Ne zaman pes edersiniz siz?
Mücadele sizin için ne zaman biter .?
Mücadele sizin için ne zaman biter .?
Kaynayan bir tencere dolsusu su düşün ateşi kesince yavaş yavaş soğur aşk da öyle ilgi olacak karşındakini özel hissettireceksin, bazen bazı şeylerden vazgeçebileceksin onun için böyle olunca sizin aranız hep sıcak olacak altı yanan tencere gibi. ne zaman ilgisiz umursamaz saygısız terbiyesiz oldun o zaman ateş söner ve aranızda soğuma olur yeri gelir söyleyecek çok şey olur ama değmez karşındakine susarsın ve vazgeçer bitirirsin ama kaynar suyun soğuması gibi yavaş yavaş..
ayrıldıgım sevgılım ıcın bır aydır yapmadıgım kalmadı kapısında yatacaktım nerdeyse saatlerce mal gıbı bekledım facede bı baskasıyla ılıskısı oldugunu gorunce herseyden vazgectım kendıme acıdım. işte boyle bıseyle karsılasınca ınsan mucadele fılan kalmıyor
ölene kadar devam eder, kişiliğim gereği çok mücadeleciyim ve en sevdiğim özelliğim bu :)
Ortada mücadele edecek birşey kalmadığı zaman
Cevap
22Cevap
Bir gül koklayıpta zevk almıyorsan
dar geliyorsa bu dünya
bunaltıyorsa artık yaşam
nefes almak bile zor geliyorsa bazen
unutmaki birileri vardır seni sensiz
yaşayan!
Bu durumda asla pes edemezsin...
her zaman pozitif düşünür hareket ededim .elimden gelenin eniyisini yapmaya çalışırım .kolay kolay yılmam aslında ama herkezinde bir sabrı var .
dayanabilecek gücünün kalmamasının aksine, umudu kırıldığında pes eder.
Her yolu denedikten sonra olmayacağı kanaatine varır isem bırakırım ne yapayım mecbur el mahkum..
Karşıda ki pes ettiği zaman benim için mücadele biter
güzel soru hayatımda tek bişey haric ulaşamadıgım yok istediklerimi hep kazandım zoru seviyorum
hiç beklemediği bir anda pes ederim. hani bunu yaparsam kızmaz dediği an. büyük şeylerde bile pes etmeyebilirim ama şaşırtırım
Her gün yataktan kalkar kalkmaz bitiyor benim içiin mücadele...
umut birdiyinde.Umutda bitmez. Bizi yaşatan umutlardır zaten. Son nefesime kadar pes etmem
soz konusu bır ınsansa ilk denemeden sonra
soz konusu bır hedefse son denemeden sonra
çok farklı neden var ki nelerden söz ediyorsunuz siz ?
Ben Pes etmiş durumdayım,hiçbirşey önemli değil artık benim için
Neden pes eden olayım ?
Bende pes etme kavramı yok.
arkaya baktıgımda bi adım yol alamamışsam..biter..
umudum kalmadıysa bıterrr
sevdiklerim olmadıgında (allah göstermesin)
İstediğimi elde edemeyeceğimi anladığım zaman.
oldugu kadar,olmadıgı kader... ;)
Ölünce .
Allah tan ümidi kestiği zaman
Şu aralar pes etmiş durumdayım
umudumu yitirdigim zaman
denizden kara görülene kadar , devam ederim
hıcc bıttıgını hatırlamıorum bıtecegınıde sanmam
hevesim geçince
Hiç pes etmedim
öldüğüm zaman
yenildiğim zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?