Neye göre? Flört döneminde mi, ilişki başında mı yoksa ilişki oturduğu zaman mı? Bunların hepsinin ayrı bir eşiği vardır. Vazgeçme eşiği hoşlandığın/sevdiğin insanla aynı noktada olmadığınızı fark ettiğiniz andır.. Birinin severken, diğerinin korkakça vazgeçtiği, sebepsiz gittiğini gördüğünüz andır. Sevginizin kalbinizde küllenişini izlersiniz önce. Ardından da ne kadar yanlış tanıdığınızı görürsünüz. Bir zamanlar sevdiğiniz insan yabancılaşır.. İşte tam bu anda vazgeçersiniz.. Öyle bir durumda en güzel zaman diliminde vazgeçin. Yani tam şimdi..
Yukarıda dediği lafa Aslında çok doğru bir şey yalan Zaten normalde sadece aşk ilişkisi değil normal ilişkiler bile Güven Temeli Üzerine kurdu Eğer araya yalan girerse zaten her şey biter Ben de öyle Mesela yalanı hiç bir şekilde haz etmem Benim eşiğim de budur
Sevmekten istesemde vazgeçemem. Ama vazgeçtiğim şeyler var elbette. Bi ilişkiden vazgeçiyorsam, onun benden vazgeçtiğini görmüşümdür. Beni itmiştir bende gitmişimdir. Biz boğa burçları bu yüzden sadık aşığız :) kolay kolay vazgeçmeyiz mutlaka önemli bir sebebi vardır, başka çıkış kapısı yoktur. Umursanmadığımı hissettiğim an, sevilmediğimi hissettiğim an sadece o insandan vazgeçerim. Sevmekten değil. Geriside Frida’nın dediği gibi.
Kolay vazgeçerim çünkü basit davranan konuşan, her şeyin ucunda yalan olan, her konuda kendini göstermeyen, narin davranan naz yapan dediğini bilmeyen vb insanlardan soğurum.