Her kadına gelmez bazı kadınlar uzun bir süre ccuk dusunmez düşünen erkeklerle de beraber olmaz ama erkeğin her zaman aklında baba olmak vardır ve cocuk ister ve yine bu durumda o tür kadınlar kırkından önce evlenemez evlenince cunki cocuk yapacak mecbur.
Ama kadınları da sırf cocuk doğuracak erkek adam baba olacak dusuncesiyle beraber oluyorsa hiç olmasın zaten..
Katılıyorum kadınlar için bu adam iyi baba. olur algisi çok etkiler erkeğe bakışı ya da tam tersi olursa sogutur niyeti ciddi bir ilişki olan kadın için geçerli tabi. Fuckbody tarzı takılmalik ilişkilerde beklenti o olmadığı için etki etmez
Çok doğru :) Benim çok hoşuma gidiyor çocuk-bebek seven erkek. Erkekler genelde pek duygularini belli etmedikleri icin bunu istemeleri bile çok güzel bence :D
Doğru olduğunu düşünüyorum çünkü kadınlar da içgüsel olarak anne olma güdüsünün fazla olduğunu düşünüyorum. Bence kızların zaafı çocuklar . Benim yanımda bir çok küçük bir çocuk vardı ve çok şirindi. Gören kızların hepsi yanaklarını sıktı ve sevdi. Beni de babası sandılar.
Bence herkes te geçerli değildir ama etkilenenler var. Zaten doğadaki hayvanlarda dahil bunu gözönünde bulunduruyor derler belkide doğrusudur. Dolgun vücut hatları ve iri yarı koruyup kollayacak erkek gibi. Hayvanlar bile en güçlüyle çiftleşiyor
Pek zannetmiyorum ama baba olmak isteyen adamın evine sadık olacağı düşüncesi ile çekici bulabilirler. Hoş bunu bilende çocuk sahibi olmak istemese de istiyormuş gibi yapabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kimisine öyle kimisine değil. Ama çocuklar da çok güzel değil mi ya 😊
Her kadına çekice gelmez sanırım. Çocuk sahibi olmayı düşleyen ve aile odaklı kadınlara çekici gelir. Türk kızlarının büyük çoğunluğu bu kategoriye giriyor ama :)
Evlilik meraklısı kadınların sazan gibi atlayacağı tiplerdir. ''Bu herif baba olma arzusu güdüyorsa kesin evlenir benimle, hemen flört etmeliyim'' düşüncesi..
En İyi Cevaplar