever bir insanım. O yüzden de iyi anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Anlaşamam. Bir ortama bir lider yeter. Taht kavgasına gerek yok
Bilmem. benim gibi bir kadinla ayni anda ayni seyi hissedersek mutluluktan olurduk
Evet kendimi seviyorum canım kendim öpüyorum seni..
Evet beni benden başka kimse anlamaz zaten benim benim gibi hatta kopyama ihtiyacım var onun dışında her şey boş laf
Benle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz
Bir noktaya kadar benzerlik güzel
Zor biriyim
Asla :D