En sevmediğim insan modeli savaşmadan yenilgiyi kabul eden...
%1 ihtimal dahi olsa o ihtimalin peşinden giderim, genel olarak kaybetmekten hoşlanmam kaybetsem bile savaşarak kaybederim...

En sevmediğim insan modeli savaşmadan yenilgiyi kabul eden...
%1 ihtimal dahi olsa o ihtimalin peşinden giderim, genel olarak kaybetmekten hoşlanmam kaybetsem bile savaşarak kaybederim...
Pes etmek, her şeyden vazgeçmek demek değildir her zaman.
Devam etmek, kendi değerlerimden veya mutluluğumdan ödün vermemi gerektiriyorsa, o zaman durmayı, pes etmeyi tercih ederdim.
Çünkü her savaş, kazanılmaya değmez..
Yine de bunu öğrenmek için de bir deneme yanılma gerekiyor bu bile yeterli..
Elbette.
Doğru oranı görebilmek için yanlış olanı yaşamak gerekir.
Kesinlikle..
Bazen elin kolun bağlanır daha en başından kaybedecegını öngörürsün işte o anlarda pes ediyor ınsan
Eic için teşekkürler 🧚🏼♀️
Ricalar
Elimden geleni yapıp olmayacağını anladığımda
Cevap
4Cevap
pes etmem ben
%1 de cok dusuk bi ihtimal bee 😁🤣 bazen de biraz gercekci olup olmayacak hedefler icin bosuna zaman ve enerji harcamamak lazim derim 😝
Tüm yolları denedikten sonra olmuyorsa vardır Allah’ın bir bildiği der eylemsiz kalırım
Sildim soruma cvp alabilecek miyim?
Sorun neydi?
Kazanacağım kaybettiğine değecek ise sonuna kadar giderim. Pes etmem. Ama tam tersi ise kilimi kipirdatmam.
Kendime 3 hak tanırım son hakkım biitnce teslim olurum
Özellikle sorumluluk alarak girdiğim bir işse kolay kolay pes etmemeye çalışırım ben ya...
Azim benim göbek adım diyebilirim
Memnun oldum azimli göbek 😀
aaa pes etmem yenilsemde sonuna kadar oynarım, en son peşpeşe 6 yenilgi alınca sildim bunu shsh
Uygulamayı çok sildirmiş biri olarak neden sildin demiyorum 😀
ahaha yok be 2014-15den beri girip ara ara oynarım kimse yüzündende silmedim😂
Bilmiyorum artık 6 kere üst üste de silme sebebi olmaya aday😀
oynayasim yoktu bı kere😏
Harfler sana takmıştır kesin 😀
hee nağleet hep aynı harfler bir tane sesli harf yok değiştirirsin yine sessiz gelir shshs
Bunu ben turnuvada çok yaşıyorum. Oyun kazanmak orada çok zor gerçekten çok dişli rakipler var ve sinir bozucu olabiliyor
exitus diyebilmek için 5 dk daha beklenir
Aklım, kalbim artık gerekli görmez, istemezse.
Ölünce
Vazgeçince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?