Büyük bir çoğunluğu ister. Babalar kız çocuklarını daha çok sahiplenip, şefkat verme duygusu içerisindeler. Çünkü bu kadınların ve erkeklerin doğasında vardır. Eee birde minik olup, tatlı bazlar cilveler yapınca daha da artıyor. Ayrıca aynı sebepten kız çocukları da babalarına düşkün oluyor. Bu da daha yoğun hissettiriyor
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kiz cocuklarini cok severim ama kizim olsun istemiyorum. Cok zor kiz olmak. Yani işin gercegi yaradan dahi acımamış bize, erkekler mi acıyacak? Reglisi, dogumu, lohusaligi, menopozu olene kadar derdi bitmiyor bu cinsiyetin yaradilis olarakta. Detaycilik, duygusallik daha da sıkıntı. Bizim gibi ataerkil ulkelerde el bebek gul bebek baktigin kizinin adi bile olmaz. Evlendirirsin yine endiseli olursun. Kocasi iyi davraniyor mu vs diye.
Kiz olmak biyolojik acidan da, psikolojik acidan da, bu ulkede sosyal baski vs acisindan da cok zor. Biyolojik olarak Allah'ta bize omrumuzde pek bir rahatlik vermemis. Kaldi ki onun yarattigi erkek cinsiyeti rahatlik versin. Hani kac kadin cikarda su dunyayi rahat, doyasiya, agrisiz sancisiz yasadim der ki? Bunlari dusununce bir kiz dunyaya getiripte ona bu zorluklari yasatmak istemiyor bir yanim. Bir kadin olarak biyolojik olarakta, psikolojik olarakta cok zorlaniyorum. Sanırım tum bunlari bir kiza daha yasatmak istemiyorum icten ice. Ama cok severim kiz cocuklari. Cilvelerini, tatliliklarini. Keske biyolojik olarakta, psikolojik olarakta daha rahat yaratılan bir cinsiyet olsaydik.
Rabbimiz de bildirmis regl donemlerinin vs eziyet oldugunu. Biz bu dunyada biyolojik olarak eziyet cekiyoruz. Bir omur de bitmiyor. Ben ilk adet oldugum sirada menopozu ogrendigimde cok sukur bir gun bitiyormus dedim ama buyudukce arastirdikca ogrendim ki menopozda rahatlik degil. Onunda ayri dertleri var. Hamilelik, dogum gibi olaylara hic girmiyorum cok cok zor. Su dunyadan tat alan, rahatca yasayip giden, tadini cikaran bir erkekler acikcasi. Bizde oyle degil maalesef.
Her erkek ister mi bilmiyorum ama ben isterdim. Evde pata pata koşması, babacımmmm diye kucağıma atlaması, saçını duştan çıktıktan sonra taratması, oyuncakları ile beni oyununa dahil etmesi, dışarıda başımın üstünde cadde sokak demeden turlanmasını, alışveriş yaparken sepetin içinde baba şunu da alalımmm mı? diye sorması, yemek yaparken tezgahın üstünde beni izlemesi ve birden yanaklarımdan öpmesi.. Vay be daldık yine hayallere.. Ustam bizim hayalleri siyah poşete koyar mısın?
Bilmiyorum ama bence çoğu ister benim gibi. Olması bile huzur verir, bir kız çocuğuna sahip olmak ve büyüyüşünü izlemek bana çok garip geliyor, çünkü huzur ve sevgi ile dolacağımı hissediyorum. Kız çocukları nedense daha sevgi dolu , vicdan sabini ve merhametli oluyorlar.
Kız çocuk başka bir olay ya evet Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin ama kız çocuğu annesi/babası olmak bambaşka bence birşeyler isterken gelip kedi gibi miyavlaması, yaptığı şeyleri heyecanla gelip anlatması, yeni bir kıyafet giydiğinde prenses gibi olmuş muyum deyip salına salına yürümesi, inanılmaz tatlı tepkileri, ayrıntıları çok hızlı farketmeleri, nazlı oluşları yani daha ne diyim ki ( bal gibi bir yeğenim var deneyimlerim onun sayesinde iyi ki var 💕)
Haaaa bu kafadaysan sana bir şey söylemenin lüzumu yok. Bir şey anlatmanın gereği de yok. Çünkü senin kafan evlilik müessesi için uygun değil. Sen verimsiz bir varlıksın. Doğdun yaşadığını zannedeceğin bir zamana dek hayatta kalacaksın. Sonra da ölüp gideceksin. Dedim ya verimsiz bir varlıksın sen. Verimsiz ve kısır...
Bu hayattaki tek amacı üremek olan bir yaşam formu değilim en azından. İlle de genlerim diyerek bir asalak üretip ona hizmet edecek kadar boş, bencil, egosunun kölesi bir varlık değilim
Sen yeterince kibir budalası bir angutsun bu halinle yavrum Ama farkında değilsin. "Ben doğdum büyüdüm yaşarım ama benden sonra birisinin üretip yaşamasına izin vermem" diyen kibir budalası bir andavalsin hem de...
Senin kibir anlayışına tüküreyim Git biraz Emil Cioran, Arthur Schopenhauer falan oku Beyni yerine içgüdüleriyle hareket eden ilkel canlıya ne anlatabilirim ki
İçinden çıktığı toplumu aşağı gören Ezik ruhlu mankurt... Kendi kabuğunu beğenmeyen sürüngen... Gavuru putlastiran ve gavurdan beslenip Gavur gibi yaşayan... Kendine ait bir kimliği olmayan omurgasız yaratığa... Ne desen boş tabi Sen de haklısın yavrum... Çöp ruhlu yaratıklar... Ara ara mezarlıkları ziyaret et çocuğum Oralar; hayatta iken kendini vazgeçilmez zanneden kibir budalası angutlarin kemikleri ile dolu... Senin gibilerin yani... Ara ara ziyaret et de; kibirini tedavi et...
Fotoğrafa öldüm. Bu arada, kız erkek ne fark eder evlat evlat değil mi ne saçma şey.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sadece olumlu taraflarına bakılıyor objektiflik yok şuanki pis devirde rezalet ülke şartlarında erkek çocuğu yetiştirebilmek bile imkansizken kız çocuktan hiç bahsetmiyorum bile.
kız çocuklarını çok tatlı bulsam da kız çocuğum olsun istemem açıkçası. zaman çok kötü ve daha da kötü olacağı gerçeği varken onu bu dünyada ki kötülüklerden nasıl korurum bilmiyorum.