Sevdiğiniz herhangi bir insanı terk etmeniz için size en fazla ne yapmış olması gerek 😬
1 ay
Sevdiğiniz herhangi bir insanı terk etmeniz için size en fazla ne yapmış olması gerek 😬
Yüz kızartan şeyler yapmış olması yeterli. Laftan anlamayana laf anlatmak da vazgeçme sebeplerim olur.
Yalnızca allıkla kızaran yüzleri seviyoruz 😁😁
Yess baby🩷💕😄
🤭💖
Verdiğim değeri göremiyorsam vazgeçerim
Teşekkür ederim balım💖
Cevap
26Cevap
Aptal yerine koyması lazım mesela ya da kafama vura vura göstermesi lazım başka türlü anlamıyorum var ben de mallık
Beni değersiz hissettirmesi ve ihanet ayrıca tutarsız olması vazgeçmem için yeterli olur
eğer çaresiz kaldıysam her şeyi denememe rağmen olmuyorsa vaz geçerim.
Kıskançlığımı kaşıyıp, bu konuya hiçbir şekilde hassasiyet göstermemesi olurdu.. Hayatında biri varken karşı cinsten uzaklaşıp hiçbir şart ve sıfatla iletişim kurmamak bazı için imkansız.. Böyle bir alışkanlığı ve bağımlılığı olanla bağlarımı koparmaktan çekinmem..
Vazgeçme eşiğim, uğraştığım şeyin artık ruhuma zarar vermeye başladığını hissettiğim an. Kendimi tüketiyorsam, karşılığında değer görmüyorsam ya da ne yaparsam yapayım değişmeyecekse, işte o noktada "Buraya kadar" derim. Çünkü bazen bırakmak, devam etmekten daha güçlü bir karardır.
Hayatta birçok şey için mücadele ettim birçok şey için çaba gösterdim ama çaba gösterdiklerimin kaderini kıymetini insanların birçoğu anlamadı bundan dolayı ben de vazgeçtim ve genel anlamda şunu sorgulamaya başladım acaba ben insanlar için bu kadar emek verirken insanları benim için ne yapıyor hiçbir şey yapmıyorlardı bu yüzden ben de boş vermeyi seçtim
Vazgeçme eşiğim, aslında çok şey gördükten sonra şekillenen bir şey. Belli bir noktaya kadar her şeyi tolere edebilirim, her şeye sabır gösterebilirim. Ama sürekli aynı hatalar, güvenin sarsılması, ve bana değer verilmeyen bir ilişki varsa, o zaman bir noktada, durmam gerektiğini hissediyorum. Kimseyi değiştirip değiştiremeyeceğimi bilemem ama ben, sürekli çabalamaktan vazgeçiyorum.
bircok seye sabrederim (sabrettim) ama ciddiye alinmamaya dayanamiyorum. yalnizca ask iliskilerinde degil her turlu ikili iliskide ciddiye alinmadigimi, onemsenmedigimi hissettigim an buz gibi oluyorum
Kötülük ve cehalet
Kötüğün vucut bulmuş hali cahil insnalardan anında vazgeçerim hatta uğraşır yerin dibine sokarım 😬😂
Allah Allah birde gazlıyor ya 😂
Artık eskisi gibi azer bülbül gibi titretemiyorsa vazgeçerim
Şahsıma, zekama hakaret ve ya aileme küfür gibi durumlarda hiç olmamış gibi , hiç yaşamamış gibi o şahsı silerim.
Kırıldığım, üzüldüğüm başka durumlar olabilir hepsi aşılabilir
Çok sevdiysem eğer maalesef bi çıpıda vazgeçemiyorum uzun süre canımı yakarsa ancak o zaman bırakıyorum
Verdiğim değerin karşılığını göremediysem sürekli ısrarcı oluyorsa haketmediğim değeri gördüysem vazgeçerim
Yalan söylemesiz, kararsızlık, soğuk davranması, arkadan konuşulması, iftira, ikiyüzlülük, ve her şey...
Varlığı ile yokluğu bir ise artık.. beni üzmekten ve yormaktan başka bir şey yapmıyorsa.. gitme vakti gelmiş demek ki
Eğer verdiğim değeri göremezsem direkt vazgeçerim. Ve bunun yanında aptal yerine konmak ve büyük bir saygısızlık yapmalı.
Ufacıkta olsa bir yalan benim dünyamı parçalamaya yeterli
gönül umduguna küser demisti NESET BABA küsecegim kisiye yakınlık durumuna bagli
inada bindiyse eşik meşik tanimam ama yoksa ugrasmam
Benden vazgeçilmiş olduğunu anladığım ana kadar vazgeçmem
Benim zararıma olan büyük bi yalan söylemesi yeterli benim için
Söz dinlememesi nankör olması beni baskalariylariyla karşılaştırma yapmasi
Aldatması, büyük ve geri dönüşü olmayan sözler söylemesi
Beni umursamıyor olması vakit ayırmıyor olması yeterli
Verdiğim değeri görmezsem soğurum , uzaklaşırım.
Aldatma, ilgisizlik, sürekli edilen hakaretler ve küçümsenmek benim vazgeçmeme sebep olur
Görmezden gelinirsem veya fark edilmezsem vazgeçerim
Soğumam yeterli benim için.
Kocaman bir kazık atması yeterli oluyor.
Benim soğumam lazım 😂
Evet 😂🤣
Yılgınlık. Yorulduğumu, bıktığımı hissedersem vazgeçerim. Konu aşk ilişkileri olursa da bilmiyorum. Yaşayıp görmek lazım
Sevmeyecek kadar kötü olması ya da ergen olması gerekir
Beni kabul etmeyeceğini bilmek
Yalan söylemesi yeterli
Farklı şehir ise vazgeçerim, net
Beni umursamaması yeter, hemen vazgeçerim.
Boşuna çabaladigimi hissettiğim an
Saygısızlık. Sevginin şiddetinin önemi hiç yok.
bencillik ve ukalalık vazgeçmeme sebep olur
Sıkılmam, soğumam yeterli 😏
Saygısızlık, sevgisizlik
Başkalarına gösterdiği değeri bana gostermemesi
Çabuk vazgeçtim
Yalan konuşulması ve burnunun dikine gitmesi
Saygısızlık
Saygısızlık
İlgisizlik
Biraz
Değmeyeceğini anlayana kadar savaşmak
Aldatılma ve saygısızlık yapma
Hakaret içermiyorsa kolay kolay vazgeçmem
Tek bir yalanı yeter
İhanet
Sıfırdır
Bu durumda Limitx= 0
Sana yapılan hata > 0
O halde sürekli olarak terkediyorsun
Dolayısıyla yalnızsın:)
Evet yanlızım
Matematik şaşmaz :)
😂evet
Kız sen de o kadar tahammülsüz olma
Az biraz şans ver
Hatasız kul olmaz
Asla hataya yer yoktur bende anında çizerim üzerini bitmiştir bende
Vay vay vay
Yavuz misali asarım keserim hizaya çekerim öyle mi?
:)
Yok kız öyle olmuyor o işler
Bende öyle
:)
Yani ergen de değilsin ki diyeyim tamam
Yaşın da var
Demek ki çok keskin bi karakterin var
Karadeniz kızıyım ben astığım astık kestiğim kestikdir benim
Belinde Barabelli de var mı?
Ya da Göztepe (Gestapo)
Okadar da degil yüreğimiz belimizdekinden daha nişancıdır serttir
Sen sabah kurtlar vadisi
Akşam da eşkıya dünyaya hükümdar olmaz mı izliyon nabiyon :)") az sakin ol şampiyon hahhaha
İkisinide sevmem hiç izlememde
Valla merak ettim seni
Cidden
Neyse,
Hiç merak etme derim
Merak etmemi engelleyecek bir durum söz konusu değil ancak merakımı gidermek için ısrarcı olmam zaten, :)
Güzel by