Ne zaman vazgeçersiniz? Herhangi bir durum ya da konu olabilir.

Ne zaman vazgeçersiniz? Herhangi bir durum ya da konu olabilir.
Sürekli benden giden bir çaba ve emek gerektiriyorsa bırakırım peşini. Önceki kadar azimli değilim ve en ufak bir şey dahi fazla yoruyorken peşinden sürükleneceğim şeylere baştan kalkışmıyorum.
Tek cabalayanin ben olduğunu fark ettigimde insani iliskilerimden vazgeçerim
Sadece benim çabamla olacak şeylerde kolay vazgeçmem fakat zaman zaman cabalamayi bırakıp tekrar başlıyorum sanırım bu durum inancım ve enerjime göre şekilleniyor
Yok sayılmak, yok sayıldığım ve dinlenmediğim yerden insandan hemen uzaklaşırım bir daha da geri dönmem.
Bir şeyin bana verdiği zarar yararı geçerse vazgeçerim.
Cevap
24Cevap
Ben bezgin modda bir insanım. Birşeyleri denerim olmuyorsa hemen r yaparım 😂
Olmayacağını anladığım an vazgeçerim.
Bir çıkarım yoksa vaz geçerim
Bana uygun olmadığını anladığımda. Bir sevgilim vardı, çok seviyordum onu. Ama olmuyordu, yanlıştı aramızda çok yaş farkı vardı. Git gelli bi iliskiydi. Bigün tekrar bir araya geldik, öyle sohbet ederken kedimin hastalığından bahsediyordum, cok masraflı bi tedavi süreci vardı. Başkasına mı sahiplendirsen acaba dedi, git sen sahiplenir cocugunu dedim. O gün anladım ki beni hic tanımamış, bu dünyada en cok neye kıymet verdiğimi bilmeyen ve kendi evladımı geçtim sokaktaki canları bile tedavi ettirmek icin ne kadar caba harcadogomı bilmeyen, kedimi param bana kalsın diye baskasına vereceğimi düsünebilen bi insanla yapamayacağımı farkettim. O zaman bitti :)
Ruhsal olarak bana iyi gelmedigini hissettigim an vazgecerim. Cabalayan, surekli surekli sans verebilen biri degilim. Bu hersey ve herkes icin gecerli. Ruh sagligim benim icin herseyden onemli. Beni yoran, kotu hissettiren herseyden isik hizinda uzaklasirim.
Artık tamamen vakit kaybı olarak gördüm şeylerden hemen vazgeçebilirim.
Herhangi bir şeyi ona mecbur kalmadıkça istemiyorum. 😊 Mecbur kalınca da minimum düzeyde istiyorum. 😊 Böylece elde edemeyince üzüntüm azalıyor, elde edince de şımarmamış oluyorum. 😊
Benim bir huyum var değer verdiğim insanlsrı toparlamaya çok ugrasırıö ve yorulmam sabırlıyımdır güzel güzel konusur anlatırım fakat değil en bir şey yoksa vaz geçerim...
Ona olan ihtiyacım, isteğim oranında değişir. Genellikle herkes için böyledir. Her şeye aynı hırsla, motivasyonla sarılmazsınız
kendimin vazgeçme durumdan ziyade, bazı şeyler kendiliğinden olmadığı için vaç geçmiş olabliyor.
Eskiden sonuna kadar giderdim.
Şimdi biraz oynadığını göreyim sıkmıyorum sokuyorum
Boşa kürek salladığımı düşündüğüm zaman vazgeçebilirim
Elde edince sıkılıyorum ama elde edene kadar da deliriyorum
Umudumu kaybettiğim an İnadım başlar, hayata tutunur Arkama bile bakmam, yalaka hiç olmadım
Elimden daha fazlasının geleceğini anladığımda. İsteğimi ve heyecanımı kaybettiğimde.
Gelmeyeceğini*
İşim ve ailem hariç çok kolay vazgeçerim hatta tam vazgeçtim mi güzel vazgeçiyorum
Baktım olmuyorr amannnnn der geçerim :) Çok gamsız biriyim :)
Kolay kolay vazgecmem, halen nefes aliyorsam her durumda ve kosulda yapilacak bir seyler vardir.
Asla vazgeçmem pes ettiğin an yenilgiyi kabul edersin azimli ve mücadeleci olacaksın
Ne yaparsam yapayım olmayacağını anladığım zaman vaz geçerim kolay olmaz yinede
Aklımda bitirebilene kadardır👍🏻 zaten en zoru da o
kendimi paralamaya, üzmeye başladığımda o benim vazgeçme noktamdır.
en başta vazgeçiyorum zaman kaybı beklemek zaten ne istesek olmuyo çünki😂
Bir şeyi yapmak için üst düzey çaba sarf edip şartları oluşturduktan sonra, minicik bile bir problem hissettiğimde acımam vazgeçerim. Olan emeğime olur. Aslında hem kolay vazgeçerim, hem de zor gibi
Yalan söylenirse ve bunu yakalarsam vazgeçerim
İçimde bitmediği sürece zor ya. Önce konuyu içimde, kafamda bitirmem gerekiyor
Bir şey olmasına gerek yok.. hemen vazgeciom
Keyfimi kaçırdığı zaman
İhanet, şiddet ve büyük yalanlar
münferid standardı yok
İçimde heyecan kalmadıysa vazgeçerim
umudumu kaybettiğimde
Tuttuğumu koparan biriyim
Bir şeyi çok istiyorsam asla vazgeçmem
Vazgeçeceğim şeyin ne olduğuna bağlı.
artık onu istememem..