Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olduktan sonra kız olmuş erkek olmuş hiç önemli değil ama yine de kız çocuğu bir başka ya 🥲💖

Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olduktan sonra kız olmuş erkek olmuş hiç önemli değil ama yine de kız çocuğu bir başka ya 🥲💖
Herhalde çoğu erkek ister benim gibi :D. Bir kız çoğunu yetiştirip büyümesini izlemek çok acayip ve güzel bir şey bence. Hep şu video geliyor aklıma :D
https://www.youtube.com/embed/zW4fbRLc8McBazı erkekler soy erkekten devam eder diye kız çocuğunu daha değersiz görüp istemiyor. Bazı erkekler ise önyargılı davranıyor ama kızı olunca yumuşuyor. Bazı erkekler ise direkt kız çocuğu sahibi istiyor. Ha birde kız çocuğu masraflı olur diye istemeyen var. O değilde görseldeki ortam şahane. Adamın uyum sağlayabilmesi çok havalı.
Kesinlikle görsel her kız babasının olmasa bile her kız çocuğunun hayali olabilecek güzellikte, yıl neredeyse 2025 olmasına rağmen hâlâ bebeğin cinsiyetini belirleyenin babadaki XY kromozomu olduğunu bilmediği için "nasıl erkek çocuğa hamile kalamazsın" diye atarlanan kaynana ve babalar var. Cahilliklerinde boğulasıcalar
Kadınlara değer veren bir toplumken, Tomris Hatun gibi kendi soyundan gelip hükümdarlığa yükselmişken, soy erkekten devam eder mantığına nasıl geldiler hiç anlamadım 😑. Soy 2 taraftan da devam eder. Ha kız ha erkek ne fark eder? Kim güzel temsil ediyorsa. Ailelere eğitim şart.
Teşekkür ederim 💜.
Evet var var. Benim tanıdıklarım karşı cinsler hep kız çocukları seviyorlar.
Zaten babalarda genelde kız çocuklarına daha düşkün oluyorlar:)
Değil mi ya 😁
Evet evet benim babamda benimle kardeşimi daha çok düşünür, ayrı bir ilgilenir. Ama bu güzel bir şey. Bence baba bir evde temel taş
Koruyucu güdüsünü hissetmek harika duygu.
Kesinlikle çok iyi hissettiriyor 💕
🌸🎈🩷🤗
Var tabi ama her şeyden önce hayırlısı
Senin kadar güzel bi
Kız bebeği olması için ne yapmak lazım
Hahah özel sırlarını yöntemlerini paylaşacaklarını sanmam 😁 ama ben bi görüşeyim onlarla
Teşekkürler eic için
Bir mesajını da hakettim bence
Cevap
21Cevap
Evet tabi ki de.. bende kızım olmasını çok isterdim elbette.. inşallah olur
İnşallahh
Kız çocuklarının yeri bir başka oluyor ayri bir guzelligi var daha tatlı daha yakın oluyorlar insanın mutlaka bir kızı olmalı
Kız çocuğunun enerjisi her zaman bir başka😊 Bazen yaşlarından bile büyük şeyler yaparak insanı şaşırtıyorlar gerçekten. Yeğenim henüz 2 yaşına girmedi ama eli belinde bağlı yürüyüş yapıyor. Babasının taklidini yapıyormuş meğerse😅
Maşallah, Allah bağışlasın 😊
Her erkeğin ruhunda kesinlikle "kız babası olma isteği" olduğu söylenemez, çünkü insanlar bireysel olarak farklı duygusal ve kültürel tercihlere sahiptirler. Bazı erkekler, kız babası olma fikrini derinden benimseyebilir, çünkü kız çocuklarına özel bir bağ ve koruyuculuk hissi geliştirebilirler. Diğerleri ise çocuklarının cinsiyetinden bağımsız olarak eşit derecede sevdikleri ve bağlandıkları bir ilişki kurmak isteyebilirler.
Benim oğluşum var. Ama kız babalarının dediğine göre kızın olmadan baba olduğunu anlayamıyorsun. Çünkü kız babayı oğlan anneyi sever. Karşı cins oldukları için yani.
Bu tarz hayal etmedim sırtımda çimenlerde sanki o özgürce uçarmış gibi hissetsin diye koştuğumu hayal etmiştim. Fotodaki benlik değil...
Umarım yoktur. Çünkü bazı erkekler kadın ruhundan asla anlamıyor. Bu gibi kişiler kız babası olursa sadece her gün daha üzer kızlarını ve yıpratır. Bunu da ne kız çocuklrı, ne de babaları istemez diye düşünüyorum
degil baba olmak ben cocuktan bile korkuyorum. hayal dahi etmedim baba olmayı
bir cocuk cok büyük bir sorumluluk egitimi bakımı ahlakı vs derken toplum istedi diye neden cocukla ugrasayim benimde soyum ilerlemeyi versin
gerci tanidigim herkes iyi bir baba olacağımi dusunuyor ama neyse
Kesinlikle evet akli olan vefa isteyen dua isteyen koz evlat edinir😀
Benim var. anasini soluma kizimi sagima takip gezmek
Ister bence erkeğe kiz babası olmak yakisiyorzaten çok aşırı düşkün oluyorlar
Zannetmem.
Oğlum olsun benim yapamadıklarımı yapsın, kopyam olsun tarzı düşünenler de var aralarında.
Vardır bence, çünkü kızlar babalarına aşık olur ✨
Mesela kızı olan oğlumda bari olsun ister de. Aman çocuk doğurmakta ne Antinatalist düşmanı o insanların Pronatalistliği batsın öyle emi.
Yooo hiç istemem erkek olsun ki oglum olana kadar en iyisi benim sözüm boşa cikmasin :D
İlk önce kadınlara nasıl davranılması lazım onu öğrensinler sonra olurlar
Hiç düşünmedim ama olsa gözümden daha iyi bakarım kızıma eminim.
Her erkekte olmasa bile çoğu erkek kız babası olmak ister
Benim babam kız babası olmayı sevmedi mesela 🥀
Başkasını bilmem ama ben çok isterim
Bilmiyorum ki kişiye göre değişir bence
Var evet
Vardır illaki olmayanlar da olunca anlar
Yaşama sebebim desem abartmış olmam
Bende var
Var bence. Çok tatlı
Evet var..
Çoğunun diyelim
Çoğunda vardır bence