Gizli Üye(30-35)1 yılben erkeklerin nasil baba oldugunu, nssil babaligi hissettigini anlayamiyorum ya. Her seyi biz kadinlar yasiyoruzncunku bu asamada. Bazen empati yapiyorum, tam tersi dusunuyorum erkekleri anlamak icin. Baba hamile kalip dogursa, emzirse vs diye.
Simdi tam tersini dusunelim. ben anne olarak sadece yaparken katkim olmus. Hamilelik surecini yasamamisim esim yasamis. Dogumda binbir zorlukla esim dunyaya getirmis. Sonra gelip benim kucagima anne oldun diye bir bebek veriyorlar. Ama o vakte kadar o bebekle bagim olmamis. Dusunuyorum da annesi gibi hisseder miyim, ne kadar hissederim? Hani bakicilik yapsan kucagina alir o bebegin ihtiyaclarini karsilarsin mesela, eline bir bebek tutustururlar.
Erkekler babalik duygusunu nasil hissediyor ve yasiyor anlamiyorum. Resmen ellerine al sen babasin bu da cocugun diye bir bebek veriliyor. Bebegin hareketlerini hissetmemis, bag kurmamis. 1-2 aylikken dusuk yapan kadinlar cok uzulur mesela. O kadin onu orada hisseder. Digerleri anlamaz, zaten dogmamisti vs diye ama kadin o bebek rahme dustugu andan itibaren bag kurar, hisseder, o bebegi vücudundan besler. Acısını da ister istemez ceker.
Erkeklere babalik duygusu zoraki mi yerlesiyor, mecbur olduklari icin mi yapiyorlar yoksa Allah veriyor mu o duyguyu biz kadinlar kadar yasamasalarda. Bunu anlayamiyorum. Erkekler cok kolay baba oluyor biyolojik olarak. Bir anda da ellerine şak diye bir bebek aliyorlar. Bana garip geliyor biraz
015 Yorumla
Soran1 yıl@Yytgchj kxxmcm
Cevap sahibi1 yıl@Yytgchj her seye de erkek dusmanligi demeyin yeter ya. Biyolojik olarak bahsettim ben. Biz en bastan beri hissediyoruz sizin bag kurmaniz uzun suruyor. Kimi baba o bagi kuramiyor bile. Ben baba olmak icin dogurmak mi gerekiyor dedim? Anlam veremiyorum sadece dedim
Cevap sahibi1 yıl@Yytgchj ya git surdan. Ulkede babasi olup babasizlik ceken erkek ve kizlarla dolu. Babaligi para getirmek, cocugun maddi ihtiyaclarini karsilamak saniyor buyuk cogunlugunuz. Gelip burada masal anlatma. Gercekleri toplum biliyor zaten. Anne olmasa cocuklarin hali kimbilir ne olur?
Cevap sahibi1 yıl@Yytgchj senin annen baban beni ilgilendirmiyor. Ben toplumdan, genelden bahsediyorum. Mesele babamda degil...
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Istemekle sorumluluğu taşimak iki farkli sey... Allah hepimize hayirli, anlayişli, kendimizi geliştirmiş ve cok cok cok sevgi dolu Anne ve Baba Olmak nasip etsin
12 Yorumla
Soran1 yılAyyy aminnn abla agzina saglikkl
Gizli Üye(30-35)1 yılKadın erkeği bebek yapmak için kullanır ve amacına ulaşır. Kadının erkekten tiksinen ruhu çocuk yapmak için ona güzel ve kışkırtıcı gözükmek zorundadır.
Erkeği sevdiğine ikna eder her kadın ve sonunda ondan bebek yapar. Yani bu hayatta en çok istediği şeyi eline alır. "Benim bedenimden çıkan, benim kadınlığım, benim için alınan hediye" egolarından bir denklem daha yerine gelmiş olur. O da bebektir.
Bu yüzden bir kadına bu duyguyu tattırıp egosunu tatmin etmek istemem.
06 Yorumla- 1 yıl
O zaman gayri meşru da cinsel ilişki yaşamayı her kızla isteyen milyonlarca erkek var. Gayri meşru niye yapmıyor bir kadın çocuğu?
Cevap sahibi1 yıl@_gunes__00 yapamaz, çünkü toplum tarafından yargılanır. Her kadın gizli saklı şekilde gençliğinde ilişkiler yaşar, evlenmeye yakın da eli yüzü düzgün bir erkek bulup evlenmek ister.
Erkeklere kadınlara sevgi vermeyin taktiklerine kadınlar neden bu kadar kızıyor sanıyorsun? Seni kullanabileyim çocuk yapmak için, gözünü açma diyor, sevgi isterim diyor, çocuk yapmak için senin gibi bir enayiye ihtiyacım var diyemez çünkü- 1 yıl
Nasıl da ilk paragrafta bazı şeyleri kendinden bilmiş olduğunu gösterdin ama … 😅😅
- 1 yıl
Ve gelelim bir de ikinci paragrafa. Yemediği nane kalmayıp el değmemiş kız isterim diye tutturan da kızlar değil. Demek ki sen sevilmeyi hak eden biri değilsin ki kızlar için sevgiyi hak etmiyor diye düşünceler içindesin. Bu düşünceler hiç sağlıklı değil. Bunu sinir olduğum için de demiyorum. Bir psikiyatriste git ve aynı cümleyi karşısında kur , bakalım. O aksini düşünür mü?
Cevap sahibi1 yıl@_gunes__00 ozetle aşk meşk hikaye. En iyisi tek gecelik ilişkiler
- 1 yıl
Düşüncelerin çok saçma gelmiş olduğu için okumadım.
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBir tarafım istiyor. Fakat aklım böylesi bir ülkede, geleceği bu kadar belirsiz bir dünyaya çocuk getirmenin vicdani yükümlülüğünü sorguluyor sürekli. Eşim olsaydı ve hamile olduğunu öğrensem elbette kalkıp, hayır olmaz diyemem. O kadar da vicdansız değilim.
23 Yorumla
Soran1 yılO kadar haklisinki... hastaliktir sagirliktir ne olcagimizda belli degil. O cocuk anasiz babasiz kalabilir. Buyuk sorumluluk
- 1 yıl
Kesinlikle öyle.
Birçok kişi çocuk yapmaya hevesli ancak bu ülkede hele hele bugünün toplumunda bir çocuğu dünyaya getirmek çok iyi düşünülmesi gereken bir karar.
Ama şunu da söyleyeyim, farklı bir ülkede olsaydım daha ılımlı bakardım. - 1 yıl
Teşekkürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u 1 yılben kızım olsun isterdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer erkek baba olmak istemez. Benim bir akrabam baba olmak istemiyor. Evleneli 5 yıl oldu, çocuk yapmadılar. Kadın 32 yaşında filan. Erkekte ondan 1 - 2 yaş büyük. Türkiye'de ekonomik durumları, ülkedeki problemleri (göç, eğitim sistemi) düşünüp erkek tarafı çocuk yapmaktan kaçıyor. Kadın artık çocuğu olsun istediğini söylüyormuş. Aslında kadın tarafının maddiyatı gelecekte düşecek miraslarla ilk yüzde %10'luk dilime girecek seviyede iyi. Kirada değiller, arabaları var, karı - koca çalışıyorlar ama yine de erkek tarafı baba olmak istemiyor. Zaten erkek tarafı kadının parasından sürekli yararlanmak istemez genel olarak, çünkü kadınlar maddiyatından yararlandırınca laf ederler. Erkeğin tarafına miras düşer de karı koca rahat rahat yer ya ama kadına miras düşünce kadın adeta bireyselleşiyor, erkekler o mirastan kalan biraz yararlansa kadınlar laf eder. Bunun gibi nedenlerden ailenin erkek tarafı kendine ve eşine güvenemiyor: baba olmak istemiyor. Kısaca: her erkek baba olmak istemez. Ben bir çocuk yapmak istiyorum ama birlikte olduğum kadın evde huzursuzluk yaratırsa, evde/hayatımızda/yaşantımızda şu eksiğimiz var bu eksiğimiz var derse ben de ona güvenemem, ondan çocuk sahibi olmak istemem. Ben de çok lafa söze gelen biri değilim. Karşımdaki kişinin kaprislerini çekemem. Karşımdaki kadın çocuk sahibi olduğumuzda onu daha fazla çekeceğimi düşüneceği için beni daha fazla yoracaktır. Ben de böyle şeylere gelemem. Ya boşanır, bana daha iyi hissettirecek bir kadınla birlikte olurum ya da hiç çocuk sahibi olmam. Evde kadın bağırışları çekecek kadar köleleşmedim. Bana psikolojik baskı uygulayan, psikolojik şiddet uygulayan kadın direkt ayrılmaya/boşanmaya hazır olsun.
217 Yorumla- 1 yıl
senin burcun ne merak ettim
Cevap sahibi1 yıl@yeppudaa01 Kimseyle tartışacak durumum yok.
- 1 yıl
Tartışmak gibi bir niyetim yok meraktan sordum böyle düşünen bir erkeğin burcu ne diye kimseyi yargılamak bana düşmez herkes kendi hayatına baksın
- 1 yıl
Kısaca bazı erkekler KORKAK deseydin yeterliydi.
Cevap sahibi1 yıl@yeppudaa01 Evet, herkes kendi hayatına baksın. Hayatını rezil ettirmek istemeyen biri suçlu olmamalı. Kimse kimseye bağıramaz, psikolojik baskı kuramaz, psikolojik şiddet uygulayamaz. Fiziksel şiddet kadar psikolojik şiddette kötüdür ve sürekli cezalandırılan, cezalandırılması olağan hale gelmiş bir suç olmalıdır. Evliliklerde de kadın sürekli bağırdığı ve sürekli para, eşya, tatil bilmem ne konularını bahane ederek psikolojik baskı kurduğu için evlenmek istemiyorum. Bu da suç olmamalı.
Cevap sahibi1 yıl@Asasasasassss Alakası yok. Hayat şartları ve karşıdaki insanlar bunu gerektiriyor. Kadın olan benim akrabam (kuzenim) bu arada. Birisini tutman gerekse onu tutmam gerekirdi.
- 1 yıl
Tabi tabi eskinin insanı çok medeniydi zaten demi. Korktuğunuz için cesaret edemiyorsunuz kabul edin. Hayat şartları falan bahane.
Cevap sahibi1 yıl@Asasasasassss Neyin korkusundan bahsediyorsun? Medeni derken medeni olan neye göre medeni mesela? İlişkilerin uzun süre devam etmesini baz alırsak eski daha iyi. İnsanın o anlık istediğini yapmasını baz alırsak bugün daha güzel. Bugün bir kadın birisiyle evlenip 5 milyon TL masraf yaptırıp sonra işi boşanmaya götürüp, bu boşanma aşamasında zevklerinin kölesi olduğun için sevgilisiyle aynı evde, odada, otelde kalabilir. Bu zevklerinin kölesi olup o anda istediklerini yapma anlamında iyidir, medeniyet bu mudur? Tartışılır. İnsanın her zaman ilkel benliğinin, canının istediklerini yapması iyi değildir. Yani medeniyet tartışılır.
Cevap sahibi1 yıl@Asasasasassss Kimse evlenmek zorunda değil. Evlenmek istemeyen de suçlanamaz. Almanya'da, Brezilya'da herkes evleniyor mu git araştır bakalım. Oralarda birisine evlenmediği için suçlasan sana gülerler. 😂
- 1 yıl
Desen ki ben korkak bir erkeğim o yüzden evlenmiyorum ya da evlilik şöyle böyle birkaç şey desen anlarım. Kadınlar şöyle böyle derse evlenilecek kadın çok var bahane uydurmayın. Kocaman bir korkaksın kabul et
- 1 yıl
@Asasasasassss hayır öyle bir şey demezdim
- 1 yıl
yani kadın içinde geçerli erkek sürekli kadına psikolojik şiddet uygularsa kadında çekmez insanlar evlenmemekte haklı kadında haklı kadın evlenmiyorsa akıllıdır zaten evlilik kadınlar için daha zor
- 1 yıl
@yeppudaa01 görüyoruz net bir şekilde kimin akıllı kimin akıllı olmadığını
- 1 yıl
@Asasasasassss ne görüyorsun sen mesela
Cevap sahibi1 yıl@yeppudaa01 Haklısın. Kimse kimseye psikolojik şiddet uygulayamaz. Bir insanın suçlu olması için illaki fiziksel şiddet uygulaması gerekmez.
- 1 yıl
aynen en güzeli bekar olmak
Cevap sahibi1 yıl@yeppudaa01 Evet, evlenmek zor. Türkiye'de daha zor zaten.
Çok istiyorum ama bu zamanda çocuk yetistirmek çok zor ama istiyorum da...
Geçen gün dolmuşta yanına çocuklu biri oturdu , ben camdan dışarıyı izlerken birden bebeğin benim parmağimı yakalayıp sıkıca tutmasıyla kafamı çevirdim ve baktığımda bana bakıyordu ve böyle biraz daha tutmaya devam etti , küçücük parmakları vardı çok güzeldi, çok güzel bir histi hele bir de benim çocugum olduğunu hayal bile edemiyorum , mükammel bir histir heralde karının senin çocuğunu kucağına almasını görmek felan🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹
42 Yorumla- 1 yıl
Çok tatliii😅😊
Soran1 yılOyyy yaa icindeki sefkatin hiç bitmesin 🌸😊🥹🫠
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben istemiyorum sanırım. Kedim var bir tane 4 yıldır birlikteyiz, o rahatsızlanınca bile aklım çıkıyor benim. Bu ülkede olan biten onca şeyden sonra okula gönderirken, dışarı oyun oynamaya gittiğinde vs. panik ataklar geçiririm ben. Ayrıca bir kadınla ilişkimi oralara götürebileceğimi sanmıyorum, çünkü yaşadığım ilişkilerden sonra (aldatılma, sevgimin fazla gelmesi ve karşı tarafın istisnasız her zaman şımarması vs. durumları) insanların gerçek yüzünü gördüm ve onları algılama şeklim çok değişti. Çevremi gözlemleme yeteneğime de yansıdı bu durum açıkçası. Ben kimsenin arasında bir kaç yıldan sonra sevgi, aşk, aidiyet gibi ilişkinin olmazsa olmazı duyguların hala diri kaldığına şahit olmadım ve bu durumda böyle yüzeysel ilişkilerin üzerine çocuk yapmak çok bencilce geliyor bana.
22 Yorumla- 1 yıl
Bu düşünce ben
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılher erkek istemez aklı başında ileriyi düşünün insanlar evliliği düşünmez ki çocuk istesinler bilim insanları bile söylüyor yaş ilerledikçe insanlar evlenmiyor cocuk istemiyor çünkü bilinçleniyorlar yaş aldıkça hatta bilim insanları mantık evliliği diye bir şey olamaz çünkü mantıklı insan evliliği düşünmez evliliğin mantıklı tarafı yok diyorlar hak veriyor tabi
20 Yorumla Babalık annelik kadar kutsal ve keyifli
Çocukların bin bir türlü
Sorunlarına rağmen
Ben onlara bulmaca
Gözüyle bakıyorum
Her gün yeni bir soru
Ve sorun
Ama çözmek için
Ama çözemedikçe
Yine de çok keyifli20 YorumlaBir kızım olsun istiyorum, evet yaşadığımız ülke/dünya pek iyi bir yer değil ama gözümden iyi bakıp kollayacağıma eminim.
Sosyal medyada gezerken genç çiftlerin çocukları ile ne kadar mutlu olduğunu görüyorum, kendi adıma üzülüp onların adına mutlu oluyorum. Umarım bende bir gün muhteşem biriyle tanışıp muhteşem bir aile kurarım.
47 Yorumla
1 yılNormalde çocuk sahibi olmak istemiyorum ancak eşimin hamilelik haberini alsam sevinirdim ve heyecanlanırdım.
Çocuk istememe nedenim çocuk büyütecek sorumluluğu üstlenmek istemememden kaynaklanıyor. Yine de eşim çocuk isterse onun bu isteğini yerine getirip babalık görevimi layığıyla yaparım.20 YorumlaBi erkek bi de kızım olsun istiyordum.
Şartlar ancak erkeğe izin veriyor artık 😌24 Yorumla
Soran1 yılAaa Allah anali babali buyutsunnn
Soran1 yılAnaaa niye😂😊
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılİstemeyen yoktur. İstemiyorum diyen de 20'sinde 30'unda böyle dese de ileride mutlaka çocuk sahibi olmak ister. Erkeklr böyle bol keseden atıyorlar çünkü 60 yaşına da gelseler çocuk sahibi olma imkanları var. Kadınlar öyle değil, o yüzden evlilik ve çocuk sahibi olma konusunda daha aceleciler.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bazıları istiyor tabi ama her kadın da olduğu gibi annee olmak istemiyor olabilir bazı erkeklerde öyle bence
Ama bizim ailede ve tanıdığım bir sürü kişi baba olmak ister hata havalara uçar duyunca o kadar
10 YorumlaSanırım şok olurum çünkü mümkün değil nasıl hamile olabilir 😂😂
60 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok az bir kısım farklı tepki verebilir ama geneli ister tabiki.
14 Yorumla
Soran1 yılSennnn 😊
Soran1 yılAllah bagislasin 🫠
Her erkek baba olamaz herkes aslında ebeveyn olamaz olmakta zorunda değil çocuk yapmak büyütmek herkesin harcı değil keşke bir sınavı falan olsa yapamasalar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
1 yılİsterim ya neden istemiyeyim eskiden erkek çocuk babası olmak isterdim ama artık kız çocuk evde it beslemenin manası yok değil mi 😂😂
12 Yorumla
Soran1 yılXmfkkkfkfkkmxmxmdmdj
- 1 yıl
Hahahah bazen yeğenime diyorum itsin oğlum sen it insan değilsin 😂😂
1 yılBurası çocuk yapılacak ülke değil. Yurtdışına çıkarma imkanı bulamadığım sürece çocuk yapmam.
20 YorumlaEvlenmisse nerdeyse her erkek ister zira evliliğin ana amaçlarından biri olarak görür.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır istemiyorum. Hayatımı bir başkasına adayamam sorumluluk almak bana göre bir şey değil. Bakamayacagim için en baştan dunyaya getirip eziyet etmeye gerek yok.
10 YorumlaBaba olmak isterim ama Bunu yaşamadan nasil tepki vereceğimi soyleyemem ama cok mutlu olurum
10 Yorumla
1 yılBen isterim ya minik bir kızım olsa birde hayırlısıyla inşallah
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılbabayım
tüm sevgileri tüm aşkları unutun
böyle bir duygu yok10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her erkek baba olmak istemez. Tıpkı her kadının anne olmak istemediği gibi. Hatta her kadın evlenmek de istemez her erkeğin istemediği gibi.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. İsterim ama o an ne hissederim bilmiyorum bazen çok duygusuz kalırım diye korkuyorum o filmlerdeki mutluluğu yaşarmıyım diye düşünüyorum ama ne olur doğmadan bilemeyiz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. hayır istemez istemedikleri gibi her erkege babalık yakışmaz büyük bi sorumluluk çünkü kaldıramaz.
10 Yorumlaİster ama hepsi babalık yapamaz, herkes baba olmamalı, çağın en büyük sorunu zaten düzgün yetişmemiş çocuklar ve açtığı sorunlar 🫠
10 Yorumla
1 yılKarısını seven onunla birlikte yemek yapıp onunla birlikte vakit geçren birde kızı olan bir baba olmak açıkcası hayalim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır Antinatalist olanlarda var. Kesinlikle çağımıza yeni bir insan yeni bir kuşak getirilmemeli.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Herkesi bilmem ama ben istiyordum. Sonuç bekar kaldık.
12 Yorumla
Soran1 yılGonullerin babasi 😊
- 1 yıl
Sağolasın ❤️
Gizli Üye(30-35)1 yılgünümüzde hiçbi erkek evlenmeyi istemiyo ki baba olmayı istesin. erkeklerin tek derdi yarın kimle yatsam tadına baksam olmuş. evlilik , babalık günümüz erkeklerinin layık olmadığı bi kutsiyet
20 YorumlaBilmiyorum galiba çok garip olurdum ne tepki verecegimi bilmezdim galiba gerçi eşim de yok ama jsjdejksskhd
00 YorumlaNeden istemesin ister tabii ki. Sevdiğim insanın baba olduğuna şahit olmak ve ona haberi vermek en güzel duygu olurdu eminim
00 Yorumla
1 yılister tabi. Ama sadece bir baba değilde çocuğunu en iyi şekilde yetiştirecek bir baba olmak gerek
00 Yorumla
1 yılİçinden bebek çıkan bir canlıya olan sevgim ve saygım daha çok artardı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİster tabi ama o sorumluluğu almak istemez herkes..
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Ben karıma sarılıp sevinçten secdeye yatar sonra havai fişekler patlatırım
10 Yorumla
1 yılDuyar duymaz pencereyi açar tüm dünyaya bağırırdım haykırırdım baba oluyorum diye
10 Yorumla
1 yılKimse istemiyor artık. Devir eski devir değil
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
s 1 yılTaşıyan kadın doğuran kadın bakan kadın... neden istemesinler ki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖğrenmiş olsam alnindan öperim tebrik ederim dogum olana kadar yaninda olucagami söyler istediği bişey olup olmadığını aninda soylemesi için uyaririm
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMutluluktan uçarım seneye kısmet olursa inşallah evleneceğim ve çocuk sahibi olmayi da nasip ederse kurban oldugum rabbim hayatta tutunacak dalım olur çok mutlu olurum çok güzel olur
10 Yorumla
1 yılÇoğu erkek mutlu olur.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eşimin hamile olduğunu duysam kafayı yiyebilirdim. Çocuk benden değil çünkü 😛
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHer erkek istemez ama çoğu erkek sevdiği kadından çocuk ister
00 Yorumla
1 yılE yani bize benzeyen fırlama bir erkek ya da kız kim istemez ki birinin budygardı olmak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılİster bence, ama her erkek baba olamaz maalesef
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum ama sevinmesini hatt havalara uçmasını falan isterim
01 Yorumla
1 yılHer erkek olmayabilir ama çoğu erkek bunu gerçekten çok ister.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılBen bu duygu için 14 sene bekledim bu haberi aldığımda gözyaşlarım dökülmüştü
00 Yorumla
1 yılİstiyorum hem de çok ama, en az iki tane isteyen hatun bulmak imkansız.
00 Yorumla
1 yılPek sanmıyorum çoğu hazır değilim diyip kaçar
00 YorumlaEvlenmeye niyetim olmadı ki baba olmaya olsun çok insan var gerek yok
00 YorumlaHele ki kız babası olmayı çok istiyorum eşimin de hamile olması aşırı mutlu ederdi beni malum 2 kalp taşıyor tek beden 2 ruh
10 YorumlaSevdiğim kadından çocuğum olsun isterim.
12 Yorumla
Soran1 yıl🥹🥹🥹
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBaba olmak güzeIdir:)
11 Yorumla
Soran1 yılYaaaaaa🥹🥹🥹
Gizli Üye(30-35)1 yılBaba olabilmek için 12bin km yol gelip türkiyede tüp bebek yaptırdık. Kenan şimdi 2 aylık 🥰
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır tabiki her kadın anne olmak istemediği gibi bir erkekte baba olmak istemeyebilir. Ayrıca baba olmak zman gerektiriyor diye dusunuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaba olmak istiyorum. 2 aydır deniyoruz ama daha bişey yok
013 Yorumla- 1 yıl
acele etmeyin sağlıklı ve hakkınızda ne iyiyse o olur inşallah Allah isteyen herkese yaşatsın bu sevinci 🙏🏻 ☺️
Cevap sahibi1 yılAmin inşallah ama her sederinde olumsuz şeyler olunca insan tedirgin oluyor
- 1 yıl
yok yok olumsuz düşünmeyin hiç , isteyince olmaz zaten yaparken isteyerek değilde ana bırakın kendinizi hiç haberiniz yokken beklenmedik bir anda gelmek istiyor miniş belkide yeni evlisiniz galiba 😅😊 abimlerde yeni evlendi temmuzda şu an onlarda çalışmalarda ama ses seda yok olabilir çok normal korkmayın eşinize destek olun ☺️🌸
Cevap sahibi1 yıl9 ay oldu evleneli. Çalışmalarda lafı iyiydi 😀
- 1 yıl
😅😂
- 1 yıl
ee öyle ama değil mi 😂
Cevap sahibi1 yılEvet öyle 😀 biz de elimle düşünürken çalışmalara başlayalım diyoruz 😀
- 1 yıl
başlayın başlayın 😂
Cevap sahibi1 yılÇoktan başladık ama ses yok 😀 akşam bidaha başlamalı dicem adet oldı eşim
Soran1 yıl😂😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılSoru sahibi neye güldün 😀
Soran1 yılDeniyom regl oldu hatun demene🫠🫢😃 Allah denk getirsim
Cevap sahibi1 yılSorma oldu valla 😀 hayatın gerçekleri naparsın
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes istemez tabiki. Erkek arkadaşım eskiden hiç çocuğa sahip olmayı istemiyordu. Kendisi 50 yaşını geçti ve çocuk istiyor şu an.
00 Yorumla
1 yılKesinlikle ister olursa tatlı bir kızım olsun isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBaba olmak anne olmak herkesin harcı değil cok şükür cok süper bi eşim cok süper bi babayım
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat