• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Her erkek baba olmak ister mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
712
Yapay Zekaya Sor

Eşinizin hamile oldugunu duysanız ne tepki verirdiniz?
Bu sorum herkese 🤍

Güncellemeler
1 yıl
Süper soru icin tesekkurler ✨️
Her erkek baba olmak ister mi?
Hamilelik Soruları Babalık Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

ben erkeklerin nasil baba oldugunu, nssil babaligi hissettigini anlayamiyorum ya. Her seyi biz kadinlar yasiyoruzncunku bu asamada. Bazen empati yapiyorum, tam tersi dusunuyorum erkekleri anlamak icin. Baba hamile kalip dogursa, emzirse vs diye.

Simdi tam tersini dusunelim. ben anne olarak sadece yaparken katkim olmus. Hamilelik surecini yasamamisim esim yasamis. Dogumda binbir zorlukla esim dunyaya getirmis. Sonra gelip benim kucagima anne oldun diye bir bebek veriyorlar. Ama o vakte kadar o bebekle bagim olmamis. Dusunuyorum da annesi gibi hisseder miyim, ne kadar hissederim? Hani bakicilik yapsan kucagina alir o bebegin ihtiyaclarini karsilarsin mesela, eline bir bebek tutustururlar.

Erkekler babalik duygusunu nasil hissediyor ve yasiyor anlamiyorum. Resmen ellerine al sen babasin bu da cocugun diye bir bebek veriliyor. Bebegin hareketlerini hissetmemis, bag kurmamis. 1-2 aylikken dusuk yapan kadinlar cok uzulur mesela. O kadin onu orada hisseder. Digerleri anlamaz, zaten dogmamisti vs diye ama kadin o bebek rahme dustugu andan itibaren bag kurar, hisseder, o bebegi vücudundan besler. Acısını da ister istemez ceker.

Erkeklere babalik duygusu zoraki mi yerlesiyor, mecbur olduklari icin mi yapiyorlar yoksa Allah veriyor mu o duyguyu biz kadinlar kadar yasamasalarda. Bunu anlayamiyorum. Erkekler cok kolay baba oluyor biyolojik olarak. Bir anda da ellerine şak diye bir bebek aliyorlar. Bana garip geliyor biraz

0
    15 Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Bi bitmedi erkek düşmanlığınız baba olmak için hissedebilmek için illa doğurmak gerekmiyor gerçi anlamican beni ama neyse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@Yytgchj kxxmcm

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Komik olan ne ablacım

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Hakaret etmişsin haberin yok ya da bilerek etmişsin

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Allah gönlüne göre hakkettiğine göre versin ne diyim ki erkek düşmanı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Yytgchj her seye de erkek dusmanligi demeyin yeter ya. Biyolojik olarak bahsettim ben. Biz en bastan beri hissediyoruz sizin bag kurmaniz uzun suruyor. Kimi baba o bagi kuramiyor bile. Ben baba olmak icin dogurmak mi gerekiyor dedim? Anlam veremiyorum sadece dedim

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Sen anlam veremesende anlam veren çıkar ablacım

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Aslınsa kızlar babalara düşkün olur ama sen istisna

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Yytgchj ya git surdan. Ulkede babasi olup babasizlik ceken erkek ve kizlarla dolu. Babaligi para getirmek, cocugun maddi ihtiyaclarini karsilamak saniyor buyuk cogunlugunuz. Gelip burada masal anlatma. Gercekleri toplum biliyor zaten. Anne olmasa cocuklarin hali kimbilir ne olur?

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Benim annemde babamda dediğin gibi değil sen sevgi görmediysen benim suçum değil

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Sen babandan sevgi görmedin diye herkesi bir tutamazsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Yytgchj senin annen baban beni ilgilendirmiyor. Ben toplumdan, genelden bahsediyorum. Mesele babamda degil...

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Tamam iyi günler

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

İşin biyoloji kısmına gelince kadın tek yapmıyor çocuğu her ne kadar erkek karnında taşımasada ondan bir parça sonuçta yani erkek olmadan nasıl Bir his olduğunu anlayamazsın

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Bu son yorumum cinsiyetçilik yapmadan önce iki kere düşün kadın erkek birbirini tamamlar 🤞

Yorumla

En İyi Cevaplar

• BuOlsa
    BuOlsa Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 34%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Istemekle sorumluluğu taşimak iki farkli sey... Allah hepimize hayirli, anlayişli, kendimizi geliştirmiş ve cok cok cok sevgi dolu Anne ve Baba Olmak nasip etsin

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ayyy aminnn abla agzina saglikkl

Yorumla
    • BuOlsa
      BuOlsa
      1 yıl

Teşekkür ederim 😊

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kadın erkeği bebek yapmak için kullanır ve amacına ulaşır. Kadının erkekten tiksinen ruhu çocuk yapmak için ona güzel ve kışkırtıcı gözükmek zorundadır.

Erkeği sevdiğine ikna eder her kadın ve sonunda ondan bebek yapar. Yani bu hayatta en çok istediği şeyi eline alır. "Benim bedenimden çıkan, benim kadınlığım, benim için alınan hediye" egolarından bir denklem daha yerine gelmiş olur. O da bebektir.

Bu yüzden bir kadına bu duyguyu tattırıp egosunu tatmin etmek istemem.

0
    6 Yorumla
    • _gunes__00
      _gunes__00
      1 yıl

O zaman gayri meşru da cinsel ilişki yaşamayı her kızla isteyen milyonlarca erkek var. Gayri meşru niye yapmıyor bir kadın çocuğu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@_gunes__00 yapamaz, çünkü toplum tarafından yargılanır. Her kadın gizli saklı şekilde gençliğinde ilişkiler yaşar, evlenmeye yakın da eli yüzü düzgün bir erkek bulup evlenmek ister.

Erkeklere kadınlara sevgi vermeyin taktiklerine kadınlar neden bu kadar kızıyor sanıyorsun? Seni kullanabileyim çocuk yapmak için, gözünü açma diyor, sevgi isterim diyor, çocuk yapmak için senin gibi bir enayiye ihtiyacım var diyemez çünkü

Yorumla
    • _gunes__00
      _gunes__00
      1 yıl

Nasıl da ilk paragrafta bazı şeyleri kendinden bilmiş olduğunu gösterdin ama … 😅😅

Yorumla
    • _gunes__00
      _gunes__00
      1 yıl

Ve gelelim bir de ikinci paragrafa. Yemediği nane kalmayıp el değmemiş kız isterim diye tutturan da kızlar değil. Demek ki sen sevilmeyi hak eden biri değilsin ki kızlar için sevgiyi hak etmiyor diye düşünceler içindesin. Bu düşünceler hiç sağlıklı değil. Bunu sinir olduğum için de demiyorum. Bir psikiyatriste git ve aynı cümleyi karşısında kur , bakalım. O aksini düşünür mü?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@_gunes__00 ozetle aşk meşk hikaye. En iyisi tek gecelik ilişkiler

Yorumla
    • _gunes__00
      _gunes__00
      1 yıl

Düşüncelerin çok saçma gelmiş olduğu için okumadım.

Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Bir tarafım istiyor. Fakat aklım böylesi bir ülkede, geleceği bu kadar belirsiz bir dünyaya çocuk getirmenin vicdani yükümlülüğünü sorguluyor sürekli. Eşim olsaydı ve hamile olduğunu öğrensem elbette kalkıp, hayır olmaz diyemem. O kadar da vicdansız değilim.

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O kadar haklisinki... hastaliktir sagirliktir ne olcagimizda belli degil. O cocuk anasiz babasiz kalabilir. Buyuk sorumluluk

Yorumla
    • Mandarinia
      Mandarinia
      1 yıl

Kesinlikle öyle.
      Birçok kişi çocuk yapmaya hevesli ancak bu ülkede hele hele bugünün toplumunda bir çocuğu dünyaya getirmek çok iyi düşünülmesi gereken bir karar.
      Ama şunu da söyleyeyim, farklı bir ülkede olsaydım daha ılımlı bakardım.

Yorumla
    • Mandarinia
      Mandarinia
      1 yıl

Teşekkürler.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

53

Cevap

89

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.

ben kızım olsun isterdim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Her erkek baba olmak istemez. Benim bir akrabam baba olmak istemiyor. Evleneli 5 yıl oldu, çocuk yapmadılar. Kadın 32 yaşında filan. Erkekte ondan 1 - 2 yaş büyük. Türkiye'de ekonomik durumları, ülkedeki problemleri (göç, eğitim sistemi) düşünüp erkek tarafı çocuk yapmaktan kaçıyor. Kadın artık çocuğu olsun istediğini söylüyormuş. Aslında kadın tarafının maddiyatı gelecekte düşecek miraslarla ilk yüzde %10'luk dilime girecek seviyede iyi. Kirada değiller, arabaları var, karı - koca çalışıyorlar ama yine de erkek tarafı baba olmak istemiyor. Zaten erkek tarafı kadının parasından sürekli yararlanmak istemez genel olarak, çünkü kadınlar maddiyatından yararlandırınca laf ederler. Erkeğin tarafına miras düşer de karı koca rahat rahat yer ya ama kadına miras düşünce kadın adeta bireyselleşiyor, erkekler o mirastan kalan biraz yararlansa kadınlar laf eder. Bunun gibi nedenlerden ailenin erkek tarafı kendine ve eşine güvenemiyor: baba olmak istemiyor. Kısaca: her erkek baba olmak istemez. Ben bir çocuk yapmak istiyorum ama birlikte olduğum kadın evde huzursuzluk yaratırsa, evde/hayatımızda/yaşantımızda şu eksiğimiz var bu eksiğimiz var derse ben de ona güvenemem, ondan çocuk sahibi olmak istemem. Ben de çok lafa söze gelen biri değilim. Karşımdaki kişinin kaprislerini çekemem. Karşımdaki kadın çocuk sahibi olduğumuzda onu daha fazla çekeceğimi düşüneceği için beni daha fazla yoracaktır. Ben de böyle şeylere gelemem. Ya boşanır, bana daha iyi hissettirecek bir kadınla birlikte olurum ya da hiç çocuk sahibi olmam. Evde kadın bağırışları çekecek kadar köleleşmedim. Bana psikolojik baskı uygulayan, psikolojik şiddet uygulayan kadın direkt ayrılmaya/boşanmaya hazır olsun.

2
    17 Yorumla
    • yeppudaa01
      yeppudaa01
      1 yıl

senin burcun ne merak ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@yeppudaa01 Kimseyle tartışacak durumum yok.

Yorumla
    • yeppudaa01
      yeppudaa01
      1 yıl

Tartışmak gibi bir niyetim yok meraktan sordum böyle düşünen bir erkeğin burcu ne diye kimseyi yargılamak bana düşmez herkes kendi hayatına baksın

Yorumla
    • Asasasasassss
      Asasasasassss
      1 yıl

Kısaca bazı erkekler KORKAK deseydin yeterliydi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@yeppudaa01 Evet, herkes kendi hayatına baksın. Hayatını rezil ettirmek istemeyen biri suçlu olmamalı. Kimse kimseye bağıramaz, psikolojik baskı kuramaz, psikolojik şiddet uygulayamaz. Fiziksel şiddet kadar psikolojik şiddette kötüdür ve sürekli cezalandırılan, cezalandırılması olağan hale gelmiş bir suç olmalıdır. Evliliklerde de kadın sürekli bağırdığı ve sürekli para, eşya, tatil bilmem ne konularını bahane ederek psikolojik baskı kurduğu için evlenmek istemiyorum. Bu da suç olmamalı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Asasasasassss Alakası yok. Hayat şartları ve karşıdaki insanlar bunu gerektiriyor. Kadın olan benim akrabam (kuzenim) bu arada. Birisini tutman gerekse onu tutmam gerekirdi.

Yorumla
    • Asasasasassss
      Asasasasassss
      1 yıl

Tabi tabi eskinin insanı çok medeniydi zaten demi. Korktuğunuz için cesaret edemiyorsunuz kabul edin. Hayat şartları falan bahane.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Asasasasassss Neyin korkusundan bahsediyorsun? Medeni derken medeni olan neye göre medeni mesela? İlişkilerin uzun süre devam etmesini baz alırsak eski daha iyi. İnsanın o anlık istediğini yapmasını baz alırsak bugün daha güzel. Bugün bir kadın birisiyle evlenip 5 milyon TL masraf yaptırıp sonra işi boşanmaya götürüp, bu boşanma aşamasında zevklerinin kölesi olduğun için sevgilisiyle aynı evde, odada, otelde kalabilir. Bu zevklerinin kölesi olup o anda istediklerini yapma anlamında iyidir, medeniyet bu mudur? Tartışılır. İnsanın her zaman ilkel benliğinin, canının istediklerini yapması iyi değildir. Yani medeniyet tartışılır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Asasasasassss Kimse evlenmek zorunda değil. Evlenmek istemeyen de suçlanamaz. Almanya'da, Brezilya'da herkes evleniyor mu git araştır bakalım. Oralarda birisine evlenmediği için suçlasan sana gülerler. 😂

Yorumla
    • Asasasasassss
      Asasasasassss
      1 yıl

Desen ki ben korkak bir erkeğim o yüzden evlenmiyorum ya da evlilik şöyle böyle birkaç şey desen anlarım. Kadınlar şöyle böyle derse evlenilecek kadın çok var bahane uydurmayın. Kocaman bir korkaksın kabul et

Yorumla
    • yeppudaa01
      yeppudaa01
      1 yıl

@Asasasasassss hayır öyle bir şey demezdim

Yorumla
    • yeppudaa01
      yeppudaa01
      1 yıl

yani kadın içinde geçerli erkek sürekli kadına psikolojik şiddet uygularsa kadında çekmez insanlar evlenmemekte haklı kadında haklı kadın evlenmiyorsa akıllıdır zaten evlilik kadınlar için daha zor

Yorumla
    • Asasasasassss
      Asasasasassss
      1 yıl

@yeppudaa01 görüyoruz net bir şekilde kimin akıllı kimin akıllı olmadığını

Yorumla
    • yeppudaa01
      yeppudaa01
      1 yıl

@Asasasasassss ne görüyorsun sen mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@yeppudaa01 Haklısın. Kimse kimseye psikolojik şiddet uygulayamaz. Bir insanın suçlu olması için illaki fiziksel şiddet uygulaması gerekmez.

Yorumla
    • yeppudaa01
      yeppudaa01
      1 yıl

aynen en güzeli bekar olmak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@yeppudaa01 Evet, evlenmek zor. Türkiye'de daha zor zaten.

Yorumla
  • Nâmecnun
    Nâmecnun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Çok istiyorum ama bu zamanda çocuk yetistirmek çok zor ama istiyorum da...

Geçen gün dolmuşta yanına çocuklu biri oturdu , ben camdan dışarıyı izlerken birden bebeğin benim parmağimı yakalayıp sıkıca tutmasıyla kafamı çevirdim ve baktığımda bana bakıyordu ve böyle biraz daha tutmaya devam etti , küçücük parmakları vardı çok güzeldi, çok güzel bir histi hele bir de benim çocugum olduğunu hayal bile edemiyorum , mükammel bir histir heralde karının senin çocuğunu kucağına almasını görmek felan🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹

4
    2 Yorumla
    • minyonnkizzz1
      minyonnkizzz1
      1 yıl

Çok tatliii😅😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Oyyy yaa icindeki sefkatin hiç bitmesin 🌸😊🥹🫠

Yorumla
  • BALAT34
    BALAT34 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 79%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ben istemiyorum sanırım. Kedim var bir tane 4 yıldır birlikteyiz, o rahatsızlanınca bile aklım çıkıyor benim. Bu ülkede olan biten onca şeyden sonra okula gönderirken, dışarı oyun oynamaya gittiğinde vs. panik ataklar geçiririm ben. Ayrıca bir kadınla ilişkimi oralara götürebileceğimi sanmıyorum, çünkü yaşadığım ilişkilerden sonra (aldatılma, sevgimin fazla gelmesi ve karşı tarafın istisnasız her zaman şımarması vs. durumları) insanların gerçek yüzünü gördüm ve onları algılama şeklim çok değişti. Çevremi gözlemleme yeteneğime de yansıdı bu durum açıkçası. Ben kimsenin arasında bir kaç yıldan sonra sevgi, aşk, aidiyet gibi ilişkinin olmazsa olmazı duyguların hala diri kaldığına şahit olmadım ve bu durumda böyle yüzeysel ilişkilerin üzerine çocuk yapmak çok bencilce geliyor bana.

2
    2 Yorumla
    • Acilsorumvar01
      Acilsorumvar01
      1 yıl

Bu düşünce ben

Yorumla
    • BALAT34
      BALAT34
      1 yıl

@Acilsorumvar01 Keşke böyle düşünmek zorunda kalmasak ya da haklılık payımız olmasa, ama gerçek bu maalesef

Yorumla
  • yeppudaa01
    yeppudaa01 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 41%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

her erkek istemez aklı başında ileriyi düşünün insanlar evliliği düşünmez ki çocuk istesinler bilim insanları bile söylüyor yaş ilerledikçe insanlar evlenmiyor cocuk istemiyor çünkü bilinçleniyorlar yaş aldıkça hatta bilim insanları mantık evliliği diye bir şey olamaz çünkü mantıklı insan evliliği düşünmez evliliğin mantıklı tarafı yok diyorlar hak veriyor tabi

2
    0 Yorumla
  • tarihizle
    tarihizle Takip Et
    Master Yaş: 61 , eic 99%
    1 yıl

Babalık annelik kadar kutsal ve keyifli
    Çocukların bin bir türlü
    Sorunlarına rağmen
    Ben onlara bulmaca
    Gözüyle bakıyorum
    Her gün yeni bir soru
    Ve sorun
    Ama çözmek için
    Ama çözemedikçe
    Yine de çok keyifli

2
    0 Yorumla
  • erkekişi
    erkekişi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Bir kızım olsun istiyorum, evet yaşadığımız ülke/dünya pek iyi bir yer değil ama gözümden iyi bakıp kollayacağıma eminim.

Sosyal medyada gezerken genç çiftlerin çocukları ile ne kadar mutlu olduğunu görüyorum, kendi adıma üzülüp onların adına mutlu oluyorum. Umarım bende bir gün muhteşem biriyle tanışıp muhteşem bir aile kurarım.

4
    7 Yorumla
    • erkekişi
      erkekişi
      1 yıl

Asıl soruya cevap vermeyi unutmuşum ama muhtemelen ağlardım. Erkekler ağlar mı diyen dangalaklar bu hayattaki gerçek mutluluğu asla tadamayacak olan duygusuz mahluklardır.

Yorumla
    • sofyy
      sofyy
      1 yıl

Muhteşem insan yoktur, insanlar kusurlu eksik varlıklar

Yorumla
    • erkekişi
      erkekişi
      1 yıl

@sofyy haklısın ama şöyle bir söz var "Gönül kimi severse dünya güzeli o'dur" bu şekilde bakarsanız olaya muhteşem insan olabilir.

Yorumla
    • sofyy
      sofyy
      1 yıl

Men o şekilde bakıyorum zaten, şunu unutmamak gerek hemen hemen her kesden azda olsa darbe alacağız bizi üzecek bir şeyler illaki yapacaklar, o yüzden insanları idealleştirmemek lazım

Yorumla
    • sofyy
      sofyy
      1 yıl

Ben*

Yorumla
    • erkekişi
      erkekişi
      1 yıl

@sofyy Evet haklısınız, her insan darbe vuruyor. Güvenip her şeyini anlatıyorsun o nereden vurabileceğini unutmuyor.

Yorumla
    • sofyy
      sofyy
      1 yıl

O yüzden her şey anlatılmamali

Yorumla
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Normalde çocuk sahibi olmak istemiyorum ancak eşimin hamilelik haberini alsam sevinirdim ve heyecanlanırdım.

Çocuk istememe nedenim çocuk büyütecek sorumluluğu üstlenmek istemememden kaynaklanıyor. Yine de eşim çocuk isterse onun bu isteğini yerine getirip babalık görevimi layığıyla yaparım.

2
    0 Yorumla
  • _kdrygt_
    _kdrygt_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Bi erkek bi de kızım olsun istiyordum.
    Şartlar ancak erkeğe izin veriyor artık 😌

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aaa Allah anali babali buyutsunnn

Yorumla
    • _kdrygt_
      _kdrygt_
      1 yıl

Babalı büyüyeceğinden eminim de, anası yok henüz ortada ☺️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Anaaa niye😂😊

Yorumla
    • _kdrygt_
      _kdrygt_
      1 yıl

Bilmiyom.
      Nerde, kimin sorusuna cvp yaziyorsa artık 🤷🏻‍♂️

Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

İstemeyen yoktur. İstemiyorum diyen de 20'sinde 30'unda böyle dese de ileride mutlaka çocuk sahibi olmak ister. Erkeklr böyle bol keseden atıyorlar çünkü 60 yaşına da gelseler çocuk sahibi olma imkanları var. Kadınlar öyle değil, o yüzden evlilik ve çocuk sahibi olma konusunda daha aceleciler.

0
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Bazıları istiyor tabi ama her kadın da olduğu gibi annee olmak istemiyor olabilir bazı erkeklerde öyle bence

Ama bizim ailede ve tanıdığım bir sürü kişi baba olmak ister hata havalara uçar duyunca o kadar

1
    0 Yorumla
  • Bazenn12
    Bazenn12 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 70%
    1 yıl

Sanırım şok olurum çünkü mümkün değil nasıl hamile olabilir 😂😂

6
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Çok az bir kısım farklı tepki verebilir ama geneli ister tabiki.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sennnn 😊

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Benim çocuğum var ve çok seviyorum onu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Allah bagislasin 🫠

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Amin sağolasın. Allah sana da hayırlı eş ve çocuk nasip etsin.

Yorumla
  • girllllss
    girllllss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Her erkek baba olamaz herkes aslında ebeveyn olamaz olmakta zorunda değil çocuk yapmak büyütmek herkesin harcı değil keşke bir sınavı falan olsa yapamasalar

1
    0 Yorumla
  • HardFastFierY
    HardFastFierY Takip Et
    Guru Yaş: 34
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.

İsterim ya neden istemiyeyim eskiden erkek çocuk babası olmak isterdim ama artık kız çocuk evde it beslemenin manası yok değil mi 😂😂

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Xmfkkkfkfkkmxmxmdmdj

Yorumla
    • HardFastFierY
      HardFastFierY
      1 yıl

Hahahah bazen yeğenime diyorum itsin oğlum sen it insan değilsin 😂😂

Yorumla
  • Smalltownboy70
    Smalltownboy70 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 88%
    1 yıl

Burası çocuk yapılacak ülke değil. Yurtdışına çıkarma imkanı bulamadığım sürece çocuk yapmam.

2
    0 Yorumla
  • Milabeni
    Milabeni Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Evlenmisse nerdeyse her erkek ister zira evliliğin ana amaçlarından biri olarak görür.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hayır istemiyorum. Hayatımı bir başkasına adayamam sorumluluk almak bana göre bir şey değil. Bakamayacagim için en baştan dunyaya getirip eziyet etmeye gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • uur_uurr
    uur_uurr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Baba olmak isterim ama Bunu yaşamadan nasil tepki vereceğimi soyleyemem ama cok mutlu olurum

1
    0 Yorumla
  • YakışıklıBey34
    YakışıklıBey34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Ben isterim ya minik bir kızım olsa birde hayırlısıyla inşallah

1
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.

babayım
    tüm sevgileri tüm aşkları unutun
    böyle bir duygu yok

1
    0 Yorumla
  • ilyess
    ilyess Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 42%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Her erkek baba olmak istemez. Tıpkı her kadının anne olmak istemediği gibi. Hatta her kadın evlenmek de istemez her erkeğin istemediği gibi.

2
    0 Yorumla
  • Mukan34
    Mukan34 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.

İsterim ama o an ne hissederim bilmiyorum bazen çok duygusuz kalırım diye korkuyorum o filmlerdeki mutluluğu yaşarmıyım diye düşünüyorum ama ne olur doğmadan bilemeyiz

0
    0 Yorumla
  • Thalia27
    Thalia27 Takip Et
    Master Yaş: 43
    1 yıl

hayır istemez istemedikleri gibi her erkege babalık yakışmaz büyük bi sorumluluk çünkü kaldıramaz.

1
    0 Yorumla
  • Sisifoss_
    Sisifoss_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

İster ama hepsi babalık yapamaz, herkes baba olmamalı, çağın en büyük sorunu zaten düzgün yetişmemiş çocuklar ve açtığı sorunlar 🫠

1
    0 Yorumla
  • canınıyakabilir
    canınıyakabilir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Karısını seven onunla birlikte yemek yapıp onunla birlikte vakit geçren birde kızı olan bir baba olmak açıkcası hayalim.

1
    0 Yorumla
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Hayır Antinatalist olanlarda var. Kesinlikle çağımıza yeni bir insan yeni bir kuşak getirilmemeli.

1
    0 Yorumla
  • Mr_KaoS
    Mr_KaoS Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 88%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Herkesi bilmem ama ben istiyordum. Sonuç bekar kaldık.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gonullerin babasi 😊

• Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      1 yıl

Sağolasın ❤️

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

günümüzde hiçbi erkek evlenmeyi istemiyo ki baba olmayı istesin. erkeklerin tek derdi yarın kimle yatsam tadına baksam olmuş. evlilik , babalık günümüz erkeklerinin layık olmadığı bi kutsiyet

2
    0 Yorumla
  • Predetor
    Predetor Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 78%
    1 yıl

Bilmiyorum galiba çok garip olurdum ne tepki verecegimi bilmezdim galiba gerçi eşim de yok ama jsjdejksskhd

0
    0 Yorumla
  • Kehribark
    Kehribark Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Neden istemesin ister tabii ki. Sevdiğim insanın baba olduğuna şahit olmak ve ona haberi vermek en güzel duygu olurdu eminim

0
    0 Yorumla
  • Executive06
    Executive06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 100%
    1 yıl

ister tabi. Ama sadece bir baba değilde çocuğunu en iyi şekilde yetiştirecek bir baba olmak gerek

0
    0 Yorumla
  • ilkqorustehassiktir
    ilkqorustehassiktir Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

İçinden bebek çıkan bir canlıya olan sevgim ve saygım daha çok artardı

1
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

İster tabi ama o sorumluluğu almak istemez herkes..

1
    0 Yorumla
  • jojo27
    jojo27 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 81%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.

Ben karıma sarılıp sevinçten secdeye yatar sonra havai fişekler patlatırım

1
    0 Yorumla
  • KadirAlmanya
    KadirAlmanya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 98%
    1 yıl

Duyar duymaz pencereyi açar tüm dünyaya bağırırdım haykırırdım baba oluyorum diye

1
    0 Yorumla
  • güℓ_кяαℓiçeѕi
    güℓ_кяαℓiçeѕi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Kimse istemiyor artık. Devir eski devir değil

1
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Taşıyan kadın doğuran kadın bakan kadın... neden istemesinler ki

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Öğrenmiş olsam alnindan öperim tebrik ederim dogum olana kadar yaninda olucagami söyler istediği bişey olup olmadığını aninda soylemesi için uyaririm

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Mutluluktan uçarım seneye kısmet olursa inşallah evleneceğim ve çocuk sahibi olmayi da nasip ederse kurban oldugum rabbim hayatta tutunacak dalım olur çok mutlu olurum çok güzel olur

1
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl

Çoğu erkek mutlu olur.

1
    0 Yorumla
  • busegmss
    busegmss Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Eşimin hamile olduğunu duysam kafayı yiyebilirdim. Çocuk benden değil çünkü 😛

1
    0 Yorumla
  • berilmutsuzolanhanii
    berilmutsuzolanhanii Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Her erkek istemez ama çoğu erkek sevdiği kadından çocuk ister

0
    0 Yorumla
  • İçiBoşDefterim
    İçiBoşDefterim Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

E yani bize benzeyen fırlama bir erkek ya da kız kim istemez ki birinin budygardı olmak

0
    0 Yorumla
  • Belayımdiyorum
    Belayımdiyorum Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.

İster bence, ama her erkek baba olamaz maalesef

0
    0 Yorumla
  • beyzbolsopası
    beyzbolsopası Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.

Bilmiyorum ama sevinmesini hatt havalara uçmasını falan isterim

0
    1 Yorumla
    • jojo27
      jojo27
      1 yıl

Ben öyle olurum heralde nasip olur mu be

Yorumla
  • Yusufakgul
    Yusufakgul Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Her erkek olmayabilir ama çoğu erkek bunu gerçekten çok ister.

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Ben bu duygu için 14 sene bekledim bu haberi aldığımda gözyaşlarım dökülmüştü

0
    0 Yorumla
  • BforBaretta
    BforBaretta Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

İstiyorum hem de çok ama, en az iki tane isteyen hatun bulmak imkansız.

0
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Pek sanmıyorum çoğu hazır değilim diyip kaçar

0
    0 Yorumla
  • Kova1988
    Kova1988 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Evlenmeye niyetim olmadı ki baba olmaya olsun çok insan var gerek yok

0
    0 Yorumla
  • Umutleo
    Umutleo Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Hele ki kız babası olmayı çok istiyorum eşimin de hamile olması aşırı mutlu ederdi beni malum 2 kalp taşıyor tek beden 2 ruh

1
    0 Yorumla
  • Yagrop
    Yagrop Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Sevdiğim kadından çocuğum olsun isterim.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

🥹🥹🥹

Yorumla
    • Yagrop
      Yagrop
      1 yıl

☺️☺️☺️

Yorumla
  • BalalarBabası
    BalalarBabası Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Baba olmak güzeIdir:)

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaaaaaa🥹🥹🥹

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Baba olabilmek için 12bin km yol gelip türkiyede tüp bebek yaptırdık. Kenan şimdi 2 aylık 🥰

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Hayır tabiki her kadın anne olmak istemediği gibi bir erkekte baba olmak istemeyebilir. Ayrıca baba olmak zman gerektiriyor diye dusunuyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Baba olmak istiyorum. 2 aydır deniyoruz ama daha bişey yok

0
    13 Yorumla
    • tyjudjjtjsjds
      tyjudjjtjsjds
      1 yıl

acele etmeyin sağlıklı ve hakkınızda ne iyiyse o olur inşallah Allah isteyen herkese yaşatsın bu sevinci 🙏🏻 ☺️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Amin inşallah ama her sederinde olumsuz şeyler olunca insan tedirgin oluyor

Yorumla
    • tyjudjjtjsjds
      tyjudjjtjsjds
      1 yıl

yok yok olumsuz düşünmeyin hiç , isteyince olmaz zaten yaparken isteyerek değilde ana bırakın kendinizi hiç haberiniz yokken beklenmedik bir anda gelmek istiyor miniş belkide yeni evlisiniz galiba 😅😊 abimlerde yeni evlendi temmuzda şu an onlarda çalışmalarda ama ses seda yok olabilir çok normal korkmayın eşinize destek olun ☺️🌸

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

9 ay oldu evleneli. Çalışmalarda lafı iyiydi 😀

Yorumla
    • tyjudjjtjsjds
      tyjudjjtjsjds
      1 yıl

😅😂

Yorumla
    • tyjudjjtjsjds
      tyjudjjtjsjds
      1 yıl

ee öyle ama değil mi 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet öyle 😀 biz de elimle düşünürken çalışmalara başlayalım diyoruz 😀

Yorumla
    • tyjudjjtjsjds
      tyjudjjtjsjds
      1 yıl

başlayın başlayın 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çoktan başladık ama ses yok 😀 akşam bidaha başlamalı dicem adet oldı eşim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

😂😂😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Soru sahibi neye güldün 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Deniyom regl oldu hatun demene🫠🫢😃 Allah denk getirsim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sorma oldu valla 😀 hayatın gerçekleri naparsın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Herkes istemez tabiki. Erkek arkadaşım eskiden hiç çocuğa sahip olmayı istemiyordu. Kendisi 50 yaşını geçti ve çocuk istiyor şu an.

0
    0 Yorumla
  • geceninöfkesi68
    geceninöfkesi68 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

Kesinlikle ister olursa tatlı bir kızım olsun isterim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Baba olmak anne olmak herkesin harcı değil cok şükür cok süper bi eşim cok süper bi babayım

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Her erkek baba olmak ister mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Her erkek baba olmak ister mi? 14 cevap verildi
Her erkek baba olmak ister mi? 20 cevap verildi
Her erkek baba olmak ister mi? 14 cevap verildi
Her adam baba olmak ister mi? 31 cevap verildi
Her erkek bir gün baba olmak ister mi? 11 cevap verildi
Her erkek bir gün baba olmak ister mi? 26 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨